Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilūs telefonai

QUOTE(tima1 @ 2008 08 01, 10:14)
Sveiki, esu didelioj nevilty  cry.gif  , negaliu gaut šokoladui vyšninės baterijos, ar čia taip visur neįmanoma jų gaut, ar tik mūsų provincijoj  g.gif  , gal galėtų kas pasakyt ar didesniam mieste jų yra kur pirkt  g.gif  ? Būčiau labai dėkinga    4u.gif

su LG priedais apskritai yra didelė bėda doh.gif Ir taip bus, kol neturėsime oficialios LG atstovybės LT. Originalių baterijų gali rasti nebent per skelbimus (bet ir tai mačiau tik 1-ą kartą) arba prašyti draugų iš užsienio atvežti.
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 03 19, 19:31)
Gal aš čia biškį ne į temą, bet gal kas žinote wap adresus, iš kur galima lt muziką parsisiūsti? Dėkavoju...

man irgi idomu blush2.gif
o kaip i N -GAGE "pripompuot"? blush2.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas žino kaip ir is kur atsisiusti skype programa i savo tel?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2008 08 02, 12:00)
su LG priedais apskritai yra didelė bėda  doh.gif  Ir taip bus, kol neturėsime oficialios LG atstovybės LT. Originalių baterijų gali rasti nebent per skelbimus (bet ir tai mačiau tik 1-ą kartą) arba prašyti draugų iš užsienio atvežti.


Bandykite kreiptis į "MTTC", Algirdo 25 Vilniuje arba į "Heltelas" Savanorių pr.1, jie yra LG autorizuoti centrai, turi galimybę užsakyti mirksiukas.gif bet aišku originalų ir kaina skiriasi..
Papildyta:
QUOTE(MikMik @ 2008 04 19, 17:40)
Naudoju Nokia 3110c .
Ir neveikia kamera. Kai nori ka nors nufilmuoti,ar nufotografuoti ,raso "kamera laukia".
Yra garantija ,bet nesinori nesti taisyti ,nes ilgai ten taisys.
Gal,kam irgi taip yra,ar yra buve,ar siaip gal galetumete patarti.  4u.gif
Buciau labai Jums dekinga  blush2.gif  4u.gif


Atrodo, kad programinės įrangos problema g.gif ji tiesiog reikia perinstaliuoti.. O Nokia'i tai trunka 10-15 min. mirksiukas.gif

Bet šiuo atveju vistiek į servisą reikia nešti.
Atsakyti
Kaip jums naujasis apple iphone? ar planuojate pirkti?
Atsakyti
QUOTE(JaunaMamyte @ 2008 09 25, 20:54)
Kaip jums naujasis apple iphone? ar planuojate pirkti?

Telefonai su lietimui jautriu ekranu tikriausiai bus visų telefonų ateitis. Tik Europoje Apple neprigis.
yra kitų firmų telefonų modelių su lietimui jautriu ekranu, su Windows mobile ar CE. Į juos ir turėtų orientuotis Lietuvos gyventojai. iPhone - tai brangi reklaminė kompaniją, už kurią turi susimokėti naudotojai.
Reklamos aukomis dažniausiai būna jauni žmonės. Mano medinukas turi iPhone kopiją, išvaizda tokia pati, funkcionalumas skiriasi. Tačiau kadangi iPhone pagrinde skirtas naudoti naršymui internete, o Lietuvoje jauniems žmonėms tai dar per brangu, tai faktiškai 10 metų vaikui šie telefonai identiški biggrin.gif
Kaip ir rašiau kažkur - pagrindiniai minusai yra telefono dydis, greitas baterijos išsikrovimas ir kai kurių jau įprastų funkcijų nebuvimas, tarkime MMS. Įdiegta naršyklė nepalaiko Flash'o.

Bet papjaustyti ant jo lašinukus - labai patogu.
Atsakyti
Gal yra Apple Iphone savininkiu? Man labai aktuali tema, bet niekur nerandu konkretesniu nuomoniu ar temos, jei as klystu maloniai prasom nukreipti mane teisinga linkme mirksiukas.gif 4u.gif

Turiu si aparaciuka jau gerus puse metu ir negaliu juo atsidziaugti. Ypac dziugu, jog nepamirsta ir apie moteris - Iwomen programele yra tiesiog puikus pagalbininkas.

Kokias programas naudojate, kokius zaidimus zaidziate, ka instaliuojate, kas kur ir kaip ? domina viskas nuo iki 4u.gif



Ir dar labai ieskau programos kuri ikoleles vartytu istryzai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunaMamyte @ 2008 09 25, 20:54)
Kaip jums naujasis apple iphone? ar planuojate pirkti?

kaip tik laikau rankose.. išties lašinukus galima pjaustyt - ekranas nenubraižomas smile.gif .. pasakojo, kad pristatyme telefoną padėjo ant asfalto, pačiūžino su koja , pakėlė ir tik purvą nuvalė .. sveikutis.. dėl baterijos laikymo pasakysiu po kelių dienų.. o šiaip gražus daikčiukas.. Omnitelis spec mokymus organizuoja, kad išmokint juo naudotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunaMamyte @ 2008 09 25, 20:54)
Kaip jums naujasis apple iphone? ar planuojate pirkti?

Turi MB. Man pačiai jis visiškai nereikalingas dalykas. Pliusai - tokie pat kaip ir geresnio mobilaus, didžiulė atmintis, labai gera nuotraukų kokybė. Minusus išvardino Medinis. Iš tiesų kelionėj labai pravertė wireless pagaunamas internetas. Baterija laiko kaip ir bet kuris laptopas, pastoviai naudojant apie pusdienį.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 10 14, 20:03)
kaip tik laikau rankose.. išties lašinukus galima pjaustyt - ekranas nenubraižomas  smile.gif

Nubraižomas tas ekranas ir labai lengvai. Yra parduodamos specialios plėvelės ekrano apsaugai. Kaip beje ir kitiems telefonams.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 14, 20:16)
Nubraižomas tas ekranas ir labai lengvai. Yra parduodamos specialios plėvelės ekrano apsaugai. Kaip beje ir kitiems telefonams.

nesiginčyju, spec nebraižiau.. turiu bandomajam laikotarpiui , tai bus proga įsitikint ar verta imt
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 10 14, 20:19)
nesiginčyju, spec nebraižiau.. turiu bandomajam laikotarpiui , tai bus proga įsitikint ar verta imt

Ar esate turėjusi telefoną su operacine sistema (apibrėžimas netikslus, bet gal suprasit)? Ar jums reikalingas telefonas, kuriame galėtumėte peržiūrėti Microsoft Office bylas? Sincronizuoti su Microsoft Outlook? Rasti internete daug mokamų ir nemokamų programų? Jei taip - tuomet šis telefonas ne jums smile.gif

Tiesą sakan 3G nelaužiau ilgai, tik peržvelgiau pasikeitimus... Gal ten jau atsirado galimybė siųsti MMS'us?

Kad nebūčiau vienpusis, tai pridėsiu - jei iPod'as yra jūsų geriausias draugas - tuomet turėdama tokį telefoną sutaupysite vietos rankinuke - jis puikiai pakeis abu įrenginius (telefoną ir muzikos grotuvą).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 14 spalio 2008 - 19:33