Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilūs telefonai

Alfa159, o va man norisi gryzti prie paprasto kompo mirksiukas.gif Ir iPhod kazkur namuose gulineja. Apple produtai turi savu pliusu, bet ir savu minusu (tokiems ziopliams kaip man).
Atsakyti
sveiki 4u.gif , ieskau patarimo ax.gif nusipirkau telefa is pazystamo, naujas, bet nei dezutes, nei dokumentu. matyt, kad vogtas. nu ir ka: prisigalvojau visokiu baubu ir bijau dabar nunest, kad atristu. kaip ten su tuo atrisimu? neparis manes pacios? g.gif fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 14, 21:44)
Aš nesu Apple fanas, nors teko kurį laiką dirbti Apple kompiuteriais. Taip, tai geri kompiuteriai. Tačiau Europoje jie užima tik penkis procentus rinkos. Programų pasirinkimas Europoje jiems yra skurdus. Štai ir viskas.


5% proc. kompu- kokiams 0.01 proc. zmoniu. Man tai visai gerai skamba, niekad neviliojo minios. biggrin.gif

Ir mano dukra su stacionariu applu- mokykloje iformatikos pamokose jokiu problemu, nes viska tam applui galima pritaikyti (aisku, isskyrus zaidimus, bet tam yra PS3). O kai reikia daryti kokias prezentacijas, tai visus nukauna, nes applo galimybes cia nepralenkiamos.

Tosk, gal tiesiog nuleidai rankas, kai pamatei, kad apple kitoks? Buna zmoniu, kuriems labai sunku kazka keisti gyvenime. Nenoriu izeisti, bet gal tiesiog nepriemei to kompo, nes kitoks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa159: 15 spalio 2008 - 09:08
QUOTE(alfa159 @ 2008 10 15, 10:03)
5% proc. kompu- kokiams 0.01 proc. zmoniu. Man tai visai gerai skamba, niekad neviliojo minios.  biggrin.gif

Na, nezinau, nesu kompu spece, bet tai, kad vyras savo dizaineriams supirko applus- tai jau kazka rodo.

Tai rodo, kad Apple grafinės galimybės yra geresnės, nei to paties kainos lygio PC. Beje iš jūsų paminėtų procentų žmonių liūto dalis yra būtent tie, kurie dirba grafinio dizaino ar maketavimo srityje. Ir ne todėl, kad jie būtų fanai, bet tiesiog šis įrankis yra pigesnis už kitus analagos su tomis pačiomis galimybėmis.
Jei žmogus ne kasdien susiduria su tokiomis užduotimis, tai permokėti už jam nereikalingas galimybės nėra verta.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 15, 10:08)
Ir ne todėl, kad jie būtų fanai, bet tiesiog šis įrankis yra pigesnis už kitus analagos su tomis pačiomis galimybėmis.



Tu net neisivaizduoji, kaip nusisneki. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GintaP @ 2008 10 15, 09:18)
sveiki 4u.gif , ieskau patarimo ax.gif nusipirkau telefa is pazystamo, naujas, bet nei dezutes, nei dokumentu. matyt, kad vogtas. nu ir ka:  prisigalvojau visokiu baubu ir bijau dabar nunest, kad atristu. kaip ten su tuo atrisimu? neparis manes pacios? g.gif  fear.gif


nueini skelbiu .lt ir ieskai kas atrisa, nieks neparis
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 10 15, 10:09)
Tu net neisivaizduoji, kaip nusisneki.  biggrin.gif

tikrai neįsivaizduoju. Gal galite pateikti palyginimą - kiek kainuoja Apple skirtas dizainui ir PC galintis atlikti tą patį darbą tokiu pačiu greičiu?
Atsakyti
QUOTE(JaunaMamyte @ 2008 09 25, 20:54)
Kaip jums naujasis apple iphone? ar planuojate pirkti?

