QUOTE(indica @ 2010 10 10, 22:56)
Va del sito tai net nesusimasciau

Kadangi mano gine labai megsta sintetinius vitaminus, kontraceptikus ir siaip vaistukus skirti, o as tokia labiau naturaliste, tai atsirenku truputi ir ne visada jos klausau

Taigi nevartoju jos rekomenduotu vitaminu, o tiesiog savo nuoziura isigijau foline rugsti, kur parasyta vienoj tabletej yra 800µg. Siaip rekomenduojama nestumo metu suvartoti per diena ne maziau 400µg

Gal pabandyk vaistinej pasiklaust, nes kol pateksi pas gydytoja, dar gali praeiti nemazai laiko, o foline rugstis svarbiausia butent dabar, pirmaji trimestra!
Aha, butinai panarsyk apie poliklinikos gydytojas - man yra teke ant tokiu "uzsiraut", kad po visko tik verkti norisi..

Bet irgi panarsiusi radau visai nebloga gine savo poliklinikoj: nera ji man labai arti sirdies, ne visada ji giriama atsiliepimuose, bet bent jau maloniai bendrauja ir nukreipia kur reikia, paaiskina, jei klausiu. Sekmes tau!
Jetau as jau pasimeciau, Vilniuje vien polikliniku kiek, o gydytoju dar daugiau

Skaitineju cia forumus, ir ta gera ir ta lyg nebloga, pasimetus nebezinau ka rinktis

Del folio rugsties ryt nueisiu i vaistine pasiklausiu, gal ka patars... as tu sintetiniu vitaminu ir nenoriu gerti, as ejau pas Karpenko, man ji labai patinka, bet kaip suprantu dirba tik savo klinikoj, o tiek daug pinigu palikti nesinori

nors zinau kad jausciausi rami... Zodziu pasimetimas man

nu nieko ryt blaivia galva apgalvosiu

Aciu visoms uz pasisakymus, kai pirmas nestumas tai dar nezinau nuo kurio gal griebtis, kuria informacija skaityti ir i ka gylintis

Nu dabar svarbiausia kazkaip susideliot mintis del gydytojos