Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma nėščiosios apžiūra ginekologo kabinete

QUOTE(laurete @ 2011 03 15, 15:36)
Sveikutes  as taip pat noriu prisijungti prie jusu  nestuke.gif  gyvenu ispanijoj ,ir man jau 6 savaiteles  rolleyes.gif

Sveikute prisijungus smile.gif Kaip savijautos? nestuke.gif Kaip daktarai Ispaninoj?
Atsakyti
QUOTE(aromat @ 2011 03 15, 17:25)
Sveikute prisijungus smile.gif Kaip savijautos? nestuke.gif Kaip daktarai Ispaninoj?

smile.gif na pirmosios trys savaites buvo labai sunkios schmoll.gif labai pykino ,ir naktimis sunkiai miegodavau ... bet dabar savijauta kuo puikiausia nestuke.gif o pas gyd.lankysiuosi tik kita savaituke rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurete: 15 kovo 2011 - 21:08
QUOTE(laurete @ 2011 03 15, 20:07)
smile.gif  na pirmosios trys savaites buvo labai sunkios  schmoll.gif  labai pykino ,ir naktimis sunkiai miegodavau ... bet dabar savijauta kuo puikiausia  nestuke.gif  o pas gyd.lankysiuosi tik kita savaituke  rolleyes.gif

Dziugu,kad viskas gerai nestuke.gif ,kad ir toliau sklandziai viskas klostytusi smile.gif O as jau siandien keliauju pas daktarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aromat @ 2011 03 16, 10:19)
Dziugu,kad viskas gerai nestuke.gif ,kad ir toliau sklandziai viskas klostytusi smile.gif O as jau siandien keliauju pas daktarus smile.gif

4u.gif Aciu uz palaikyma ,labai nestuke.gif Na ir kaip sekesi pas daktarus ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurete @ 2011 03 16, 12:17)
4u.gif  Aciu uz palaikyma ,labai  nestuke.gif  Na ir kaip sekesi pas daktarus ?  mirksiukas.gif

Na,as jau po UK daktaru....Apziuros kaip ir nebuvo,daug poperizmo,slapimo tyrima padare,spaudima pamatavo,pasvere,pamatavo,o kraujo tyrima vaziavom i pacia ligonine,tai ten greitai atliko...rezultatai tik kita vizita,o jis man geguzes men,tuomet ir papasakos viska...Mums 9 savaites nestuke.gif tuo dziaugiames smile.gif pasakiau,kad galva skauda,svaigsta ir isskyru yra,bet ta vadinama,,midwife,,sako,kad tai viskas normalu...na,gal??? Tai tokie UK daktarai,na zodziu storek,valgyk ir viskas bus gerai,ir prie to pacio maziau nervuokis,cia pagal juos....Tikiuosi,kad viskas ir bus gerai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(aromat @ 2011 03 16, 18:43)
Na,as jau po UK daktaru....Apziuros kaip ir nebuvo,daug poperizmo,slapimo tyrima padare,spaudima pamatavo,pasvere,pamatavo,o kraujo tyrima vaziavom i pacia ligonine,tai ten greitai atliko...rezultatai tik kita vizita,o jis man geguzes men,tuomet ir papasakos viska...Mums 9 savaites nestuke.gif tuo dziaugiames smile.gif pasakiau,kad galva skauda,svaigsta ir isskyru yra,bet ta vadinama,,midwife,,sako,kad tai viskas normalu...na,gal??? Tai tokie UK daktarai,na zodziu storek,valgyk ir viskas bus gerai,ir prie to pacio maziau nervuokis,cia pagal juos....Tikiuosi,kad viskas ir bus gerai nestuke.gif

Kaip saunu ,kad viskas gerai nestuke.gif Pas mane isskyru irgi truputely yra ,bet manau ,kad cia nieko blogo unsure.gif O daktarai manau visur ta paty sako kad ,nesinervuoti ir dziaugtis besivystancia gyvybe po sirduke,bet kiekviena besilaukianti jaudinasi ,kad viskas butu gerai nestuke.gif Na ka kuo didziausios sekmes auginant pilvuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurete @ 2011 03 16, 21:20)
Kaip saunu ,kad viskas gerai  nestuke.gif Pas mane isskyru irgi truputely yra ,bet manau ,kad cia nieko blogo unsure.gif  O daktarai manau visur ta paty sako kad ,nesinervuoti ir dziaugtis besivystancia gyvybe po sirduke,bet kiekviena besilaukianti jaudinasi ,kad viskas butu gerai  nestuke.gif Na ka  kuo didziausios sekmes auginant pilvuka  mirksiukas.gif

Na,mes moterys,ipratusios jaudintis,o dar nestuke.gif tai ka jau smile.gif Aciu uz palaikyma smile.gif linkiu ir paciai lengvo nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif 4u.gif sveikinimai visoms, cia esancioms 4u.gif as taip pat jau nekantrauju pasigirti pirmomis savo gyvenime DVIEM JUOSTELEMIS ir prisijungti prie Jusu ax.gif
Atsakyti
Neapsakomas jausmas pamatant DU BRUKSNELIUS ar DIDELI PLIUSA nestuke.gif Linkiu kuo greiciau tai pamatyti smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif nortejau paklausti,ar is karto ejote pas ginekologe, ar pas seimos gydytoja?
smile.gif))
Atsakyti
Sveika,na as pati esu UK tai cia is kart pas gine nepapulsi,pradziai pas sesele,paskui pas vidaus daktare,o ji duoda siuntima pas gine,o LT paprasciau,manau tiesiai pas savo gine registruojies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(whiterose @ 2011 03 24, 10:21)
Sveikos smile.gif nortejau paklausti,ar is karto ejote pas ginekologe, ar pas seimos gydytoja?
smile.gif))

Sveika, aš kadangi esu baisiai nekantri, nulėkiau iš karto blush2.gif aišku, gydytoja dar nieko nematė, tik bendrus organizmo pakitimus biggrin.gif bet vistiek džiaugiuos nuėjus, nes daug apkalbėjom, paskaičiavom ir paplanavom 4u.gif keliausiu vėl greitai, kad pažiūrėtume, ar sėkmingai mažylis į naujus namus "įsikraustė" smile.gif
Atsakyti