Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai, pramogos

QUOTE(5634 @ 2007 11 23, 12:15)
Noriu dar pasitikslinti o toje ilankoje Marmaryje ar vanduo pakankamai svarus?
Nesinoretusi pakliuti kaip Alanijoje i siukslina vandeni tokio ir Palangoje uztenka.
Dar domina ifrostruktura pleze ar yra dusai toletai?  verysad.gif

Vanduo švarus, bangų nėra, tik žuvytės kandžiojasi, jei stovi, o ne plaukioji smile.gif . Dušai yra, tualetais nesinaudojom (tai negarantuoju, kad yra), daugiausia mirkom viešbučio baseine.
Atsakyti
O įdomu ką būtų galima lietuviško nuvežti lauktuvėms Turkijoje gyvenantiems draugams?
Atsakyti
QUOTE(Alvona @ 2008 01 06, 21:45)
O įdomu ką būtų  galima lietuviško  nuvežti lauktuvėms Turkijoje gyvenantiems draugams?

Iš alkoholio - visokie Lietuvoje pagaminti, Starka ypač gerai eina, Svarainių trauktinė. PAskui įvairūs šokoladiniai saldainiai, ypač su alkoholiniu įdaru. Na ir labai gerai buvo įvertintas rūkytas sūris ir keptas Zanavykų sūris
Atsakyti
Gal kas buve Bodrum pusei, kokie ispudzei bigsmile.gif ...ar jus ce visos tik i analija puse vazioujat, na paskaicius toks ispudis suidare rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2008 01 10, 16:06)
Gal kas buve Bodrum pusei, kokie ispudzei  bigsmile.gif ...ar jus ce visos tik i analija puse vazioujat, na paskaicius toks ispudis suidare  rolleyes.gif

Mes pvz buvom Antalijos regione, Beleke rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(WEITA @ 2008 01 15, 22:18)
gal galetu kuri skubiai patarti??! kur galima liepos pradzioje  isvykti "pakopineti meduti"?kad paliktu ispudi visam.... smile.gif

na jei vyksit pirmą kartą tai įspūdis išliks tikrai visam visam.pvz mes šiemet pirmą sykį buvom poilsinėk kelionėj kemere-tai tiesą sakant isimylėjom ta miestelį-gamta super,jura super,žmonės super,oras super.didelis pasirinkimas ekskursiju,mums savaitės neužteko.dabar žadam link egipto traukt,bet su kiekviena diena vis labiau noriu sugryžt i turkus,o vyras tai net i tą patį viežbutį,nes bijo kitur nusvilt-tai taip ir nuplaukė musų egiptas,vel laukiam rugsėjo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

p.s jei kasnors važiuosit per aip tai labai rekomenduoju žygį pėstute kalnų upeliais.vyras buvo,aš deja su pupom pasilikau .tai liko patenkintas iki ausu.beja vietiniai tos ekskursijos neturi išmalem visa kemerą-net negirdėja.
Atsakyti
mes buvom SIMENA SUN CLUB vel noreciau i ji grizt superinis viesbutis neturiu prie ko prikibt smile.gif
Atsakyti
Oi, manęs apie viešbučius iš viso neklausinėk, man bile lova ir dušas būtų, daugiau nieko nereikia irnesakyk.gif Kemere ilsėjausi 2* viešbučiuose Esra ir Kaliptus. Esra naujesnis, Kaliptus atmosfera buvo geresnė. Man, kaip neišrankiai šiuo klausimu personai abu viešbučiai tiko
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2008 01 17, 18:26)
noriu paklausti taves kaip dazna turkijos svecia, kemere kokie viesbuciai yra jaukus, niekaip neissirenku, man 5* nereikia, nesu priekabi ir isranki ax.gif

Kemere pabandykit Valeri Beach visai neblogas ant juros kranto. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2008 01 16, 12:24)
Mano vyras irgi lotuliukas.gif  jeigu tik kalba prasideda apie vasaros atostogas, tai aišku abejonių net nekylą kad važiuosim į turkija, betmano vyrui dar abejonių mažiau kad važiuosim į ta patį viešbutį lotuliukas.gif
Durnius sakau. tik ne į ta patį, net ir į miesta kitą, jau net nekalbu kad viešbutis kitas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

astukas111, kokiam viešbutyje buvot?

