Įkraunama...
Įkraunama...

SONATINOS receptu fanes

Kepiau siandien kalakutienos farsa idaryta suriu. thumbup.gif Dariau su vistienos farsu, bet vistiek labai skanu. Vis noris dar ir dar atsipjauti blush2.gif
Turiu sena sena dujine , bijojau kad nesigaus, bet juos padeliojau tai virsuj tai apacioj ir gavos.
Atsakyti
[
Varskes pyragas su raudonaisiais serbentais:vietoj serbentu dejau melynes,taciau ta tesla kuria reikia isklot skarda niekaip man neiskepe gavosi kazkoks blynas (na toks kaip neiskepes blynas,matyt del to jog nera parasyta jog reikia idet kepimo milteliu,kitakart bandysiu kept su jais) nors man sis pyragas nepatiko..

o gal tiesiog tj bvo nemano diena kad taip nesiseke gaminti g.gif
[/quote]

NA, varskes pyragas su raudonaisiais serbentais tapo vienu mano megiamiausiu. Jau gal kokius 4 kartus kepiau: ir su juodaisiais, ir su raudonaisiais serbentais. Viskas gaunasi tiesiog puikiai, gal ka pamirsai ideti, ar ne taip darei?
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2007 10 17, 09:08)
o su konservuotais vaisiais ar nebuvo tinginys per šlapias g.gif


reikia tik gerai nuvarvint vaisius prieš dedant ir viskas labai super gaunasi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na vakar gaminau pica, o picos padą dariau pagal Sonatinos receptą thumbup.gif skanumėlis tikras, dar liko tešlos šiandien vėl kepsim rolleyes.gif Dariau iš dvigubos porcijos kaip ir Sonatina tačiau man gavosi ne viena bet dvi didelės picos per visą skardą blink.gif Nes taip išsipūtė ta tešla, tiek jos daug pasidarė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2007 10 17, 09:08)
o su konservuotais vaisiais ar nebuvo tinginys per šlapias g.gif



QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 10 19, 10:14)
reikia tik gerai nuvarvint vaisius prieš dedant ir viskas labai super gaunasi  wub.gif  thumbup.gif


Man gavosi šlapias, nors vaisius ir nuvarvinau blink.gif Nesustingo ir liko košė tokia verysad.gif Košė labai gavosi skani biggrin.gif bet išvaizda doh.gif

Dabar einu kepti Sonatinos bananinių blynelių rolleyes.gif
Atsakyti
Kepiau pyragą ,,obuolių ruduo" Tai ką aš žinau, man obuoliai neiškepę liko... Gal reikėjo smulkiau supjaustyt, ar jų mažiau dėt...
Atsakyti
Jau antrą kartą gaminau mėsos apkepą - įsitikinau, kad pavyko thumbup.gif Vyras gal pusdienį vis ateidavo, pabučiuodavo ir sakydavo "ačiū, labai skanu buvo.Gal galima dažniau tokį gamint bigsmile.gif " thumbup.gif
Ir kiti svečiai gyrė tongue.gif

Tik aš dėjau ant mėsos ne Viduržiemio prieskonius,o SM Mėsos prieskonius, saldžiosios paprikos miltelių, druskos ir maltų pipirų.
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2007 10 17, 08:08)
o su konservuotais vaisiais ar nebuvo tinginys per šlapias g.gif

Ne nebuvo per slapias,vyras sake,kad galetu but slapesnis.Vaikai tingedami lauze sausainius,tai suvare stambiau,o as tingejau pasmulkint lotuliukas.gif Tikras tinginys biggrin.gif tinginiu darytas,o sviesta naudoju dvaro,o ne riebalu misini,tai gerai sustingsta.
Isbandziau varskes pyraga su raud.serbentais,tik as dejau juodus.Buvo per rugstus ir per stiprus ju aromatas,nors dejau maziau nei reikia.Kazkodel bekepant pradejo varvet riebalai,tai priduminau virtuve doh.gif Gal per riebi varske buvo? g.gif Suvalgysim,bet daugiau sito nekepsiu-bandysiu kitus... 4u.gif
Cia tas nepavykes,nors taip neatrodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-oncek: 20 spalio 2007 - 22:59
O aš vakar dar kartą gaminau picą, su Sonatinos tešla thumbup.gif Šiandien jau bus pagal Sonatiną makaronų lizdeliai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2007 10 20, 21:07)
Kepiau pyragą ,,obuolių ruduo" Tai ką aš žinau, man obuoliai neiškepę liko... Gal reikėjo smulkiau supjaustyt, ar jų mažiau dėt...


Gal reikejo ilgiau pakept? Ash kepu tol kol nelieka obuoliuose skyscio, tiesiog su shakute praskleidziu pyrago virshu ir paziuriu. Kartais gaunasi, kad kepu 10 min ilgiau, nei nurodyta recepte... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baisa: 21 spalio 2007 - 09:48
QUOTE(Baisa @ 2007 10 21, 10:47)
Gal reikejo ilgiau pakept? Ash kepu tol kol nelieka obuoliuose skyscio, tiesiog su shakute praskleidziu pyrago virshu ir paziuriu. Kartais gaunasi, kad kepu 10 min ilgiau, nei nurodyta recepte...  g.gif



Turbūt ir man taip reiks kitą kartą daryti. Dar pastebėjau, kad pyragui netiko ta forma, kur dugnas išsiima, nes pro ją prasiskverbė iš obuolių išbėgęs skystis ir pradėjo degti orkaitės apačioje...
Bet skonis pyrago neblogas, o ir greitai padaromas. Vyras sakė, kad šaltas dar skanesnis. Nors mano skoniui gal labiau tinka biskvitinis obuolių pyragas.
Atsakyti
kepiau varskes apkepa laabai skanu tik mazai issikele
g.gif
Atsakyti