Įkraunama...
Įkraunama...

SONATINOS receptu fanes

QUOTE(Sarrra @ 2007 10 23, 13:56)
Sveikos:)
sugalvojau pasidaryt Tinginių „Skruzdėlynas",bet ten parasyta kad reikia virto kondensuoto pieno.tai nesuprantu,reikia ji dar virt?o kaip virt?ar tiesiog tinka iskart is skardines? g.gif

Aišku, reikia mirksiukas.gif Įdedi nepradarytą skardinę į puodą su vandeniu, kad apsemtų ir verdi 2-3 val. Tik reikia stebėti, kad vanduo neišgaruotų. Paskui ataušini ir atidarai (karštą atidarant galima nusideginti). Jei nenori kankintis, galima nusipirkti gatavo "Rududu" (tik jis ne toks skanus, kaip namuose virtas) mirksiukas.gif
Atsakyti
mes tai labai mėgstam mėsos apkepą thumbup.gif viską darau pagal receptą, tik ant virsaus dar dedu bulvių ir jas aptepu majonezu. labai skanu. o kepant namai labai skaniai kvepia smile.gif
Atsakyti
kepiau duona su cesnaku ir parmezano suriu ir gaminau vistiena jogurtiniam padaze,viskas labai skanu wub.gif
Atsakyti
Sveikos
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi ax.gif

vistiena garstyciu padaze mums su vyru laaabai patiko thumbup.gif gaminau ne viena karta. Tik kaip kazkuri sake, labai skonis priklauso nuo garstyciu.

vistienos ir ryziu triskinys kol valgeme vyras nelabai gyre si patiekala, bet veliau paprase, kad dar karta pagaminciau smile.gif Siaip tai labai paprasta, pakankamai greita ir tikrai skanu.

vistiena su makaronais ir pesto skanu, bet kita karta deciau maziau pesto.

zuvies frikase vakar gaminau smile.gif zuvyte gavosi skaniai. Nieko ypatingo, bet tikrai patiko. Beje, citrinos sulciu buvo per daug, kita karta desiu per pus maziau.

grietineleje troskinta zuvis taip pat patiko. Tik man kiek dariau, visada siek tiek prisvildavo darzoves, turbut visada persistengiu stroskindama smile.gif doh.gif

makaronai su tuno padazu kiek neiprasta, bet skanu

kuskusas su kalakutiena ir kariu[b] dariau su vistiena ir ne su farsu (nes neradau pirkti, o malti labai tyngejau) o tiesiog smulkiai supjausciau. Labai svelnus skonis.

[b] kukuliai su mocarela
nerealus thumbup.gif dar siek tiek liko antrai dienai, tai ryte atsibudusi gulejau ir galvojau, kad labai noriu eiti pasisildyti ir suvalgyti lotuliukas.gif

o dabar pasakoju kas nesigavo:
kiauliena su grybais vyno ir grietineles padaze gavosi per rugsti (gal vyna tiesiog negera pyliau?), mesa gumine.

kepri ryziai su malta kiauliena ir ananasais gal mano farasa buvo neskanus, gal dar kazkas negerai, bet gavosi neskaniai, vos suvalgiau. Daugiau tikrai negaminsiu

Na o siaip tai kasdiena vis nuziuriu koki recepta is sonatinos ir gaminu smile.gif Vyras labai laimingas, kad turi zmona, kuri kasdiena gamina vis kazka naujo ir visada skaniai biggrin.gif Kai paklausiu ko nori vakarienei, sako man nesvarbu, vistiek visada skaniai padarai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2007 10 24, 15:36)
Laba, mergaites, o jums nebuna taip, kad neissirenkant, ka gaminti is tokios gausybes Sonatinos receptu?  blush2.gif

Būna. Aš tada skaitau skaitau kelis receptukus, kurie tuo metu atrodo labiausiai verti dėmesio ir vistiek galų gale kurį nors išsirenku biggrin.gif

