valgyt nemegstu gaminti,o jei dar šeimynele raukosi,tai
jau buvau išsigandusi.jog ištrins ir rcp.
ir man išganymas buvo tiek daug vienoj vietoj patikrintų ir tikrai gerų receptukų
gaila kad tema uždaryta
Aš vakar dariau marinuota žuvis be žuvies tik daržoves taip užmarinavau tai labai visiems patiko, o ir sveika morkas pagriaužti
Aš vakar gaminau Kiauliena korėjietiškai, labai rekomenduoju
Skanu o citrina suteikia tokį švelnų aštrumą ir soja labai tinka. Super
Šią savaitę jau gal tris kartus kepiau pyragą "Obuolių ruduo". Fantastiškas!!! Kas dar nebandė-tikrai siūlau. Labai trapi tešla, daug obuolių, ir ale morenginis sluoksnis. Žodžiu
...einu atsipjausiu dar gabaliuką.
merginos noreciau paklaust
o kur dingo sonatina su savo superiniais receptais?
QUOTE(ingakyca @ 2007 09 02, 09:40)
Aš vakar gaminau Kiauliena korėjietiškai, labai rekomenduoju
Skanu o citrina suteikia tokį švelnų aštrumą ir soja labai tinka. Super 
as ja esu kelis sykius gaminusi
darbo beveik 0, o skaaanuuuuuuuuuuuuuu
QUOTE(rena @ 2007 09 03, 10:43)
Va būtent svarbiausia, kad darbo mažai yra
aš gaminau citrininį tortą, gavosi labai skanus, bet ar kažin galėčiau citrininį jogurtą pakeisti kokiu tai kitu, gal kas bandėte?
Mergytės kodėl temą uždarė
Ar aš jos nerandu. Aš apie Sonatinos receptus, ten tiek visokių skonybių buvo ir taip faina įlendi į darbo pabaigą apsižiūri ką gamisni vakarui ir neriekia nervintis. O dabar.... kodėl jos nerandu???????
QUOTE(ErikaI @ 2007 09 04, 15:52)
Ar aš jos nerandu. Aš apie Sonatinos receptus, ten tiek visokių skonybių buvo ir taip faina įlendi į darbo pabaigą apsižiūri ką gamisni vakarui ir neriekia nervintis. O dabar.... kodėl jos nerandu??????? 
Sonatina:
"Merginos, as pati nusprendziau uzdaryti tema, kol nekilo dar daugiau bereikalingu diskusiju del nenurodyto receptu saltinio O ir siaip si tema turejo buti paskutine, tad tebunie taip, kaip yra Linkejimai is Palangos ".
Nu mergickos, nepatingekit pasivartyt atgal, viskas aiskiai parasyta ir nera reikalo apie ta pati diskutuot ir terst eteri, manau
O as siandien gaminau ŽIULJENAS SU BAKLAŽANAIS IR GRYBAIS. buvo laaaabai skanu
kaip nerandi, juk yra tema Skanaus! - 10 , atidarai pirma psl. ir visi receptukai kaip ant delno
na begu gaminti Makaronų lizdeliai grietinėlės padaže, lb seimynai patiko