mes pačiam kemere Meder resort 5*,tiksliau miesto pakraštį ir antroj viešbučių linijoj.super varijantas.ramu jokio naktinio triuksmo.viežbutis labai jaukus,mažai kolegu lietuvių ir iš posovietinių šalių,nei rusų nei lenkų kokių.pagrinde prancūzai,belgai,vokiečiai.danai.viešbučio teritorija nėra labai didelė,bet mums tai perakis buvo-vistiek labai mažai jame buvom,tik dvi dienas prie baseino pagulėjom o taip tai vis kurnors ekskursavom,o vakarais i miestą eidavom.viežbutis organizavo visokias programas vakarais taip nei vienoj ir nesudalyvamom lotuliukas.gif
na man buvo aktualu- geras maistas(visada viskasšviežia sultinga pagrinde europietiškas nors bent pora patiekalu ir turkišku budavo,didelis pasirinkimas,konditerija tai išvis niam niam niam.na vien tai kad per savaitę taip ir neparagavom nenusipirkom turkiško kebabo turėtų viską pasakyti-tiek skaniai ir sočiai valgėm kad apie maistą net pagalvot nesinorėjo išejus,nors visą laiką planavom kad būtinai pirksim ir ragausim mirksiukas.gif ),dideli kambariai,nes mes su dviem dukrytėm vykom ir kad pailsėt nuo lietuvių ir ypač rusų kad nebūtų daug.ir pramogos visai šalia.iki miesto cenrto neskubant su vežimėliu gal 10min.i paplūdimį kas pusvalandį autobusiukas veždavo,tai kas tingi per parkelį pasivaiksciot tai nuveža ir parveža.o jau spa centras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aišku brangiau nei kokioj miesto piryje bet malonumas,dėmesys tau 100proc.didesnis.

na mes patenkinti viskuo viskuo.sakau vyras net bijo i kita regioną važiuot kad ne taip smagu ir idomu bus.o man tai norisi ir kitur išbandyt
Atsakyti
QUOTE(astukas111 @ 2008 01 18, 13:50)
mes pačiam kemere Meder resort 5*,tiksliau miesto pakraštį ir antroj viešbučių...

O mes buvom kaime, toli nuo visų miestų, su mižiniška teritorija, juk medų kopinėjom wub.gif nereikėjo mūm nei miestų, nei ekskursijų nieko, visas dienas drybsojom tai prie jūros tai prie baseino wub.gif
Maistas nerealus, vaisų pasirinkimas dar nerealesnis, programos irgi wo thumbup.gif
Nu žodžiu mūm mėgstantiem ramų poilsį buvo rojus wub.gif
Tiesa buvom Beleke Ic Hotels Santai 5* wub.gif Dabar norėtume nuvažiuot į Ic hotels Grean Palace, bet šiais metais bus gerai ir mūsų kaimas, kur namą statysimies rolleyes.gif
Atsakyti
Matau čia diskutuoja ne vieną kartą buvusios Turkijoje ar besidominčios tą šalimi 4u.gif
Gal ir man patarsite ax.gif
Sugalvojau su broliu ir dar keliomis giminemis šiemet padovanoti tėvams kelionę (abiems jubiliejus šiemet) Ir kažkaip labiausiai linkstu link Turkijos. Na nekeliave jie niekur, va bus proga pasaulio pamatyti. Kokią išrinkčiau neilgą kelionę, viskas įskaičiuota ir dar kokią ekskursiją iš karto užsakyčiau
Geriausia butu tuo laiku kai nėra labai karšta, tai suprantu reiketu gegužę ar rugsėjį?
Ir šiaip, gal paratumėte, kur buvote, kur patiko. AR gal, dar geriau, tėvams Jūsų patiko vacation4.gif
Atsakyti