Įkraunama...
Įkraunama...

SONATINOS receptu fanes

Kepiau kiniskus paplotelius su mesa ,,Rou binng,,ar kaip jie ten.Buvo suvartoti per viena karta thumbup.gif
Atsakyti
Labutelis,

na va kepiau siandien keksiukus su Nutella, ale jau kaip greit pasigamina ir superiniai gavosi, tik Nutella kazkokia tirsta buvo, tai nelabai gavosi graziai su tesla pamaisyti, tai nutella biski zemyn nuslinko, bet skoniui ne kiek nepakenke. keksa su sokoladu ir kriausemis jau 2 kartus kepiau irgi superinis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(hindevad @ 2007 10 21, 13:36)
kepiau varskes apkepa laabai skanu tik mazai issikele
g.gif

As irgi siandien kepiau varskes apkepa. Mazai iskele, gal reikejo daugiau kepimo milteliu det? Bet dingo nespejes atvest. tongue.gif Vos spejau paragauti. Ir kaip greitai, paprastai. Iki siol varskes apkepo nebuvau kepusi, atrode per sudetinga. Be to, viesojo maitinimo istaigose jis man nepatiko:sunkus, sprangus, kietas. O sitas tiesiog burnoje tirpsta. Mano mazasis nevalguolis dvi porcijas susveite ir paklause, ar dar yra? blink.gif Nebuvo doh.gif Rytoj, matyt, vel teks kepti mirksiukas.gif
Aciu, Sonatina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 21 spalio 2007 - 18:43
QUOTE(La Bronė @ 2007 10 21, 11:43)
Turbūt ir man taip reiks kitą kartą daryti. Dar pastebėjau, kad pyragui netiko ta forma, kur dugnas išsiima, nes pro ją prasiskverbė iš obuolių išbėgęs skystis ir pradėjo degti orkaitės apačioje...
Bet skonis pyrago neblogas, o ir greitai padaromas. Vyras sakė, kad šaltas dar skanesnis. Nors mano skoniui gal labiau tinka biskvitinis obuolių pyragas.

Ash shita pyraga visada kepu tokioj formoj ir man niekada niekas neisbego schmoll.gif Gal sieneles teshla neishklojai? Ash tai kruopsciai nulipdau visa pagrinda ir sieneles, todel niekas neishbega. O skonis man jio fantastishkas bigsmile.gif Ir dar, i obuolius visada dedu cinamono... ax.gif

Vienintelis siaubingai neskanus ir shlykshtuli kelianti gaminys buvo tortas Marsas. Fui! doh.gif Gal del to, kad varske ir shokoladas man visiskai nesuderinami produktai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 10 21, 17:34)
Kepiau kiniskus paplotelius su mesa ,,Rou binng,,ar kaip jie ten.Buvo suvartoti per viena karta thumbup.gif

šituos aš irgi dažnai kepu. Super paprasta, greita ir skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2007 10 22, 00:33)
Vienintelis siaubingai neskanus ir shlykshtuli kelianti gaminys buvo tortas Marsas. Fui!  doh.gif  Gal del to, kad varske ir shokoladas man visiskai nesuderinami produktai  doh.gif

O man tas Marsas visai nieko, tik ziauriai per saldus buvo, kita karta deciau maziau cukraus smile.gif
Ir siaip as tai megstu varske su sokoladu, kartais prisidedu i varske kakavos, jogurto, cukraus ir nemnioju... ax.gif Na, cia, matyt, kiekvienam savo reik atrast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2007 10 22, 00:33)
Ash shita pyraga visada kepu tokioj formoj ir man niekada niekas neisbego  schmoll.gif  Gal sieneles teshla neishklojai? Ash tai kruopsciai nulipdau visa pagrinda ir sieneles, todel niekas neishbega. O skonis man jio fantastishkas  bigsmile.gif  Ir dar, i obuolius visada dedu cinamono...  ax.gif

Išklojau sieneles, bet tiesiog taip atsitiko. Gal ir nuo obuoliu veislės priklauso...
Atsakyti
Per išeigines kepiau varškines spurgas. Super. thumbup.gif Visiem labai patiko. Gerai, kad paskaičiusi komentarus, dariau dvigubą normą. Per daug nepasirodė. smile.gif
Atsakyti
Kaip ir sakiau gaminau Makaronų lizdelius labai skanu thumbup.gif Ir labai tinka mėsoje garstyčios, skanumėlis.
Atsakyti
Gaminau tikrai daug, nepavyko tik korėjietiška kiauliena, nors viskas pagal receptą daroma buvo. Itin dažnai kepu greitą pyragą su uogom (įdaras priklauso nuo šaldytuvo turinio, dabar - su obuoliais), kukulius su obuoliais ir glazūra, keksiukus su citrina ir grietine (bet irgi įdaras - būtinas, uogienė, kokosas, pan.), etc. Šiandien bandysiu makaronų lizdelius smile.gif
Atsakyti
Savaitgali vel kepem Trupinini pyraga su varske ir rabarbarais thumbup.gif tai sveciai visi kad gyre kad gyre, super bigsmile.gif nors sikart teko improvizuot, nes vidury proceso uzmaciau tik kad aviziniu dribsniu mazoka, tai pagrinda pyrago dariau is truputi daugiau miltu ir imusiau kiausini, kad sukibtu. o braskes teko pakeist serbentu dzemu. bet vistiek ir po improvizacijos gavosi liuks. Auksinis receptas wub.gif
o vakarienei gaminom kalakutienos viniotini su suriu. i suri pridejau nemazai sviezio baziliko ir krapu, aromatas buvo pasakiskas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos:)
sugalvojau pasidaryt Tinginių „Skruzdėlynas",bet ten parasyta kad reikia virto kondensuoto pieno.tai nesuprantu,reikia ji dar virt?o kaip virt?ar tiesiog tinka iskart is skardines? g.gif
Atsakyti