Įkraunama...
Įkraunama...

Naudotų baldų parduotuvės

QUOTE(giedre27 @ 2010 09 21, 22:05)
O kaip nuvažiuot į tuos šešuolius ? Gal galima tiksliau  g.gif  Mums extra reik devetu baldu  4u.gif

Važiuojat nuo Vilniaus Ukmergės plentu iki posūkio į Molėtus, kažkur 70 km ir tuo keliu važiuojant už kokių 4 km turėtų jie būt...
Atsakyti

i 
Skelbimams yra skirta Skelbimų lenta.

Moderatorės
Atsakyti
Buvau Šešuoliuose, patiko, kainos padorios, ypač odinių baldų.
Gražesnieji jų baldai yra Kauna, Kalantos gatvėje, vadinasi Retro alėja.
Dar ukmergėj prie turgaus nebloga parduotuvė.
Atsakyti
QUOTE(Linusikas @ 2010 10 27, 11:01)
Buvau Šešuoliuose, patiko, kainos padorios, ypač odinių baldų.
Gražesnieji jų baldai yra Kauna, Kalantos gatvėje, vadinasi Retro alėja.
Dar ukmergėj prie turgaus nebloga parduotuvė.

O gal zinot kur tiksliau Kaune randasi? Pervaziavom visa gatve, bet neradom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 10 28, 15:20)
O gal zinot kur tiksliau Kaune randasi? Pervaziavom visa gatve, bet neradom  doh.gif

Pagooglinau ir radau Kalantos g. 9 4u.gif
Atsakyti
Kur dar Kaune ieskot devetu baldu parduotuviu g.gif
Atsakyti
vilniuje yra labai gera baldu parduotuve laisves prospekte 77, labai padorios kainos, jeigu domintu turiu telefona. is olandijos
Atsakyti
Gal galit brukstelt, kur yra Rumsiskese baldu parduotuve? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 10 29, 21:54)
Kur dar Kaune ieskot devetu baldu parduotuviu  g.gif

Kaune žinau vieną labai gerą naudotų baldų parduotuvę Karmėlavoje, labai didelis pasirinkimas, Vilniaus g. 23 mirksiukas.gif Ir kas bent man patiko, kad dirba ir sekmadieniais
Atsakyti
Sveiki,
gal kas žinote ar yra dar Šešuolėliuose tie padėvėti baldai?..Planuojame nuvažiuoti, bet norėtųsi bent jau žinoti ar jie veikia dar.. smile.gif
Iš anksto ačiū..smile.gif
Atsakyti
Ir dėrėtis galima wink.gif Ir ten te tik baldų yra, šviestuvų senovinių (net tris iš ten pirkome) ir visokų interjero detalių būna. Laukiame kada parveš ką naujo, ruošėi šį mėnesį, berods 4u.gif

QUOTE(hiedra @ 2010 11 12, 16:37)
vilniuje yra labai gera baldu parduotuve laisves prospekte 77, labai padorios kainos, jeigu domintu turiu telefona.  is olandijos

Atsakyti
Sveikos,

Gal žinote, kas prekiauja senais ar padėvėtais baldais (nebūtinai antikvariniais)? Žinau vieną parduotuvę Vilniuje,prie "Baldų rojaus", bet galvoju, kad jų turėtų būti daugiau... g.gif
Atsakyti