Įkraunama...
Įkraunama...

SONATINOS receptu fanes

Ši savaitgalį kepiau bandeles pagal Sonatinos receptuką, jėginės bandelės. thumbup.gif Dingo akyse visas šis puodas. thumbup.gif blush2.gif http://www.radlig.or...esiai/baob2.jpg
Atsakyti
kepiau aharoni obuoliu pyraga, bet nesigavo.Istraukus is orkaites ir ibedus pagaliuka isitikinau kad pyragas iskepes,bet prapjovus ir paragavus taip ir likau nesupratusi iskepe4s jis ar ne doh.gif nes tesla tokia slapia ir neiskilusi.Bet as manau kad kalta orkaite,pas mane ji senovine dujine,apacia visalaik pridega o virsus ir vidus paprastai zali buna.O gal sugrybinau su kepimo milteliais g.gif nes visoms kitoms jis gavosi.Beje,mamytes gal paaiskintumet man tundrai kaip jus su tais milteliais kepimo "atsimatuojat" kai buna ale viena antroji ir pan....(ne kas man su matematika )blush2.gif
Atsakyti
mes darem vištiena su medaus irkt. marinatu thumbup.gif vaikai nustebo,kad taip skaniai išejo tongue.gif

kepem spurgas tai terliones yra unsure.gif ,bet skanu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 04, 19:16)
Beje,mamytes gal paaiskintumet man tundrai kaip jus su tais milteliais kepimo "atsimatuojat" kai buna ale viena antroji ir pan....(ne kas man su matematika )blush2.gif

na, 1/2 tai yra pusė. Šitam pyrage reikėjo 2 1/2 a.š. kepimo miltelių, taigi 2 su puse arbatinių šaukštelių. Ar būtent tai neaišku? g.gif Šiaip dedu iš akies tuos miltelius ir visa kita (nieko mililitrų ir gramų tikslumu nesveriu, nematuoju). Kol kas viskas pavyko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzulis @ 2007 09 04, 19:08)
Ši savaitgalį kepiau bandeles pagal Sonatinos receptuką, jėginės bandelės. thumbup.gif  Dingo akyse visas šis puodas.  thumbup.gif  blush2.gif

kaip graziai atrodo ir skaniai thumbup.gif

QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 04, 19:16)
kepiau aharoni obuoliu pyraga, bet nesigavo.Istraukus is orkaites ir ibedus pagaliuka isitikinau kad pyragas iskepes,bet prapjovus ir paragavus taip ir likau nesupratusi iskepe4s jis ar ne doh.gif nes tesla tokia slapia ir neiskilusi.Bet as manau kad kalta orkaite,pas mane ji senovine dujine,apacia visalaik pridega o virsus ir vidus paprastai zali buna.

tai greiciausiai orkaite, nes kai pas mama gyvenau, tai irgi ne visada pyragas pavykdavo doh.gif o jau kai su elektrine bigsmile.gif tai vienas malonumas thumbup.gif

QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 09 05, 11:19)
Šiaip dedu iš akies tuos miltelius ir visa kita (nieko mililitrų ir gramų tikslumu nesveriu, nematuoju). Kol kas viskas pavyko  biggrin.gif

as irgi dazniausiai is akies varau ax.gif
Atsakyti
Vakar velai vakare ishkepiau Sonatinos "Kaimishkus bagetus", gavosi trys, skanus, trashkus bagetai. Siandien gryzau ish darbo ne vieno neber... doh.gif lotuliukas.gif Super super skanu ir paprasta(tiems kas turi duonkepe tongue.gif ) thumbup.gif
Atsakyti
aciu mergaites, man butent ir buvo neaisku tos visos ketvirtosios doh.gif dabar zinosiu blush2.gif o kad orkaite kalta tai dar karta isitikinau,kai tik kepu pyraga kuris turi but purus na niekaip nesigauna verysad.gif o vat trupiniuociai ar panasus dalykai gan neblogai,tiesa, mes ka tik po vakarienes,kepiau kotletukus su surio kepurelem(turbut ne taip vadinasi,bet sonatinos gerbejos tai jau suprasit apie ka as).Niugi skanu smile.gif
Atsakyti
niu va kaip smagu, merginos diskutuojat, dalinates savo patirtimi smile.gif
reiskias gera temuke sukuriau.
As gaminsiu siandien kriaukles idarytos su vistiena, ar kaip jos ten vadinasi.
vis ieskau silikoniniu formeliu keksiukam, bu bais noriu kept kalakutienos uzkepeles keksiuku formose, bet niekaip nerandu. net akropolio maximoj nera sad.gif
savaitgali gaminau zuiki su suriu, nu nerealuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus sveciai apake liko, kita diena dar su vyrum dabaigem, nu niam niam.
Atsakyti
Aš irgi gaminau kalakūtienos zuikį su sūrių. Viskas super gavosi, labai skanu. Svarbiausia, kad ir mažylis labai noriai valgė. tongue.gif Tik aš pieno mažiau pyliau. Kažkaip pabijojau, kad neišplauktų tas zuikis. O gal kas bandėt tokį dalyką formoje kepti? Gal paprasčiau būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtelė @ 2007 09 06, 13:08)
Aš irgi gaminau kalakūtienos zuikį su sūrių. Viskas super gavosi, labai skanu. Svarbiausia, kad ir mažylis labai noriai valgė.  tongue.gif  Tik aš pieno mažiau pyliau. Kažkaip pabijojau, kad neišplauktų tas zuikis. O gal kas bandėt tokį dalyką formoje kepti? Gal paprasčiau būtų  g.gif

O as siandien bandysiu daryti zuiki su suriu. Tik neturiu kalakutienos farso, kazin su kiaulienos farsu bus gerai? g.gif Bet pabandysim ir pamatysim smile.gif

Gavosi super thumbup.gif . O kiek daug, dvi dienas valgysim lotuliukas.gif
Atsakyti
Dukra irgi darė tai tikrai skanu bigsmile.gif
Atsakyti
o as savaitgali bandysiu daryt varskini tingini,sagutes,kiauliena korejietiskai ir dar neapsisprendziau ar zuiki kepsiu ar makaronu krepselius ax.gif tai po savaitgalio papliotkinsiu kas gavosi o kas nelabai biggrin.gif Sonatinos receptus atradau visai neseniai ir is bandziau tik aharoni pyraga,kuris as manau gavosi ne taip kaip turejo,nors nesimeciau nei gabaliuko,vyras suslave iki paskutinio trupinio biggrin.gif As galvojau kad tas pyragas turetu butu toks na kaip biskvitinis purus,o pasizejus darkarta i sonatinos foto,tai suabejojau ar ten tikrai biskvitine tesla gaunasi.Tai vienu metu pagalvojau kad tas pyragas gal ir turi toks buti g.gif
Atsakyti