QUOTE(Lolija @ 2009 02 20, 13:48)
apie mokytojus pakolkas nieko blogo negaliu pasakyti, bet apie pačią mokyklos būklę,tai ką žinau

. maniškis irgi perėjo į šitą mokyklą iš Panemunės pradinės. tai jos skiriasi kaip diena ir naktis. gavom klasę,kuri neremontuota nuo sovietmečių laikų. dar ir suolai tie patys,kuriuose mano vyras dar besimokindamas toj mokykloj sėdėjo. žinoma jau daugelis klasių atsiremontavo iš tėvelių pinigų. bet kas koridorius ar WC remontuos? o jau apie tuos tai iš vis patyliu

.mergaičių tualetai kaip suprantu dar normalesni, o pas berniukus tai tik skylės

. mano vaikui paranoja į tuos WC eiti. tai kenčia visą dieną. net ir nusišlapinti ten neina. valgyklos maisto irgi atsisakė

. na tikiuosi atėjus naujai valdžiai po truputį viskas atsistatys į savo vėžias .
Matai, Panemunes pradine mokama, todel geriau sutvarkyta, o mano vyresnioji ejo i "Silo" pradine, tai jai jokio skirtumo nebuvo

Dar priedo visa klase atejo is pradines

Na, o man tai aplinka normali, juk ne privati tai mokykla. Del berniuku WC negaliu nieko komentuoti, nes nezinau, as 2 paneles auginu