Turiu sena sena dujine , bijojau kad nesigaus, bet juos padeliojau tai virsuj tai apacioj ir gavos.
Kepiau siandien kalakutienos farsa idaryta suriu.
Dariau su vistienos farsu, bet vistiek labai skanu. Vis noris dar ir dar atsipjauti
Turiu sena sena dujine , bijojau kad nesigaus, bet juos padeliojau tai virsuj tai apacioj ir gavos.
Turiu sena sena dujine , bijojau kad nesigaus, bet juos padeliojau tai virsuj tai apacioj ir gavos.
[
Varskes pyragas su raudonaisiais serbentais:vietoj serbentu dejau melynes,taciau ta tesla kuria reikia isklot skarda niekaip man neiskepe gavosi kazkoks blynas (na toks kaip neiskepes blynas,matyt del to jog nera parasyta jog reikia idet kepimo milteliu,kitakart bandysiu kept su jais) nors man sis pyragas nepatiko..
o gal tiesiog tj bvo nemano diena kad taip nesiseke gaminti
[/quote]
NA, varskes pyragas su raudonaisiais serbentais tapo vienu mano megiamiausiu. Jau gal kokius 4 kartus kepiau: ir su juodaisiais, ir su raudonaisiais serbentais. Viskas gaunasi tiesiog puikiai, gal ka pamirsai ideti, ar ne taip darei?
Varskes pyragas su raudonaisiais serbentais:vietoj serbentu dejau melynes,taciau ta tesla kuria reikia isklot skarda niekaip man neiskepe gavosi kazkoks blynas (na toks kaip neiskepes blynas,matyt del to jog nera parasyta jog reikia idet kepimo milteliu,kitakart bandysiu kept su jais) nors man sis pyragas nepatiko..
o gal tiesiog tj bvo nemano diena kad taip nesiseke gaminti
[/quote]
NA, varskes pyragas su raudonaisiais serbentais tapo vienu mano megiamiausiu. Jau gal kokius 4 kartus kepiau: ir su juodaisiais, ir su raudonaisiais serbentais. Viskas gaunasi tiesiog puikiai, gal ka pamirsai ideti, ar ne taip darei?
QUOTE(jurginėlis @ 2007 10 17, 09:08)
reikia tik gerai nuvarvint vaisius prieš dedant ir viskas labai super gaunasi
Na vakar gaminau pica, o picos padą dariau pagal Sonatinos receptą
skanumėlis tikras, dar liko tešlos šiandien vėl kepsim
Dariau iš dvigubos porcijos kaip ir Sonatina tačiau man gavosi ne viena bet dvi didelės picos per visą skardą
Nes taip išsipūtė ta tešla, tiek jos daug pasidarė
QUOTE(jurginėlis @ 2007 10 17, 09:08)
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 10 19, 10:14)
Man gavosi šlapias, nors vaisius ir nuvarvinau
Dabar einu kepti Sonatinos bananinių blynelių
Kepiau pyragą ,,obuolių ruduo" Tai ką aš žinau, man obuoliai neiškepę liko... Gal reikėjo smulkiau supjaustyt, ar jų mažiau dėt...
Jau antrą kartą gaminau mėsos apkepą - įsitikinau, kad pavyko
Vyras gal pusdienį vis ateidavo, pabučiuodavo ir sakydavo "ačiū, labai skanu buvo.Gal galima dažniau tokį gamint
"
Ir kiti svečiai gyrė
Tik aš dėjau ant mėsos ne Viduržiemio prieskonius,o SM Mėsos prieskonius, saldžiosios paprikos miltelių, druskos ir maltų pipirų.
Ir kiti svečiai gyrė
Tik aš dėjau ant mėsos ne Viduržiemio prieskonius,o SM Mėsos prieskonius, saldžiosios paprikos miltelių, druskos ir maltų pipirų.
QUOTE(jurginėlis @ 2007 10 17, 08:08)
Ne nebuvo per slapias,vyras sake,kad galetu but slapesnis.Vaikai tingedami lauze sausainius,tai suvare stambiau,o as tingejau pasmulkint
Isbandziau varskes pyraga su raud.serbentais,tik as dejau juodus.Buvo per rugstus ir per stiprus ju aromatas,nors dejau maziau nei reikia.Kazkodel bekepant pradejo varvet riebalai,tai priduminau virtuve
Cia tas nepavykes,nors taip neatrodo
O aš vakar dar kartą gaminau picą, su Sonatinos tešla
Šiandien jau bus pagal Sonatiną makaronų lizdeliai.
QUOTE(La Bronė @ 2007 10 20, 21:07)
Kepiau pyragą ,,obuolių ruduo" Tai ką aš žinau, man obuoliai neiškepę liko... Gal reikėjo smulkiau supjaustyt, ar jų mažiau dėt...
Gal reikejo ilgiau pakept? Ash kepu tol kol nelieka obuoliuose skyscio, tiesiog su shakute praskleidziu pyrago virshu ir paziuriu. Kartais gaunasi, kad kepu 10 min ilgiau, nei nurodyta recepte...
QUOTE(Baisa @ 2007 10 21, 10:47)
Gal reikejo ilgiau pakept? Ash kepu tol kol nelieka obuoliuose skyscio, tiesiog su shakute praskleidziu pyrago virshu ir paziuriu. Kartais gaunasi, kad kepu 10 min ilgiau, nei nurodyta recepte... 
Turbūt ir man taip reiks kitą kartą daryti. Dar pastebėjau, kad pyragui netiko ta forma, kur dugnas išsiima, nes pro ją prasiskverbė iš obuolių išbėgęs skystis ir pradėjo degti orkaitės apačioje...
Bet skonis pyrago neblogas, o ir greitai padaromas. Vyras sakė, kad šaltas dar skanesnis. Nors mano skoniui gal labiau tinka biskvitinis obuolių pyragas.
kepiau varskes apkepa laabai skanu tik mazai issikele






