QUOTE(Gyncė @ 2008 01 16, 12:24)
Mano vyras irgi

jeigu tik kalba prasideda apie vasaros atostogas, tai aišku abejonių net nekylą kad važiuosim į turkija, betmano vyrui dar abejonių mažiau kad važiuosim į ta patį viešbutį
Durnius sakau. tik ne į ta patį, net ir į miesta kitą, jau net nekalbu kad viešbutis kitas
astukas111, kokiam viešbutyje buvot?
mes pačiam kemere Meder resort 5*,tiksliau miesto pakraštį ir antroj viešbučių linijoj.super varijantas.ramu jokio naktinio triuksmo.viežbutis labai jaukus,mažai kolegu lietuvių ir iš posovietinių šalių,nei rusų nei lenkų kokių.pagrinde prancūzai,belgai,vokiečiai.danai.viešbučio teritorija nėra labai didelė,bet mums tai perakis buvo-vistiek labai mažai jame buvom,tik dvi dienas prie baseino pagulėjom o taip tai vis kurnors ekskursavom,o vakarais i miestą eidavom.viežbutis organizavo visokias programas vakarais taip nei vienoj ir nesudalyvamom
na man buvo aktualu- geras maistas(visada viskasšviežia sultinga pagrinde europietiškas nors bent pora patiekalu ir turkišku budavo,didelis pasirinkimas,konditerija tai išvis niam niam niam.na vien tai kad per savaitę taip ir neparagavom nenusipirkom turkiško kebabo turėtų viską pasakyti-tiek skaniai ir sočiai valgėm kad apie maistą net pagalvot nesinorėjo išejus,nors visą laiką planavom kad būtinai pirksim ir ragausim

),dideli kambariai,nes mes su dviem dukrytėm vykom ir kad pailsėt nuo lietuvių ir ypač rusų kad nebūtų daug.ir pramogos visai šalia.iki miesto cenrto neskubant su vežimėliu gal 10min.i paplūdimį kas pusvalandį autobusiukas veždavo,tai kas tingi per parkelį pasivaiksciot tai nuveža ir parveža.o jau spa centras

aišku brangiau nei kokioj miesto piryje bet malonumas,dėmesys tau 100proc.didesnis.
na mes patenkinti viskuo viskuo.sakau vyras net bijo i kita regioną važiuot kad ne taip smagu ir idomu bus.o man tai norisi ir kitur išbandyt