Išbandžiau stroganovą, na tikrai skanus patiekalas, bet matyt per daug kepinimui aliejaus pripyliau
tai truputi gavosi rieboka, taip pat kitą kartą dėčiau mažiau grietinės ir majonezo.
O šiaip tikrai labai skanu.
QUOTE(Guncia @ 2007 11 08, 10:28)
Egliuke ir dar noriu paklausti ar geriau ta pacia diena ta torta daryti ar geriau is vakaro?ar biskvito nedrekinai su niekuo?
Dėl grietinėlės čia viską labai gerai išaiškino, man su kombainu tai ji per pora minučių ar dar greičiau išsiplaka, o kitaip tai net nebandžiau plakti
Tortuką turbūt geriau daryčiau iš vakaro, nes jis su žele, turi gerai sustingti. Dariau kaip ir Sonatina - biskvitą laisčiau su persikų sirupu ir cukraus dėjau daugiau nei recepte parašyta, nes saldumo ir man trūko. Tiesa, vietoje aviečių naudojau trintas braškes su cukrumi, kurių turėjau labai daug prisišaldžius
Siandien kepiau http://sonatinos-rec...li-pyragas.html si pyraga
Sonatinatu nepamirsta
Išbandžiau močiutės mielinę tešlą bandelėms, kurią šaldytuve reikia laikyti, pagal antrą receptą. Įdarui naudojau rūkytą dešrytę ir svogūnus. Labai labai skanu. Ta tešla tokia lengvutė, burnoje tirpstanti. Nagai niežti vėl šįvakar užsiminkyt. Bet kai skardą su vyru išsyk sukirtom-tenka susilaikyt. Geruoju gali nesibaigti -bus kas nors panašaus po to
Rekomenduoju - vakare pasidarai tešlą , o ryte pusryčiams šiltos bandelės
Rekomenduoju - vakare pasidarai tešlą , o ryte pusryčiams šiltos bandelės
QUOTE(crocus @ 2007 11 12, 21:56)
Išbandžiau močiutės mielinę tešlą bandelėms, kurią šaldytuve reikia laikyti, pagal antrą receptą. Įdarui naudojau rūkytą dešrytę ir svogūnus. Labai labai skanu. Ta tešla tokia lengvutė, burnoje tirpstanti. Nagai niežti vėl šįvakar užsiminkyt. Bet kai skardą su vyru išsyk sukirtom-tenka susilaikyt. Geruoju gali nesibaigti -bus kas nors panašaus po to
Rekomenduoju - vakare pasidarai tešlą , o ryte pusryčiams šiltos bandelės
Rekomenduoju - vakare pasidarai tešlą , o ryte pusryčiams šiltos bandelės
cROCUS, AR GALI PATIKLINTI KIEK KEPEI. maN PASTOVII GAUNASI KAZKOKIA SUPER TRAPI TESLA MATYT AS ARBA PERKEPU ARBA NEZINAU.
Dar isbandziau lazanija su baltu padazu,tik vietoj paprikos dejau ugninespaprikos prieskoniu,
Varskiniai blynai ivertinti
Tinginiu skruzdelynas labai skanus,tik,kai virsiu kondensuota,tai is karto kokias 3 dezutes.Pasidesiu neatidarytas saldytuve ir kai prireiks nereikes virti.
Separdo pyragas tuoj bus orkaitej.Turetu but skanus,nes nepavykti neimanoma.Viskas apkepta ir paragauta
Varskiniai blynai ivertinti
Tinginiu skruzdelynas labai skanus,tik,kai virsiu kondensuota,tai is karto kokias 3 dezutes.Pasidesiu neatidarytas saldytuve ir kai prireiks nereikes virti.
Separdo pyragas tuoj bus orkaitej.Turetu but skanus,nes nepavykti neimanoma.Viskas apkepta ir paragauta
QUOTE(xxxita @ 2007 11 13, 11:50)
cROCUS, AR GALI PATIKLINTI KIEK KEPEI. maN PASTOVII GAUNASI KAZKOKIA SUPER TRAPI TESLA MATYT AS ARBA PERKEPU ARBA NEZINAU.
kOKIA TESLA BEBANDYCIAU MIELINE, KAZKA NE TAIP DARAU IR GAUNASI NE TOKS REZULTATAS KOKIO TIKIUOSI. NORS TESLA PUIKIAI KYLA BET PASKUI KAZKA PRIDIRBU. IR DAR-AR VIRSU APTEPINEJAI KIAUSINIU?
Kiaušiniu tepiau. O kepant nežiūrėjau į laikrodį. Tikrinau tik pagal kepinio spalvą - iš viršaus lengvai gelsvi, o apačia lengvai parudus.
Vakar bandžiau kepenėles su obuoliais. Tai ten reikia įpilti brendžio ir padegti. Niekaip neisgavo padegti
, nes garai užgesina degtuką. Kaip jūs tai padarote? Kartoka gavosi nuo to bredžio. Turbūt todėl kad nesudegė. Nors šiaip, tie obuoliai su kepenėlėm yra skanu
QUOTE(laurriukas @ 2007 11 14, 10:10)
Vakar bandžiau kepenėles su obuoliais. Tai ten reikia įpilti brendžio ir padegti. Niekaip neisgavo padegti
, nes garai užgesina degtuką. Kaip jūs tai padarote? Kartoka gavosi nuo to bredžio. Turbūt todėl kad nesudegė. Nors šiaip, tie obuoliai su kepenėlėm yra skanu 
gaminau... bet be brendzio... liabai skanu buvo vsitiek
o kartoka, tai turbut kad neisdege alkoholis.. reikia labai greit uzdegt kaip ipili kazkaip.. pati nemoku irgi
ACIU SONATINA be galo be krasto gaminu ir gaminu is tavo receptu
dabar as planuoju gamint sonatinos napoleona..gal kas gamino ir gali pasakyt kaip skonis ar verta tiek stengtis?
kuris skanesnis bananinis ar paprastas?
labai prasau kas gaminot parasykit...
dabar as planuoju gamint sonatinos napoleona..gal kas gamino ir gali pasakyt kaip skonis ar verta tiek stengtis?
kuris skanesnis bananinis ar paprastas?
labai prasau kas gaminot parasykit...
QUOTE(mėlynė @ 2007 11 14, 21:36)
Aš esu kepus tą keptuvėj kur reik
QUOTE(Limcamca @ 2007 11 15, 11:56)
Merginos, ką patartumėte pagaminti iš jautienos faršo iš Sonatinos receptų su faršu?? 
maltos jautienos stroganovą








