Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma nėščiosios apžiūra ginekologo kabinete

Tikrai keista gine,as tikriausiai ieskociau kitos,o pas ja neiciau schmoll.gif konkretumo nulis,o saltumo su kaupu...o pilveli reikia glostyti nuo tada kai jau zinai,kad laukiesi nestuke.gif man pati gine sake ir dauguma pazystamu kurios jau turi po vaikeli,nuo pirmu dienu gloste...ir nesvarbu,kad nieko nejauti,nesimato,bet givybe uzsimezgusi nestuke.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(J.Evute @ 2011 03 29, 14:13)
kokia keista ginė g.gif  manau kad keiska ja nes cia tokia ... nesuprasi ar tyčiojasi ar kas jai ..  doh.gif jug pasirinkimas didelis šiais laikais

Kraujo tyrimas ir slapimas parode,kad laukiesi,tai ir labai gerai,o echskopa gal veliau,kaip 8 savaiteles bus,be to privaciai gali pasidaryti ir zinosi tiksliai kiek laiko ir paciai bus ramu smile.gif man kai buvo 4sav ir 6 dienos nulekiau pas gine padare echo,kad ramiau butu,nes ir pilva skaudejo,iskyru rusvu buvo,bet paskui viskas praejo,ramu,augam jau 11 savaiteliu nestuke.gif
Atsakyti
na ziuresiu, pasiklausiu del echoskopijos kita kart kai esiu,o jei nedarys, tai begsiu privaciai smile.gif matai as kai nesusidurus su ginekologais, tai net nz kokie jie turetu buti biggrin.gif....pripratus prie seimos gydytoju, kurie tikrai salciau elgiasi ir 0 demesio tau rodo...tai jinai visai nieko pasirode smile.gif tik va didziausias minusas tas ir buvo, kai paklausiau del nestumo ir jau kaip atsake doh.gif o seskines poliklinikoje kai bandziau patekti, tai registraturoje isviso pasake, kad pagal viska mes registruojam ir ten i kazkokias nestumo bylas ar nz i ka itraukiam tik po 3menesiu...tai ateik vos ne kai tau bus 3 menesiai...
Atsakyti

O mums irgi neramu, nes gyvename ne Lietuvoje ir pirmiausia reikia nueiti pas seimos gydytoja, kad ji issiustu laiska i kita poliklinika, is kurios tureciau gauti atvykimo data, kad padarytu ultragarsa. Pas gydytoja buvome kovo 16d. ir vis dar laukiame ultragarso, jau pyktis ima, kad neaisku kada pakvies. Mums jau 11 sav. smile.gif oi, kaip norisi pamatyti mazyli smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidag.: 29 kovo 2011 - 22:53
QUOTE(DoNata1987 @ 2011 03 29, 15:49)
na ziuresiu, pasiklausiu del echoskopijos kita kart kai esiu,o jei nedarys, tai begsiu privaciai smile.gif matai as kai nesusidurus su ginekologais, tai net nz kokie jie turetu buti biggrin.gif....pripratus prie seimos gydytoju, kurie tikrai salciau elgiasi ir 0 demesio tau rodo...tai jinai visai nieko pasirode smile.gif tik va didziausias minusas tas ir buvo, kai paklausiau del nestumo ir jau kaip atsake doh.gif o seskines poliklinikoje kai bandziau patekti, tai registraturoje isviso pasake, kad pagal viska mes registruojam ir ten i kazkokias nestumo bylas ar nz i ka itraukiam tik po 3menesiu...tai ateik vos ne kai tau bus 3 menesiai...

Mat daug kur kol nera 12 savaiciu neskaito,kad nescia...uz tai jie taip ir sako.Na,linkiu sekmes,viskas bus gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidag. @ 2011 03 29, 21:52)
O mums irgi neramu, nes gyvename ne Lietuvoje ir pirmiausia reikia nueiti pas seimos gydytoja, kad ji issiustu laiska i kita poliklinika, is kurios tureciau gauti atvykimo data, kad padarytu ultragarsa. Pas gydytoja buvome kovo 16d. ir vis dar laukiame ultragarso, jau pyktis ima, kad neaisku kada pakvies. Mums jau 11 sav. smile.gif oi, kaip norisi pamatyti mazyli smile.gif

Sveika,taip uzsieny tokia tvarka,as pati gyvenu UK,tai kol pripratau prie ju laisku siutinejimu,taip pat laukiau ilgai priemimo laisko,bet sulaukiau smile.gif Suprantu tave,laukiam ir mes susitikimo su mazyliu,bet jau greitai balandio 8d vaziuojam i ligonine darys tyrima del dauno sindromo,cia sako visom daro,privaloma.Sulauksi,kantrybes smile.gif Kaip savijauta pacios?Man taip pat 11 savaiciu,jau 12 greitai nestuke.gif ,bet dar vakarais gerokai papykina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aromat @ 2011 03 30, 10:49)
Mat daug kur kol nera 12 savaiciu neskaito,kad nescia...uz tai jie taip ir sako.Na,linkiu sekmes,viskas bus gerai smile.gif
Papildyta:

