Įkraunama...
Įkraunama...

SONATINOS receptu fanes

Išbandžiau stroganovą, na tikrai skanus patiekalas, bet matyt per daug kepinimui aliejaus pripyliau blush2.gif tai truputi gavosi rieboka, taip pat kitą kartą dėčiau mažiau grietinės ir majonezo. mirksiukas.gif O šiaip tikrai labai skanu.
Atsakyti
QUOTE(Guncia @ 2007 11 08, 10:28)
Egliuke ir dar noriu paklausti ar geriau ta pacia diena ta torta daryti ar geriau is vakaro?ar biskvito nedrekinai su niekuo?

Dėl grietinėlės čia viską labai gerai išaiškino, man su kombainu tai ji per pora minučių ar dar greičiau išsiplaka, o kitaip tai net nebandžiau plakti blush2.gif
Tortuką turbūt geriau daryčiau iš vakaro, nes jis su žele, turi gerai sustingti. Dariau kaip ir Sonatina - biskvitą laisčiau su persikų sirupu ir cukraus dėjau daugiau nei recepte parašyta, nes saldumo ir man trūko. Tiesa, vietoje aviečių naudojau trintas braškes su cukrumi, kurių turėjau labai daug prisišaldžius smile.gif Naudojau 26 cm formą ir man vos vos tilpo į ją, praktiškai kremas per viršų jau bėgo, atrodo, net ne visą supyliau viršutinį sluoksnį rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif
Siandien kepiau http://sonatinos-rec...li-pyragas.html si pyraga thumbup.gif nu tikrai labai greitai paruosemas, ir skanus thumbup.gif

Sonatinatu nepamirsta biggrin.gif biggrin.gif good.gif
Atsakyti
Išbandžiau močiutės mielinę tešlą bandelėms, kurią šaldytuve reikia laikyti, pagal antrą receptą. Įdarui naudojau rūkytą dešrytę ir svogūnus. Labai labai skanu. Ta tešla tokia lengvutė, burnoje tirpstanti. Nagai niežti vėl šįvakar užsiminkyt. Bet kai skardą su vyru išsyk sukirtom-tenka susilaikyt. Geruoju gali nesibaigti -bus kas nors panašaus po to nestuke.gif

Rekomenduoju - vakare pasidarai tešlą , o ryte pusryčiams šiltos bandelės essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crocus: 12 lapkričio 2007 - 20:58
QUOTE(crocus @ 2007 11 12, 21:56)
Išbandžiau močiutės mielinę tešlą bandelėms, kurią šaldytuve reikia laikyti, pagal antrą receptą. Įdarui naudojau rūkytą dešrytę ir  svogūnus. Labai labai skanu. Ta tešla tokia lengvutė, burnoje tirpstanti. Nagai niežti vėl šįvakar užsiminkyt. Bet kai skardą su vyru išsyk sukirtom-tenka susilaikyt. Geruoju gali nesibaigti -bus kas nors panašaus po to  nestuke.gif

Rekomenduoju - vakare pasidarai tešlą , o ryte pusryčiams šiltos bandelės  essen.gif

cROCUS, AR GALI PATIKLINTI KIEK KEPEI. maN PASTOVII GAUNASI KAZKOKIA SUPER TRAPI TESLA MATYT AS ARBA PERKEPU ARBA NEZINAU. schmoll.gif kOKIA TESLA BEBANDYCIAU MIELINE, KAZKA NE TAIP DARAU IR GAUNASI NE TOKS REZULTATAS KOKIO TIKIUOSI. NORS TESLA PUIKIAI KYLA BET PASKUI KAZKA PRIDIRBU. IR DAR-AR VIRSU APTEPINEJAI KIAUSINIU?
Atsakyti
Dar isbandziau lazanija su baltu padazu,tik vietoj paprikos dejau ugninespaprikos prieskoniu, karsta.gif
Varskiniai blynai ivertinti thumbup.gif
Tinginiu skruzdelynas labai skanus,tik,kai virsiu kondensuota,tai is karto kokias 3 dezutes.Pasidesiu neatidarytas saldytuve ir kai prireiks nereikes virti. 4u.gif
Separdo pyragas tuoj bus orkaitej.Turetu but skanus,nes nepavykti neimanoma.Viskas apkepta ir paragauta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxita @ 2007 11 13, 11:50)
cROCUS, AR GALI PATIKLINTI KIEK KEPEI. maN PASTOVII GAUNASI KAZKOKIA SUPER TRAPI TESLA MATYT AS ARBA PERKEPU ARBA NEZINAU.  schmoll.gif kOKIA TESLA BEBANDYCIAU MIELINE, KAZKA NE TAIP DARAU IR GAUNASI NE TOKS REZULTATAS KOKIO TIKIUOSI. NORS TESLA PUIKIAI KYLA BET PASKUI KAZKA PRIDIRBU. IR DAR-AR VIRSU APTEPINEJAI KIAUSINIU?

Kiaušiniu tepiau. O kepant nežiūrėjau į laikrodį. Tikrinau tik pagal kepinio spalvą - iš viršaus lengvai gelsvi, o apačia lengvai parudus.
Atsakyti
Vakar bandžiau kepenėles su obuoliais. Tai ten reikia įpilti brendžio ir padegti. Niekaip neisgavo padegti g.gif , nes garai užgesina degtuką. Kaip jūs tai padarote? Kartoka gavosi nuo to bredžio. Turbūt todėl kad nesudegė. Nors šiaip, tie obuoliai su kepenėlėm yra skanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2007 11 14, 10:10)
Vakar bandžiau kepenėles su obuoliais. Tai ten reikia įpilti brendžio ir padegti. Niekaip neisgavo padegti  g.gif , nes garai užgesina degtuką. Kaip jūs tai padarote? Kartoka gavosi nuo to bredžio. Turbūt todėl kad nesudegė. Nors šiaip, tie obuoliai su kepenėlėm yra skanu  ax.gif

gaminau... bet be brendzio... liabai skanu buvo vsitiek thumbup.gif
o kartoka, tai turbut kad neisdege alkoholis.. reikia labai greit uzdegt kaip ipili kazkaip.. pati nemoku irgi ax.gif bet draugas tai darydavo profesonaliai smile.gif
Atsakyti
ACIU SONATINA be galo be krasto gaminu ir gaminu is tavo receptu
dabar as planuoju gamint sonatinos napoleona..gal kas gamino ir gali pasakyt kaip skonis ar verta tiek stengtis?
kuris skanesnis bananinis ar paprastas? blush2.gif
labai prasau kas gaminot parasykit... ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėlynė: 14 lapkričio 2007 - 23:40
QUOTE(mėlynė @ 2007 11 14, 21:36)
kuris skanesnis bananinis ar paprastas? blush2.gif
labai prasau kas gaminot parasykit... ax.gif  ax.gif

Aš esu kepus tą keptuvėj kur reik thumbup.gif visi valgiusieji pirštus laižė ir reikalavo po antrą porciją... Lengva ir skanu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 11 15, 11:56)
Merginos, ką patartumėte pagaminti iš jautienos faršo iš  Sonatinos receptų su faršu??  bigsmile.gif

maltos jautienos stroganovą essen.gif nu man beprotiškai skanus tas padažas, apsivalgyt galima doh.gif
Atsakyti