As pvz. jau gaminau:
zuvis prancuziskai - nu nerealiai skanu, jau kelis kartus gaminau.
makaronu lizdelius - irgi super duper, pora kartu gaminau, tik juos galima kepti ne tik keptuveje , o ir orkaiteje, tada manau geraiau apskrustu, dar skaniau butu.
kotletai su sufle kepurelemis - nu dieviskai skanu, sveciai net gyre, o vyras alpsta nuo mano sugebejimu gaminti ir slapcia dekoja tai paslaptingai SONATINAI. Bu anksciau mazai ji lepinau.
napoleonas su bananais keptuveje keptas- vargau vargau su tais lakstais, bu jie labai greit kepa, reik suktis greitai, tai geriau kaip sonatina sake is karto issikocioti visus lakstus, gal vaizdas torto ne koks bet skonis

Italiskos salotos- nu pasaka, galima improvizuoti, padaza dariau is medaus, garstyciu, citrinos ir balzamiko padazo. Paskui pabandziau uzsimaisyti su light Helmans majonezu, nu dar skaniau buvo

blynus irgi isbandziau ir su apelsinais ir su bananais nerealu.
siandien gaminsiu vistiena su apelsinu glazura.
savaitgali kalakutienos zzuiki darysiu sveciam.
Kas keisciausia darai pirma karta patiekalus, o gaunasi nerealiai viskas.
Na neliudekim kad jos nera, gal uzsuks i musu tema kai pamatys Sonatina, gal dar imes mums koki receptuka

