Aš savaitgalį gaminau kalakutienos zuikį (antrą kartą - ir vėl

), Šepardo pyragą su kalakutienos faršu ir varškės tortą Marsas. Tai va, Šepardo pyragas labai patiko, viskas liuks! Dariau su namine bulvių koše ir visai neskystai gavosi. Bet gal į bulvių košę nereikėtų dėti sviesto, nes kažkaip riebokai atrodė, nors visus tikinau, kad neriebus patiekalas, na neriebus

Čia nuo fermentinio sūrio riebaliukai pabėgo...
Na o su tortu Marsas, tai įdomiai gavosi. Man kažkaip labai riebus tas pagrindas pasirodė, kur sausainiai su sviestu maišosi... Skonis torto labai geras, bet kažkaip man lyg per riebu. Be to, aš, tundra, pirmą kartą gyvenime plakiau grietinėlę. O ją galima perplakti? Įtariu, kad sviestukas man ten gavosi

O nuo saldainio Marsas lyg ir skystimėlis toks pabėgo... Valgėm valgėm su vaikais per dieną, nes mano vyras tai plaktos grietinėlės - šiukštu į burną neima... Ir kai baiginėjom, gal per daug valgėm, lyg ir supykino mus...
Aš manau, kad tam pagrindui gal labiau tiktų a lia tinginio masė. Ji, manau, šiek tiek mažiau riebi, nes į masę įeina ne tik sausainiai ir sviestas, bet dar ir kondensuotas pienas...
Ką, supermamos specialistės, manot?