Įkraunama...
Įkraunama...

SONATINOS receptu fanes

jau buvau išsigandusi.jog ištrins ir rcp. unsure.gif
valgyt nemegstu gaminti,o jei dar šeimynele raukosi,tai doh.gif ir man išganymas buvo tiek daug vienoj vietoj patikrintų ir tikrai gerų receptukų ax.gif gaila kad tema uždaryta verysad.gif
Atsakyti
Aš vakar dariau marinuota žuvis be žuvies tik daržoves taip užmarinavau tai labai visiems patiko, o ir sveika morkas pagriaužti biggrin.gif
Atsakyti
Aš vakar gaminau Kiauliena korėjietiškai, labai rekomenduoju thumbup.gif Skanu o citrina suteikia tokį švelnų aštrumą ir soja labai tinka. Super bigsmile.gif
Atsakyti
Šią savaitę jau gal tris kartus kepiau pyragą "Obuolių ruduo". Fantastiškas!!! Kas dar nebandė-tikrai siūlau. Labai trapi tešla, daug obuolių, ir ale morenginis sluoksnis. Žodžiu wub.gif ...einu atsipjausiu dar gabaliuką.
Atsakyti
merginos noreciau paklaust g.gif o kur dingo sonatina su savo superiniais receptais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 09 02, 09:40)
Aš vakar gaminau Kiauliena korėjietiškai, labai rekomenduoju  thumbup.gif Skanu o citrina suteikia tokį švelnų aštrumą ir soja labai tinka. Super  bigsmile.gif

as ja esu kelis sykius gaminusi thumbup.gif
darbo beveik 0, o skaaanuuuuuuuuuuuuuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 03, 10:43)
as ja esu kelis sykius gaminusi thumbup.gif
darbo beveik 0, o skaaanuuuuuuuuuuuuuu wub.gif

Va būtent svarbiausia, kad darbo mažai yra mirksiukas.gif būtinai dar kartą gaminsiu ateityje.
Atsakyti
aš gaminau citrininį tortą, gavosi labai skanus, bet ar kažin galėčiau citrininį jogurtą pakeisti kokiu tai kitu, gal kas bandėte?
Atsakyti
Mergytės kodėl temą uždarė unsure.gif Ar aš jos nerandu. Aš apie Sonatinos receptus, ten tiek visokių skonybių buvo ir taip faina įlendi į darbo pabaigą apsižiūri ką gamisni vakarui ir neriekia nervintis. O dabar.... kodėl jos nerandu??????? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaI @ 2007 09 04, 15:52)
Mergytės kodėl temą uždarė  unsure.gif  Ar aš jos nerandu. Aš apie Sonatinos receptus, ten tiek visokių skonybių buvo ir taip faina įlendi į darbo pabaigą  apsižiūri ką gamisni vakarui ir neriekia nervintis. O dabar.... kodėl jos nerandu???????  verysad.gif

Sonatina:
"Merginos, as pati nusprendziau uzdaryti tema, kol nekilo dar daugiau bereikalingu diskusiju del nenurodyto receptu saltinio O ir siaip si tema turejo buti paskutine, tad tebunie taip, kaip yra Linkejimai is Palangos ".

sad.gif
Atsakyti
Mergytės kodėl temą uždarė  unsure.gif  Ar aš jos nerandu. Aš apie Sonatinos receptus, ten tiek visokių skonybių buvo ir taip faina įlendi į darbo pabaigą  apsižiūri ką gamisni vakarui ir neriekia nervintis. O dabar.... kodėl jos nerandu???????  verysad.gif

Nu mergickos, nepatingekit pasivartyt atgal, viskas aiskiai parasyta ir nera reikalo apie ta pati diskutuot ir terst eteri, manau mirksiukas.gif

O as siandien gaminau ŽIULJENAS SU BAKLAŽANAIS IR GRYBAIS. buvo laaaabai skanu thumbup.gif Nesu didele grybu megeja, bet sitas patiekalas labai patiko. ir darbo mazai biggrin.gif
Atsakyti

kaip nerandi, juk yra tema Skanaus! - 10 , atidarai pirma psl. ir visi receptukai kaip ant delno bigsmile.gif thumbup.gif

na begu gaminti Makaronų lizdeliai grietinėlės padaže, lb seimynai patiko rolleyes.gif
Atsakyti