Sveika,taip uzsieny tokia tvarka,as pati gyvenu UK,tai kol pripratau prie ju laisku siutinejimu,taip pat laukiau ilgai priemimo laisko,bet sulaukiau smile.gif Suprantu tave,laukiam ir mes susitikimo su mazyliu,bet jau greitai balandio 8d vaziuojam i ligonine darys tyrima del dauno sindromo,cia sako visom daro,privaloma.Sulauksi,kantrybes smile.gif Kaip savijauta pacios?Man taip pat 11 savaiciu,jau 12 greitai nestuke.gif ,bet dar vakarais gerokai papykina verysad.gif

Merginos, as vakar gryzau is ligonines ir kuriam laikui su jumis atsisveikinsiu, nes musu seima istiko nelaime, jau antras nesivystantis nestumas (po 4 metu pertraukos), vel netekome mazylio. Dabar mums reikes laiko atsigauti, bet mes nenuleisime ranku ir zengsime tik i prieki, kad ir kokio didumo asaros sia minute rieda per skruosta. Visoms linkiu atidziai reaguoti i visus signalus ir saugoti save. Sveikatytes ir stiprybes visoms, tikiuosi, kad organizmas sparciai atsigaus ir mes vel susisieksime, pasidalinsime smagiomis mintimis
Atsakyti
QUOTE(vaidag. @ 2011 04 06, 22:02)
Merginos, as vakar gryzau is ligonines ir kuriam laikui su jumis atsisveikinsiu, nes musu seima istiko nelaime, jau antras nesivystantis nestumas (po 4 metu pertraukos), vel netekome mazylio. Dabar mums reikes laiko atsigauti, bet mes nenuleisime ranku ir zengsime tik i prieki, kad ir kokio didumo asaros sia minute rieda per skruosta. Visoms linkiu atidziai reaguoti i visus signalus ir saugoti save. Sveikatytes ir stiprybes visoms, tikiuosi, kad organizmas sparciai atsigaus ir mes vel susisieksime, pasidalinsime smagiomis mintimis

Stiprybes dideles,palaikymas didziausias!!!!! Lauksim sugriztancios!!!!! Buk stipri!!!! Neabejoju juk tokia ir esi!!!!!
Atsakyti
QUOTE(aromat @ 2011 04 07, 10:12)
Stiprybes  dideles,palaikymas didziausias!!!!! Lauksim sugriztancios!!!!! Buk stipri!!!! Neabejoju juk tokia ir esi!!!!!

Aciu uz palaikyma! Net ir stipriausieji paluzta sad.gif Bet mes turime vienas kita ir atlaikysime si ziauru gyvenimo isbandyma wink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif stai ir as prisijungiau prie sio puslapiuko, esu busima nestuke, tai pirmas mano nestumas, dar visai nedaug tik pirmas menuo blush2.gif bet butu labai idomu suzinoti koki buna pirmi menesiukai besilaukiant?
Atsakyti
QUOTE(marielina @ 2011 05 09, 15:59)
Sveikos merginos smile.gif stai ir as prisijungiau prie sio puslapiuko, esu busima nestuke, tai pirmas mano nestumas, dar  visai nedaug tik pirmas menuo blush2.gif  bet butu labai idomu suzinoti koki buna pirmi menesiukai besilaukiant?

Sveikos merginos, ir sveika Marielina. smile.gif As kaip ir tu taip pat ka tik prisjungiau prie sio forumo. Ir beje, kaip ir tu laukiuosi tik penkta savaite. rolleyes.gif , nestumas taip pat pirmas smile.gif Jauciuosi gerai, kazkokiu ypatingu organizmo pokyciu nera, bet turbut taip ir turi buti, juk nestumas labai ankstyvas ax.gif
Atsakyti
oi! mano ginekologe tikrai superine moteris, Centrineje poliklinikoje Vilniuje dirba, Skaisgiriene. thumbup.gif Labai griezta, bet visada jauti, kad jai is tikruju rupi tavo sveikata ir savijauta. Ir tikrai nepriraso jokiu nereikalingu vaistu kaip mano buvusi gine, paskire zvakes nuo viduriu uzkietejimo kai man gresiantis buvo... verysad.gif

p.s. tik jokiu budu pas ja nesciai su dzinsais nereikia eiti, nes velniu bus lotuliukas.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eriele: 12 gegužės 2011 - 11:58
Per pirmą vizitą pas GN apžiūra buvo daroma echoskopu. Parodė kur leliukas, toks mažas taškiukas, tai buvo miela pamatyti jau užsimezguse givybę 4u.gif Poto išrašė siuntimus kraujo tyrimams ir šlapimo. Ir paaiškina kas kaip ir kur. Ir susitarėm dėl sekančio vizito. Tad sekmės visoms nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
ir as jungiuosi prie jusu mirksiukas.gif esu naujoke ir man dar tik 7 sav ir kelios dieneles... nestuke.gif vos tik suzinojusi , kita diena lekiau pas gine, padare echoskopa, bet nieko nemate, liepe ateiti po savaites , tai kai nuejau dare vaginalini echo tai gavau ir nuotraukyte wub.gif isjau is kabineto issisiepus lotuliukas.gif o dabar laukiu 18 dienos , busiu oficiali nestuke thumbup.gif
Atsakyti