Įkraunama...
Įkraunama...

Apie raidos sutrikimus

Litanija tokia su namu mokymu. PPT gali rekomenduoti, o namu mokyma skiria tik GYDYMO ISTAIGA. jei yra isvadose parasyta, jas nesi i poliklinika, ten skyriaus vedeja, pediatre ir dar kazkas sudaro komisija ir pasiraso pazyma, kuria nesi i mokykla, o tada mokykla su ta pazyma gauna uz vaiko individualu mokyma pinigeliu is valstybes, kuriuos moka mokytojai uz individualu darba. Taigi, VRC irgi turetu daryti gydytoju komisija, kad israsytu toki lapeli.
O del vaistu, tai tikri reikai neksubeti, juk toks mazas vaikas dar. Gal galima kazkokiom kitom priemonem padeti, juolab, kad pirmiausia tegu issiaiskina, kokios bedos 4u.gif
As gal ir noreciau tokios stebuklingos piliules, akd vaiaks va sedetu ir mokytusi doh.gif siandien mokesi mokykloje, nes jau zinojo, akd paskutines pamokos, tai klaseje susikaupes dirbo bigsmile.gif pas mus geriausias vaistas motyvacija, bet kaip ja islaikyti unsure.gif doh.gif
auskiukas, jei kas neaisku, skambink man, as pasakysiu kas ir kaip 4u.gif laiko ir nervu sutaupysi 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Galbūt ką nors domina papildomas vaikučių lavinimas....
Esu 24 metų mergina. Turiu aukštąjį universitetinį išsilavinimą (VU, medicinos fakultetas, ergoterapija). 1,5 metų atlikau praktiką vaiko raidos centre, ten dirbau su vaikučiais turinčiais raidos sutrikimų (autizmas, cerebrinis paralyžius, dauno sindromas, protinis atsilikimas ir t. t.). Dabar su tokiais vaikučiais dirbu privačiai pas save namuose, o reikalui esant galiu atvykti pas jus į namus. Užsiėmimų metu lavinama dėmesio koncentracija, smulkioji motorika, taktilinė sistema ir t.t. priklausomai nuo vaiko poreikio bei galimybių. Vidutiniška užsiėmimų trukmė 1 val., kaina nuo 25 iki 40 lt už val.
Atsakyti
Stiprybes ir istvermes pries mokslo metus visiems vaikuciams ir ju mamoms 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif oi kaip nenoriu as mokslo metu
Atsakyti
auksiuk, kaip jums sekasi 4u.gif
Atsakyti
Labas Alchemie
baisu girtis bet puikiai sekas. Labai super susitvarkėm su tuo namų mokymu. Martynas padarė didžiuli šiuoli mokslouose , labai pradėjo dometis viskuo. Mokytojai džiaugiasi ir man rami širdis. Aišku kol kas tik rugsėjis bet viskas kol kas gerai:) (turbūt reikia pabelst į medį tris kartus)smile.gif.
Gerai sakei kad tikrai rami širdis kad padarei viska ko prašė mokykla ir ramiai gali jaustis. Kaip jums?
Vakar kaip tik apie jus pagalvojau ir pasirodo abipusiai:). Tiesa vis nepaklausiu pamiršau pas kokia mokytoja taviškis mokos nes jau artėja laikas kai mažaji reiks užrašinėt pas mokytoją kokią.
Atsakyti
Nu kol kas ir mums nieko sekasi.
Dziugu, kad susitvarke situacija 4u.gif
Maniskis mokosi pas Jurgita Blaziene, labai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
anksti dar sakyti kad susitvarkėsmile.gif tiesiog kai gauna daugiau dėmėsio tai ir rezultatai geresni. Ir šeip po vasaros ramesnis labiaus susikaupęs. Plius manau tik dabar jis pribrendo prie pačio mokyklos mokymo išsėdėti susikoncentruoti, dalyvauti ir pan. Matysim kaip seksis toliau.
Atsakyti
Nu maniskis, kol pailsejes po vasaros, tai nieko, vaziuojam, kas bus po poros menesiu negaliu paskayti..as irgi manau, kad subrendo vaikas, bet psichinis nuovargis buna daro savo doh.gif
Atsakyti
Matau didelia pažanga kad jis jau išmoko susivaldyti ir ne griauti visko kai yra piktas o tiesiog pasako tu mane labai nuliudinai ir jau matau kai kas nepatinka stovi visas liudnas, svarbu pastebėt. anksčiau duždavo viskas kas po ranka. Šiandien buvom muziejuj su klase ir davė ten vienam berniukui priza (kalendoriuka) tai maniškis jau žiuriu stovi galva nuleides nes jam prizo nedavėsmile.gif. bet nukalbinau ir pralinskmėjo. Jau pats atskiria kada buna piktas ir pasako aš dabar esu piktas nelisk prie manęs arba aš nenoriu dabar šnekeėti nes tu mane suerzinai:). bet priežasti jau pradeda įvardinti o ne tioesiog nežinau.
tiesa kaip jums psihologė nauja mokyklos?
Atsakyti
super, kad moka ivardinti emocijas thumbup.gif su psichologe kol kas mums gerai, dar nebuvo tokiu rimtu reikalu, bet jos domejimasis ir darbas, kiek jo turi su maniskiu, mane tenkina
Atsakyti

Sveikos,

Esu socialinio darbo 4 kurso studentas, ir rašau baigiamajį darbą "Pagalba vaikams su aktyvumo ir dėmesio sutrikimu", norėčiau pagilinti savo baigiamojo darbo tiriamają dalį, todėl visų jusų prašau, jei esate susidūrusios su vaiko dėmesio ir aktyvumo sutrikimu  pasidalintį savo patirtimi, kokios soc.darbuotojo terapijos formos padėjo jūsų vaikui, ir ar soc. darbuotojas buvo linkęs bendradarbiauti su jūsų šeima.

Pagarbiai, 

Būsimas soc. darbuotojas

Atsakyti