Kepiau kiniskus paplotelius su mesa ,,Rou binng,,ar kaip jie ten.Buvo suvartoti per viena karta

Labutelis,
na va kepiau siandien keksiukus su Nutella, ale jau kaip greit pasigamina ir superiniai gavosi, tik Nutella kazkokia tirsta buvo, tai nelabai gavosi graziai su tesla pamaisyti, tai nutella biski zemyn nuslinko, bet skoniui ne kiek nepakenke. keksa su sokoladu ir kriausemis jau 2 kartus kepiau irgi superinis.
na va kepiau siandien keksiukus su Nutella, ale jau kaip greit pasigamina ir superiniai gavosi, tik Nutella kazkokia tirsta buvo, tai nelabai gavosi graziai su tesla pamaisyti, tai nutella biski zemyn nuslinko, bet skoniui ne kiek nepakenke. keksa su sokoladu ir kriausemis jau 2 kartus kepiau irgi superinis.

QUOTE(hindevad @ 2007 10 21, 13:36)
As irgi siandien kepiau varskes apkepa. Mazai iskele, gal reikejo daugiau kepimo milteliu det? Bet dingo nespejes atvest.

Aciu, Sonatina

QUOTE(La Bronė @ 2007 10 21, 11:43)
Turbūt ir man taip reiks kitą kartą daryti. Dar pastebėjau, kad pyragui netiko ta forma, kur dugnas išsiima, nes pro ją prasiskverbė iš obuolių išbėgęs skystis ir pradėjo degti orkaitės apačioje...
Bet skonis pyrago neblogas, o ir greitai padaromas. Vyras sakė, kad šaltas dar skanesnis. Nors mano skoniui gal labiau tinka biskvitinis obuolių pyragas.
Bet skonis pyrago neblogas, o ir greitai padaromas. Vyras sakė, kad šaltas dar skanesnis. Nors mano skoniui gal labiau tinka biskvitinis obuolių pyragas.
Ash shita pyraga visada kepu tokioj formoj ir man niekada niekas neisbego

Vienintelis siaubingai neskanus ir shlykshtuli kelianti gaminys buvo tortas Marsas. Fui!

QUOTE(d-oncek @ 2007 10 21, 17:34)
Kepiau kiniskus paplotelius su mesa ,,Rou binng,,ar kaip jie ten.Buvo suvartoti per viena karta 

šituos aš irgi dažnai kepu. Super paprasta, greita ir skanu

QUOTE(Baisa @ 2007 10 22, 00:33)
Vienintelis siaubingai neskanus ir shlykshtuli kelianti gaminys buvo tortas Marsas. Fui!
Gal del to, kad varske ir shokoladas man visiskai nesuderinami produktai 

O man tas Marsas visai nieko, tik ziauriai per saldus buvo, kita karta deciau maziau cukraus

Ir siaip as tai megstu varske su sokoladu, kartais prisidedu i varske kakavos, jogurto, cukraus ir nemnioju...

QUOTE(Baisa @ 2007 10 22, 00:33)
Ash shita pyraga visada kepu tokioj formoj ir man niekada niekas neisbego
Gal sieneles teshla neishklojai? Ash tai kruopsciai nulipdau visa pagrinda ir sieneles, todel niekas neishbega. O skonis man jio fantastishkas
Ir dar, i obuolius visada dedu cinamono...

Išklojau sieneles, bet tiesiog taip atsitiko. Gal ir nuo obuoliu veislės priklauso...
Per išeigines kepiau varškines spurgas. Super.
Visiem labai patiko. Gerai, kad paskaičiusi komentarus, dariau dvigubą normą. Per daug nepasirodė.

Kaip ir sakiau gaminau Makaronų lizdelius labai skanu
Ir labai tinka mėsoje garstyčios, skanumėlis.

Gaminau tikrai daug, nepavyko tik korėjietiška kiauliena, nors viskas pagal receptą daroma buvo. Itin dažnai kepu greitą pyragą su uogom (įdaras priklauso nuo šaldytuvo turinio, dabar - su obuoliais), kukulius su obuoliais ir glazūra, keksiukus su citrina ir grietine (bet irgi įdaras - būtinas, uogienė, kokosas, pan.), etc. Šiandien bandysiu makaronų lizdelius

Savaitgali vel kepem Trupinini pyraga su varske ir rabarbarais
tai sveciai visi kad gyre kad gyre, super
nors sikart teko improvizuot, nes vidury proceso uzmaciau tik kad aviziniu dribsniu mazoka, tai pagrinda pyrago dariau is truputi daugiau miltu ir imusiau kiausini, kad sukibtu. o braskes teko pakeist serbentu dzemu. bet vistiek ir po improvizacijos gavosi liuks. Auksinis receptas
o vakarienei gaminom kalakutienos viniotini su suriu. i suri pridejau nemazai sviezio baziliko ir krapu, aromatas buvo pasakiskas

o vakarienei gaminom kalakutienos viniotini su suriu. i suri pridejau nemazai sviezio baziliko ir krapu, aromatas buvo pasakiskas

Sveikos:)
sugalvojau pasidaryt Tinginių Skruzdėlynas",bet ten parasyta kad reikia virto kondensuoto pieno.tai nesuprantu,reikia ji dar virt?o kaip virt?ar tiesiog tinka iskart is skardines?
sugalvojau pasidaryt Tinginių Skruzdėlynas",bet ten parasyta kad reikia virto kondensuoto pieno.tai nesuprantu,reikia ji dar virt?o kaip virt?ar tiesiog tinka iskart is skardines?