Įkraunama...
Įkraunama...

SONATINOS receptu fanes

As va pasoviau kept mielini obuoliu pyraga, skonio nezinau, bet truputi improvizavau su idaru - i obulius dra pridejau riesutu likucius, razinu, vanilinio cukraus, siaip daugiau cukraus ir cinamono. O i tesla man kazkaip truko miltu, tai ju gal net koki puodeli dadejau...
Skoni parasysiu veliau smile.gif dar niekad nesu kepusi mielinio pyrago su obuoliais, tai pati labai laukiu blush2.gif
Atsakyti
Sweikutes, darbstuolytes 4u.gif
MB vakar iskrete toki poksta, su manim nepasitares pripirko daug vistos koju, tai yra tu daliu kur arciau pedos berods blauzdeles blush-anim-cl.gif , daug nesijuokit, neskiriu as tu slauneliu nuo blauzdeliu, t.y. tu paciu pavadinimu nors tu ka schmoll.gif ir krutineliu berods nors jos labai idomiai supjaustytos g.gif , ir visko po 1kg, atseit buvo akcija
Na tai griztam prie reikalo, ta pati maista valgo jis tik 2 kartus o as su mazyle is vis jos nelabai megstam, tai kokius jus man sonatinos sedevrus pasiulysit kad man ta vista greiciau sunaudot, nes ji labai greit sugenda nesvarbu ar marinuota ar ne
Tai ka pasiulytumet, padekit, beje dar tas MB labai isrankus, megsta kad butu is paprastu produktu viskas pagaminta ir nieko ispudingo nedet
Atsakyti
Sveikos,
Pas mane kvepia visi namai nuo bandelių su cinamonu kvapo biggrin.gif . Tik va klausimas, kaip su jomis toliau elgtis, kad tokias pat minkštutes ir kvepiančias rytoj į darbą nusineščiau? Gal kas patartų - ar jas dar šiltas į maišelį sudėti, ar atvėsusias g.gif ?
Atsakyti
svarbiausia uždengt, kad nepatektų oro. pvz.: į puodą su dangčiu sudėt, arbaį kokį bliūdą ir uždengt rankšluosčiu.
Atsakyti
QUOTE(RDA @ 2007 11 19, 16:01)
Tai ka pasiulytumet, padekit, beje dar tas MB labai isrankus, megsta kad butu is paprastu produktu viskas pagaminta ir nieko ispudingo nedet


Siulau sukist dali vistienos i kamera, ten nesuges bent mensi ji smile.gif
O siaip gamink file su dziugo (ar parmezano) suriu, tada dar yra daug kitu receptu, kurie tikrai neimantrus, o jei nemegsti kazkokiu prieskoniu, kurie yra recepte, tiesiog ju nedek 4u.gif

QUOTE(solouro @ 2007 11 19, 16:14)
Sveikos,
Pas mane kvepia visi namai nuo bandelių su cinamonu kvapo  biggrin.gif . Tik va klausimas, kaip su jomis toliau elgtis, kad tokias pat minkštutes ir kvepiančias rytoj į darbą nusineščiau? Gal kas patartų - ar jas dar šiltas į maišelį sudėti, ar atvėsusias  g.gif ?


Dar be bliudo su dangciu gali panaudot mikrobange - imesk kelioms minutems, bandutes paisls ir suminkstes mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane savaitgalis buvo iseigines nuo Sonatinos receptu lotuliukas.gif ,Tai siandien jau dariau kotletukus su sufle kepurelemis.O pries kelias dienas kepiau vista su adzika,tik as be adzikos ,nes neturejau.Labai skani,kepiau ilgiau,tai mesyte ant kaulu nesilaike thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,na as dariau savaitgali bikvitini torta su varskes kremu,stai sita

user posted image

viskas pavyko,ir grietinele isiplake,skonis puikus,tik kita karta nedrekinciau biskvito,per slapias gaunasi ir vistik noretusi biskvito daugiau,nes paskesta jis tarp tokios kremo gausos, arba tiesiog kremo daryti maziau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guncia: 20 lapkričio 2007 - 11:20
O as norėjau paklausti tų, kurios gamino Žuvies file prancūziškai, kokios žuvies file pirkot ir ar kuomet įtrynėt žuvį prieskoniais jos nepalaikėt? na kad įsigertų? nes man kažkaip atrodo kad jei tik paberti ant jos druskos ir pipiriuko tai kažkaip beskonė turėtų būt.. blush2.gif
Atsakyti
Almi,kepiau jau kelis kart mirksiukas.gif ,man patiko,kad greit gaminasi ir tikrai skanuuser posted image.

o gaminau is baltos zuvies....karta is menkes,o karta is mano diedo parveztos-afrikietiskosuser posted image,net pavadinimo nezinau,tiesiog didele.. balta ...be kaulu zuvies file.
O del palaikymo,tai zuviai ilgai laikyt nereik...bent jau man patinka jausti jos tikra skoni tongue.gif
Atsakyti
savaitgali kepiau makaronu lizdelius grietineles padaze thumbup.gif mesa gavosi kiek kietoka, bet kita karta darysiu su vistienos gabaliukais.
Atsakyti
Ka tik varskes tingini pribaigiau thumbup.gif
is pradziu itartinas atrode, bet kuo daugiau valgiau, tuo skanesnis daresi biggrin.gif tiksliau kuo ilgiau prabuna saldytuve, tuo geriau.
beje, dariau su mandarinais (skureles nulupau) ir vynuogem (susmulkinau), labai gerai tarpusavy dera.
Atsakyti
Išbandžiau dar pluoštelį receptukų:

1. Maltos mėsos kukuliai su kmynais ir jogurto padažu - skanu, bet nemažai darbo. Be to padažas labai rūgštus gavosi net ir mažiau citrinos sulčių įpylus. Kitą kart nedėčiau. Ir neturėjau kalendros.
2. Kalakutienos kukuliai su špinatais ir sūriu - tikėjausi skaniau. Man gavosi riebokai, faršas buvo su visom odom sumaltas, tai kukuliai skardoje plaukė riebaluose blink.gif . Kai gaminsit, nepartokit klaidos su riebiu faršu.
3.Vištiena garstyčių padaže - labai paprasta ir skanu
4. Kiaušinių ir faršo vyniotinis - super thumbup.gif . Tik man irgi "riebokas" kitą kartą bandysiu sūrio dėti per pus mažiau ir liesesnį majonezą.
5. Šepardo pyragas - neypatingas, pridėjau per daug bulvių košės, nes neparašyta kiek reikia blush2.gif
6. Vištiena su žiediniais kopūstais - irgi nelabai gavosi, turbūt pamažinau prieskonių, tai tokia be skonio buvo.
7. Norvegiška žuvienė - labai skanu. Šiandien viriau, krevečių ir poro neturėjau.
8. Napaleonas keptuvėje - Gavosi labai žemutis tortukas, iš vakaro bijojau kad bus blynai su grietine, bet ryte buvo čiki. Skanus tortukas. Beje nzn kas ten su tais blynais buvo ne taip, bet man jie buvo panašūs į blynus ir netrupėjo. Puošiau sutrupinus Selgos sausainius tongue.gif
9. Plikytos mielinės bandelės - skanios, bet nelabai jautėsi tas plikymas, kitą kart kepsiu paprastas.
10. Varškinės tešlos bandelės - skanios, tikra kalorijų bomba tongue.gif
Atsakyti