QUOTE(Sonatina @ 2007 10 02, 13:25)
Sveikos gyvos
kad jau taip diskutuojate dėl matavimo, įsikišiu ir aš:
zyliuk, šiame recepte reikia būtent 2 puodelių pilnų ir dar 1/4 puodelio miltų, iš viso, kaip ir suskaičiavo Katu
, 533 ml arba maždaug 315 g. Tai yra amerikietiškas matavimas ir man jis labai patogus, nes aš turiu tokius matavimo puodelius, ant kurių ir sugraduota ketvirčiais ir pusėm
Todėl ir rašau kiekius taip, kaip nurodyta originaliuose receptuose, nes man perskaičiuoti į mililitrus ar gramus taip pat užimtų laiko
Tiesa, dar prisiminiau diskusijas dėl skysto mėsos įdaro Šepardo pyrage - tai siūlau tiesiog ilgiau jį pavirti iki norimo tirštumo

kad jau taip diskutuojate dėl matavimo, įsikišiu ir aš:
zyliuk, šiame recepte reikia būtent 2 puodelių pilnų ir dar 1/4 puodelio miltų, iš viso, kaip ir suskaičiavo Katu



Tiesa, dar prisiminiau diskusijas dėl skysto mėsos įdaro Šepardo pyrage - tai siūlau tiesiog ilgiau jį pavirti iki norimo tirštumo

SONATINA


o as buciau tik du ketvirtadalius miltu dejus, nu va durocka tikra. reik paieskot tokiu matavimu puodeliu, gal zinai kur yra?
aciu tau uz paaiskinimus.
gal kartais sonatina zinai kaip pagaminti vistiena su vynuogemis jogurto padaze, valgiau vienam restorane, nu niam niam, ir lyg nieko sudetingo neturetu buti.
Papildyta:
QUOTE(Zirzle @ 2007 10 02, 13:32)
na as irgi bandziau su pirktiniu padazu vistiena daryti, bet dabar visada darau su paprastu kefyru. I jis pridedu prieskoniu ir uzpilu
. Man taip daug skaniau 


nu va , reiskias ne man vienai, matyt tas padazas nelabai tinkamas kaitinimui, jis isskiria kazkoki acta man atrodo, net sakyciau paskum ant skrandzio man sunku buvo, reiks natur produkta deti, o kokius prieskonius dedat? gal kokiu krapuku gerai butu.
siandien darysiu Obuoliu rudeni pyraga, tai paskum idesiu foto jeigu spesiu nufotkint
