Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai, pramogos

Mes praeitą vasarą buvome Turkijoje tai lartu lėktuvu skrido pora, kuri šventė 25 metų vestuvių sukaktį smile.gif Viešbutyje irgi teko su jais bendrauti, tai tikrai buvo patenkinti, nes kelionę gavo būtent dovanų iš savo vaikų. Čia žinoma, nuo tėvų priklauso- tikrai galima nuspėti ar patikyų tokia dovana ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2008 01 28, 21:36)
Na rugsėjo pirmoj pusėj tikrai dar labai karšta. Jau reikėtu tėvų atsiklausti kaip jiems jūsų dovana. Žiūrint kokio amžiaus jie ir ar jų sveikatai tai pakeliama. Mano tėvam tokia dovana būtų bilietas į anapily  schmoll.gif

Mano tėvams šiemet bus po 60 metų.
Todėl ir galvoju, kad reikia ne tada kai karšta.
Ir dar galvoju apie Turkiją, nes tai butu rami poilsinė kelionė. Ramiai pailsėti, ramiai pavaikščioti palei jūrą, žmonių kitokių pamatyti. Kažkokią vieną ekskursiją užsakyčiau iš čia, kad nepraleistu visos savaitės viešbutyje.

Atsakyti
Galima gegužę, bairželio pirmoj pusėj, rugsėjo antroj pusėj, spalį... Labai gerai ten bus tėvukams toj Turkijoj biggrin.gif 60 metų - dar visai nedaug, jauni, galėtų ir į dvi ekskursijas palėkt.
Atsakyti
Barskuole,60 metu tai visai nera daug.Kelione i Turkija-puiki dovana jei neturi per daug rimtu sveikatos sutrikimu. Manau tikrai tiktu Kemeras,puikus nedidelis miestelis,su nuostabiu kalnu vaizdu. Valery- geras viesbutis visai ant jūros kranto.
Mes buvom gegužės antroj pusėj-buvo nuostabu. Viskas žydėjo,vanduo jau šiltas,o karščių dar nebuvo. Sėkmės!
Kaip gaila kad as to nebegaliu padaryti savo tevams... Manau jie tikrai bus patenkinti.Tuo labiau ,kad Turkijoj galima puikiai susikalbet rusiškai. thumbup.gif
Atsakyti
Mes su vyru buvo Tuncer viesbuty Kemere, visai man patiko, tik kad vienas berniukas ten rezervacijoj dirbo, tai toks flegmatiskas ir nelabai supranta,ka sakai.Siame viesbuty sunkiai supranta rusiskai, geriau jau angliskai kalbet.Kambariai tvarkingi.
Jei reikes daugiau info, siuskite man el.laiska, atsakysiu...
Atsakyti
Sakykit, o balandzio pabaigoje geguzes pirmom dienom ar apsimoka vaziuoti i Turkija? Ziuriu siemet ispuola net 5 dienos svenciu lietuvoj, tai sakau paemus dar kelias dienas atostogu islekt. Tik va kazin ar pakankamai silta ten tokiu metu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 02 vasario 2008 - 22:46
QUOTE(uk-girl @ 2008 01 29, 17:57)
4u.gif  Tai negi niekas nebuvot Bodrum ar Gumbet pusei  g.gif

praeitą vasarą atostogavau Bodrume, tiksliau Gumbeto rajone. Man asmeniškai daug labaiu patiko nei Antalija. ten ispudingas kalnuotas krastovaiizdis, balti mazi nameliai(labai primena kreta) bei daug zydresne ir skaidresne Egėjo jūra.
jei domina kas nors konkreciau klausk smile.gif
Atsakyti
Mes praitais metais buvom Turkijoj, Kemere,Rose Residenc Beach gegužės 29-birželio 5 .Oras buvo pakankamai šiltas(27-32)-realiai karščiau.Baseino vanduo normoj,bet jūra dar ne visai įšilusi-apie21-23laipsn.Labiau apsimoka važiuoti rugsėjo mėn.-pas mus jau vėsu,ten karšta,jūra įšilusi.Okas dėl vietovės,tai Kemeras yra rusų lizdas ir jie tikrai erzina.Daugiau viskas liuks:raftingas dvivietis-jėga,pamukalė,kleopatros baseinas,verta apsipirkti Antalijos odos ,juvelyrikos centruose.Kas vykstate,jums baltai pavydžiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_nomeda_ @ 2008 02 03, 11:58)
praeitą vasarą atostogavau Bodrume, tiksliau Gumbeto rajone. Man asmeniškai daug labaiu patiko nei Antalija. ten ispudingas kalnuotas krastovaiizdis, balti mazi nameliai(labai primena kreta) bei daug zydresne ir skaidresne Egėjo jūra.
jei domina kas nors konkreciau klausk smile.gif

Kaskas atsiliepe thumbup.gif
Domina daug kas biggrin.gif mes birzelio gale vaziousim i Gumbeta, tai ka ten galima nuveikti, verta pamatyti gumbete bei bodrume...ir kokes keliones i kitas turkijos vietas organizuoja g.gif ir dar kokios kainos kelioniu ir t.t. ax.gif
Antalijoj nebuvau bet kiek girdejus tai visi siulo vaziuot i Bodrum arba Olu Deniz puse...nes ten graziau...jura geresne... bigsmile.gif
Atsakyti
Parekomenduokit Marmaryje viesbuti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pija @ 2008 02 07, 16:48)
Parekomenduokit Marmaryje viesbuti.  smile.gif

Galiu NErekomenduoti Pineta Club.
Atsakyti
QUOTE(Pija @ 2008 02 07, 16:48)
Parekomenduokit Marmaryje viesbuti.  smile.gif

Marbella 3* thumbup.gif SunRise 4* thumbup.gif (paskutinio atrodo LT agenturos neplatina)
Abu to pacio savininko, labai čiki viešbučiai: tiek aptarnavimas, tiek personalas ar kambariai. Siek tiek i sona nuo pagrindinio triuksmo, gerai issimiegi ir vel galima eiti tusintis. Buvo nerealiai gera thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supervyre: 07 vasario 2008 - 18:09