Sveikos
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi
vistiena garstyciu padaze mums su vyru laaabai patiko

gaminau ne viena karta. Tik kaip kazkuri sake, labai skonis priklauso nuo garstyciu.
vistienos ir ryziu triskinys kol valgeme vyras nelabai gyre si patiekala, bet veliau paprase, kad dar karta pagaminciau

Siaip tai labai paprasta, pakankamai greita ir tikrai skanu.
vistiena su makaronais ir pesto skanu, bet kita karta deciau maziau pesto.
zuvies frikase vakar gaminau

zuvyte gavosi skaniai. Nieko ypatingo, bet tikrai patiko. Beje, citrinos sulciu buvo per daug, kita karta desiu per pus maziau.
grietineleje troskinta zuvis taip pat patiko. Tik man kiek dariau, visada siek tiek prisvildavo darzoves, turbut visada persistengiu stroskindama
makaronai su tuno padazu kiek neiprasta, bet skanu
kuskusas su kalakutiena ir kariu[b] dariau su vistiena ir ne su farsu (nes neradau pirkti, o malti labai tyngejau) o tiesiog smulkiai supjausciau. Labai svelnus skonis.
[b] kukuliai su mocarela nerealus

dar siek tiek liko antrai dienai, tai ryte atsibudusi gulejau ir galvojau, kad labai noriu eiti pasisildyti ir suvalgyti
o dabar pasakoju kas nesigavo:
kiauliena su grybais vyno ir grietineles padaze gavosi per rugsti (gal vyna tiesiog negera pyliau?), mesa gumine.
kepri ryziai su malta kiauliena ir ananasais gal mano farasa buvo neskanus, gal dar kazkas negerai, bet gavosi neskaniai, vos suvalgiau. Daugiau tikrai negaminsiu
Na o siaip tai kasdiena vis nuziuriu koki recepta is sonatinos ir gaminu

Vyras labai laimingas, kad turi zmona, kuri kasdiena gamina vis kazka naujo ir visada skaniai

Kai paklausiu ko nori vakarienei, sako man nesvarbu, vistiek visada skaniai padarai