Įkraunama...
Įkraunama...

Naudotų baldų parduotuvės

Sveikos 4u.gif
gal netycia kuri uzmatet Vilniuje diiiiidele spinta stumdomom durim padoriai atrodancia smile.gif musu lubos labai aukstos tai nesitikiu tinkamo aukscio rast tai tinka bet koks aukstis nes galvoju papildomai antresole gamintis. labai busiu dekinga uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moxe @ 2011 10 18, 11:14)
Man Rumšiškių baldai pasirodė kiek brangoki  g.gif Visai nieko baldeliai www.mielaseniena.lt. Nusižiūrėjom komodą senovinę  wub.gif deja, prieš mus nupirko  doh.gif Ieškom kitos  bigsmile.gif

o mes atradom Varėnoje dėvėtus baldus- kainos žymiai pigiau nei Vilniaus parduotuvėse.. o su savininku galima susitart, kad surastų norimą baldą wink.gif pirkom odonę sofą su medžio ąžuolo karkasu, likom labai patenkinti ir atvežė į vilnių nemokamai smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
O jie turi koki puslapi? kaip susisiekti? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zinote Klaipedoje gera naudotu baldu parduotuve g.gif
Atsakyti
Vilniuje atradau stai sita naudotu baldu parduotuve, kurioje ziauriai daug baldu - sako, kad jie atvezti is Olandijos. Ten daug azuolo masyvo ir odiniu baldu.
nuorodele:
naudoti baldai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Provokatorė: 28 gegužės 2012 - 18:31
Gal kas žinot, yra dėvėtų baldų angaras kažkur lyg važiuojant į Ukmergę.. Esu ne iš vieno žmogaus tai girdėjusi, bet niekaip neišsiaiškinu kur jis yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zero @ 2011 04 05, 10:36)
Gal kuri turite Šešuolių kaime esančios parduotuvės kokį kontaktą?  4u.gif

http://imoniugidas.l...uab-144880.html
pries savati te buvau-nieko gero schmoll.gif na aisku ko kas iesko ax.gif
Atsakyti
Gal zinot kokia parduotuve kur butu prekiaujama naudotais lauko baldais Kaune? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2012 08 26, 17:22)
Gal zinot kokia parduotuve kur butu prekiaujama naudotais lauko baldais Kaune? smile.gif

Www.karmelavosbaldai.lt Naudoti baldai Kaune
Atsakyti