Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma nėščiosios apžiūra ginekologo kabinete

Sveikutes. As esu Norvegijoje ir vakar turejau pirma apziura smile.gif taigi, paeme krauja, padare slapimo tryrima, o echoskopijos net nesiule, sake darysime 20 nestumo savaite g.gif tepinelio taip pat neeme smile.gif tik sirdutes pasiklausem wub.gif
Atsakyti
QUOTE(asluta @ 2011 02 16, 19:25)
Sveikos merginos. As tik sekmadieni suzinojau, kad laukiuosi pasidariusi testa  thumbup.gif . Man pirmas nestumas. Nuo paskutiniu menesiniu paskaiciavau, kad 5 sav. dabar. Bet man vakare taip pilva skauda, kad atrodo tuoj susirgsiu ir vakarais pakyla temperatura iki 37,2. o ryte jau jos nebuna, nors jokiu vaistu negeriu. Gal kuri galit atsakyti ar tai normalu ar kuo skubiau lekti pas ginekologe?

Sveikute, musu nestumas 6 sav., pirmaji vizita pas gydytoja turejau 4 sav. Dare echo ir sake, kad mato nestuma smile.gif Man irgi pilvo apacia skaudejo ir temperatura budavo apie 37,2, bet gydytojas nuramino, kad tai normalu, kitas vizitas tik 8sav. Dabar jau antra diena skauda sona, tai nezinau ar verztis pas gydytoja, nors vyras sako, kad eiciau.
Atsakyti
sveikos smile.gif
na as irgi kazkaip vis pasvarstau ar dar ne per anksti keliauti pas ginekologe, zinau kad juoksites, bet mano kaimyne akusere, as kai pamaciau dvi juosteles, po kokiu penkiu dienu pas ja pasibeldziau i buta ir pasikalbejau, sake kad palaukt iki 6 savaiteles ir ji pati mane nusives i privacia klinika ir paziures ir tt... na jau man kaip ir sesta savaite, kaip manot jau belstis pas kaimyne? biggrin.gif labai noriu to tikrojo "taip" smile.gif))
Atsakyti
Sveikos mamytes ir busimos mamytes 4u.gif Esu naujoke,besilaukianti nestuke.gif ar priimsite i savo gretas ?4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aromat @ 2011 03 10, 18:32)
Sveikos mamytes ir busimos mamytes 4u.gif Esu naujoke,besilaukianti nestuke.gif ar priimsite i savo gretas ?4u.gif

sveika prisijungus nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos,labai malonu prisijungti 4u.gif As esu Londone,mums 8 savaites 5 dienos nestuke.gif ,tai pirma apziura tik kita savaite bus...tai ir laukiam nesulaukiam kaip ten viskas bus,nes ju sistemos neisivaizduoju,nors sako,kad padaro visus reikiamus tyrimus,na bet bus matyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aromat @ 2011 03 11, 14:44)
Sveikos,labai malonu prisijungti 4u.gif As esu Londone,mums 8 savaites 5 dienos nestuke.gif ,tai pirma apziura tik kita savaite bus...tai ir laukiam nesulaukiam kaip ten viskas bus,nes ju sistemos neisivaizduoju,nors sako,kad padaro visus reikiamus tyrimus,na bet bus matyti smile.gif

svarbu kad viskas gerai butu smile.gif ir kad butu lengvas visas nestumas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2011 03 11, 16:00)
svarbu kad viskas gerai butu smile.gif  ir kad butu lengvas visas nestumas wink.gif

Taip,as tikiuosi,kad viskas bus gerai smile.gif o veliau bus matyti kos tas nestumas,nes kiekvienai individualai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aromat @ 2011 03 12, 11:47)
Taip,as  tikiuosi,kad viskas bus gerai smile.gif o veliau bus matyti kos tas nestumas,nes kiekvienai individualai smile.gif

tikrai taip. smile.gif
kokios dabar savijautos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Gebene @ 2011 03 07, 10:51)
sveikos smile.gif
na as irgi kazkaip vis pasvarstau ar dar ne per anksti keliauti pas ginekologe, zinau kad juoksites, bet mano kaimyne akusere, as kai pamaciau dvi juosteles, po kokiu penkiu dienu pas ja pasibeldziau i buta ir pasikalbejau, sake kad palaukt iki 6 savaiteles ir ji pati mane nusives i privacia klinika ir paziures ir tt... na jau man kaip ir sesta savaite, kaip manot jau belstis pas kaimyne? biggrin.gif labai noriu to tikrojo "taip" smile.gif))

Tikraj Taip pasako kiekvienai individualiai. Pvz mano mm turėjo būti 2010.12.25 ir jų nesulaukiau thumbup.gif Tada nuėjau užsirašiau pas GN 2011.01.19 ir matė nėštumą ir gavau pirmą foto, savo žirniuko. Buvo paimti tyrimai, pasikalbėjom ir tiek. Poto seka sekantys apsilankymai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2011 03 12, 14:43)
tikrai taip. smile.gif
kokios dabar savijautos? smile.gif

Sveikos,na jauciuosi neblogai,bet buna ,kad dar papykina,silpna verysad.gif mane nuo 5 savaites pykint pradejo ir taip tasydavo,kad oi,paskui ir vemt pradedavau,bet dabar kaip ir sakiau,aprimo 4u.gif Nors maista gaminti sunku,tie kvapai ui,ui.....
Atsakyti
Sveikutes as taip pat noriu prisijungti prie jusu nestuke.gif gyvenu ispanijoj ,ir man jau 6 savaiteles rolleyes.gif
Atsakyti