čiupinėjasi gerai - šiaip tikrai mielas telefonas, bet čia kaip visada - reikia žiūrėti ir į poreikius mirksiukas.gif
beje, kai klausinėjom apie šį telefoną, pats konsultantas jį turėjo ir pasakė mažytę antireklamą - šaltame ore lėčiau veikia funkcijos, tad šitas daikčiukas šilumamėgis lotuliukas.gif

QUOTE(Tosk @ 2008 10 14, 19:00)
iPhone brangus zaisliukas. MB buvo susiruoses pirkti, bet tie visi pribumbasai jam nereikalini lotuliukas.gif MB sesuo dirba su tos firmos produktais, tai fanatizmas nerealus lotuliukas.gif Sakyciau dar ir snobizmas savo role suvaidina, kurie fanatiskai perka su tuo "i" priedeliuku 4u.gif

jo, jo, mačiau, net vaikiški vežimėliai yra iCandy, iCherry lotuliukas.gif gražūs akiai, bet nelabai prieinami kišenei.

Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 15, 12:04)
tikrai neįsivaizduoju. Gal galite pateikti palyginimą - kiek kainuoja Apple skirtas dizainui ir PC galintis atlikti tą patį darbą tokiu pačiu greičiu?

nematavau kokiu greiciu gali atlikti ta pati darba du skirtingi kompiuteriai, bet dizainui skirti modeliukai issideste taip
Apple kainavo apie 9000 lt
rinktukas analogisku parametru iki 5 tukstanciu ( dar priklauso kokiu gamintoju detales desi).
Abu be programines irangos.

Siek tiek paciupinejau si telefona - is pirmo ispudzio galiu pasakyti tiek, kad lyginant su kitais lieciamais telefonais ( pvz HTC), tai apple sveria zymiai maziau
Atsakyti
Man tai skirti tie daiktai, kurie man patinka. Ir visai nerupi, kas man priklausytu pagal profesija ar dar bala zino ka. Kad tik finansai leistu, o daugiau niekieno atsiklausti neprivalau. smile.gif As ne dizainere ir neisnaudoju net, vienos desimtosios savo kompo galimybiu.

Medini, aisku be vargo pazertum Air alternatyvu saraseli- tokiu pat greitu, tokiu pat su galimybem. Bet ar nors vienas ju bus TOKS?

Gal ir sunku suprast, bet moteros perka diademas ne tam, kad ausys nesaltu. biggrin.gif

Zmones, dirbantys dizaino srityje, be visu pragmatisku poreikiu dar turi gera stiliaus pojuti. Todel ju pasirinkime nematau jokio "pigumo" ieskojimo. smile.gif Yra pigesniu dalyku pasaulyje, oi yra. biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Bekasė @ 2008 10 15, 15:02)
Siek tiek paciupinejau si telefona - is pirmo ispudzio galiu pasakyti tiek, kad lyginant su kitais lieciamais telefonais ( pvz HTC), tai apple sveria zymiai maziau


Nenuostabu.
Atsakyti

Atsakykit tiksliau, kas žinot, nes dabar tikrai reikia. Jau beveik visai atsilupo iš abiejų pusių ta guminė klaviatūra Nokios 2650. Ir kur būtų galima pasikeisti, įsigyti. Dabar prašau man išsamiai, skubiai 4u.gif blush2.gif ax.gif Ar jau nieko jam neįmanoma padaryti, ar vis dėlto galima?
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 10 14, 20:31)
beje mano vaikai jau spėjo surast šio telefono ,,privalumus" . žaidimai jame labai netgi originalūs  smile.gif

O kur rast zaidimus? smile.gif

QUOTE(alfa159 @ 2008 10 14, 21:38)
Man kiek juokingos snekos, kad iPhone visai nieko, bet yra kiti telefonai, kurie panasus, bet uz pigiau.

iPhone yra iPhone. Kaip ir iPod yra iPod. Ir MacBook'ai yra MacBook'ai. Ypac MacBook Air.  biggrin.gif

O man baisiai patinka iPod'as, negaliu juo atsidziaugti ir visai nesigailiu, bet jau iTunes yra kazkas uzmusancio - tik amerikieciai gali taip sugalvot, kiekviena karta, kai nori susimest muzikos, susigadini nuotaika..

Gavau ir as dovanu ta iPhone 3G.. Nezinau kam jis, gal siaip pasivaipyt, nei patogu kisenej nesiotis, nei atsiliepti, muzikos grotuvas nepatogiai valdosi (iPod'o daug patogiau)
Atsakyti