Vakar gaminau Kalakutienos kukulius su špinatais ir sūriu. Kol kas čia skaniausias patiekalas iš visų, kiek esu gaminusi iš Sonatinos receptų thumbup.gif
Jau tie kukuliai gavosi super skanūs (tiesa, vietoj kalakutienos, dėjau kiaulienos-jautienos faršą), bet padažas išvis- pasakiškas wub.gif
Dabar gaminsiu jį ir prie kitų patiekalų, ne tik prie šitų kukulių bigsmile.gif
MB iškart tik paragavęs paklausė iš ko padažas padarytas ir po to visą vakarą kartojo kaip labai buvo skanu, ir šiandien dar priminė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 24 spalio 2007 - 21:28
QUOTE(Spyglle @ 2007 10 24, 14:36)
Laba, mergaites, o jums nebuna taip, kad neissirenkant, ka gaminti is tokios gausybes Sonatinos receptu?  blush2.gif

As tai jau 4 tema Sonatinos receptai ipusejau skaityt biggrin.gif Ka labiausiai giria tuo metu -ta ir gaminu mirksiukas.gif
Siandien kepiau kiausiniu-farso vyniotini ir pyraga su varske ir obuoliais thumbup.gif
Atsakyti
Aš dažnai gaminu "balandėlių'" apkepą - thumbup.gif greitai, nesudėtingai ir skonis atitnka tikruosius 'balandėlius'. Tik aš visada dedu ir morkų essen.gif

Ir Varškinės spurgos pavyko iš pat pirmo karto thumbup.gif
Tik, kad labai jau ilgam jos nusėda ant klubų blush2.gif

QUOTE(Raseliuke @ 2007 10 23, 16:58)
mes tai labai mėgstam mėsos apkepą  thumbup.gif  viską darau pagal receptą, tik ant virsaus dar dedu bulvių ir jas aptepu majonezu. labai skanu. o kepant namai labai skaniai kvepia  smile.gif

bigsmile.gif
Ačiū už idėją - artimiausiom dienom bandysiu, nes vyras vėl prašo šio patiekalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2007 10 24, 16:36)

Būna dar ir kaip lotuliukas.gif Bet aš išsirinkusi ko nemėgstu ir tų receptų sumažėja blush2.gif O šiaip žadu išbandyti visus patiekalus jos, be tų nemėgiamų. Įdomų kiek laiko tai užims blink.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Finna @ 2007 10 24, 23:26)
Būna. Aš tada skaitau skaitau kelis receptukus, kurie tuo metu atrodo labiausiai verti dėmesio ir vistiek galų gale kurį nors išsirenku biggrin.gif

Vakar gaminau Kalakutienos kukulius su špinatais ir sūriu. Kol kas čia skaniausias patiekalas iš visų, kiek esu gaminusi iš Sonatinos receptų thumbup.gif
Jau tie kukuliai gavosi super skanūs (tiesa, vietoj kalakutienos, dėjau kiaulienos-jautienos faršą), bet padažas išvis- pasakiškas wub.gif 
Dabar gaminsiu jį ir prie kitų patiekalų, ne tik prie šitų kukulių bigsmile.gif
MB iškart tik paragavęs paklausė iš ko padažas padarytas ir po to visą vakarą kartojo kaip labai buvo skanu, ir šiandien dar priminė lotuliukas.gif

Niekada nesu ragavus špinatų, galima paklausti koks jų skonis? Nes tikriausiai jie duoda skonio šiam patiekalui?
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 10 25, 08:30)
Niekada nesu ragavus špinatų, galima paklausti koks jų skonis? Nes tikriausiai jie duoda skonio šiam patiekalui?

Šiaip aš kartais iš špinatų verdu ale rūgštinių sriubą wink.gif Tik nėra tos rūgštelės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2007 10 25, 12:51)
Šiaip aš kartais iš špinatų verdu ale rūgštinių sriubą wink.gif Tik nėra tos rūgštelės wink.gif

Hmm aš nelabai mėgstu rūgštynes, na valgau jei tarkim svečiuose, bet pati negaminu, tai jei toks pats skonis tai tada vargu ar man patiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 10 24, 23:52)
Siandien kepiau kiausiniu-farso vyniotini ir pyraga su varske ir obuoliais thumbup.gif

Labai gražiai atrodo wub.gif

QUOTE(ingakyca @ 2007 10 25, 10:30)

Man tai pasirodė, kad jie jokio skonio neduoda- tik vaizdą ax.gif

Anksčiau Delano vis valgydavau vištienos krūtinėlę, įdarytą špinatais- irgi jokio skonio nejausdavau g.gif
Atsakyti
na, pvz man, tai špinatas labai specifinį prieskonį priduoda... man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti