Įkraunama...
Įkraunama...

Mioma

Sveikos smile.gif turiu ginekologiniu bedu...Pries 3 metus ant gimdos kaklelio ispjove polypa, dabar pries pusmeti buvo pablogejusi savijauta vel ginekologineje srityje,prasidejo visokios isskyros ir tt. surado gimdoje mioma. Pries pora sav.ja pasalino...gydytoja liepe pastoti kuo greiciau..Gal galite pasakyti,kas turejote tokiu bedu, ar po to greitai pastojote?Gydytoja sake,kad bus sunku pastoti.Su vyru taip norime vaikelio...Bet jis uz 4 men.ruosiasi 1 metams i uzsieni i mokslus isvaziuoti,laiko nedaug... Aciu
Atsakyti
As turejau mioma,gal ir dabar tebeturiu,bet man neoperavo schmoll.gif Gal ji pas tave labai didele jau buvo,kad reikejo operuot g.gif Siaip pas ginekologa lankaus daznai,paskutiniu metu kas menesi,nes visokios bedos uzpuole,uzdegimai ir t.t.,o dar ir cista rado.O del pastojimo man ta mioma visai netrukde.Pastojau antra menesi,kai pradejom bandyt ax.gif sekmes ir tau 4u.gif
Atsakyti
Na, pas mane gimdoj dvi miomos sad.gif Nezinau, del to ar ne, bet pastojau tik po metu. Gydytojai sake, kad tai turejo itakos. Bet ju ispjaut niekas man nesiruosia, sake, operuotis tokiu atveju, jei jau pagimdei visus vaikus, kiek nori. O ar didele tavo mioma buvo?
Atsakyti
Man kaip dare cezario operacija,girdejau kaip gyditoja sake,kiek daug miomu blink.gif
tipo pasiseke,kad isnesiojauPo to paklausiau,ka daryti? sad.gif
Pasake gal maitinant su gimda susitrauks,lankytis pas ginekologa.
Arba operuoti,jai nesiruosiu daugiau gimdyti sad.gif
Atsakyti
As pastojau ir pagimdziau be problemu, nors turiu 4 cm mioma ant gimdos sieneles. Taip, kad miomos ne visada tam trukdo, o tik kartais. Daug priklauso nuo miomos dydzio ir vietos, kur ji auga. Nepalankiose vietuose augancios miomos gali tikrai trukdyti pastoti, sukelti persileidimus arba per daug ankstyva gimdyma. Bet taip atsitinka palyginus retai ir nemanau, kad del kiekvienos miomos verta panikuoti.

Kai kurios miomos po gimdymo tikrai isnyksta, o beveik visos miomos isnyksta po menopauzes, nes miomos auga priklausomai nuo moterisko harmono estrogeno.

As nelabai suprantu, kodel jums visoms gydytojai siulo tuojau pat operuoti miomas. g.gif Paprastai miomos yra operuojamos tik tokiu atveju, jei jos sukelia rimtas problemas - skausma, neregularu cikla, labai gausias menesines, kas priveda prie mazakraujystes ir pan. Arba jei jos labai smarkiai auga, nes kai kurios miomos gali uzaugti net sulyg kopusto galva. Seip jau, turint mioma, reiketu bent karta metuose pasitikrinti pas genekologa, nes kai kurios miomos gali supiktybeti, nors tai atsitinka ypatingai retai (tikimybe tik 0,5 %).

Beja miomas daugeliu atveju galima operuoti issaugant gimda, taip kad tai nesudaro jokiu problemu velesniam nestumui. Tik ypatingais atvejais, kai miomos auga labai nepatogioje vietoje, jas galima pasalinti tik kartu su gimda.
Atsakyti
Pažistu moteris, kurios geru, profesionalių medikų ir netradicinės medicinos pagalbą atsikratė miomų be operacijų. Galiu duoti telefonus kam reikia. Rašykit AZ.
Atsakyti
Visada kai tik apsilankydavau pas gydytojus man nustatydavo tai uzdegima, tai cista... Gydziausi gydziausi ir labai norejau pastot, bet daugiau nei metus nieko neisejo. Pagaliau truko kantrybe ir nustojau gert vaistus.Ir ka jus manot - pastojau thumbup.gif po 2 men. Daran techoskopija pastebejo kad turiu nemaza cista, didejant nestumui ji dingo. Gimdziau su cezariu, tada paaiskejo kad turiu mioma, kuria tos pacios operacijos metu man ir pasalino. Vaikui tuoj 4 men, o as vis dar neissigydau nauju uzdegimu ir dar bala zino ko. Uzkniso juodai... Vienas dziaugsmas tik kad vaikas visiskai sveikas.
O cia dar jus nustebinot pasake, kad operuoja tik kai daugiau nenori vaiku blink.gif blink.gif Negi jau as negalesiu daugiau to dziaugsmo apturet? Bet juk gydytoja nebutu taip neatsakingai pasielgus, ji man tik po operacijos pasake, kad rado ir pasalino ta mioma. g.gif g.gif
Atsakyti
Man miomą (išorineje gimdos sienelėje) aptiko kartu su nėštumu. Taigi tvirtinti, kad ji galėtų būti kliūtis pastoti kaip ir negaliu (aišku, tikriausiai viskas priklauso nuo miomos dydžio ir vietos). Miomos būta nemažos, todėl bandė mane gąsdinti dėl nėštumo eigos. Tačiau strikinėjau aš sau laiminga, nelabai apie tą miomą masčiau, džiaugiausi pilvuku. Tik lelius nenorėjo verstis - vėlgi neaišku ar jo toks noras buvo, ar ta mioma jam maišė ir spaudė. Paskui padarė Cezarį, išemė lelių ir išpjovė miomą. Toliau viskas turėtų būti irgi gerai
Atsakyti
QUOTE(Gold Man @ 2005 02 28, 03:36)
Pažistu moteris, kurios geru, profesionalių medikų ir netradicinės medicinos pagalbą atsikratė miomų be operacijų. Galiu duoti telefonus kam reikia. Rašykit AZ.

Atsakyti
as irgi planuoju nestuma. Tai pirma rado cista (pries 1.5m) - isoperavo (is pradziu mane kad dermoidine, kai isoperavo-paprasta). Dabar vis pusles uzdegimai kamuoja. Viena diena atsiguliau i klinikas, nes galvojau kad apendicitas, tai ten vienas echoskopu pasake kad keistai apendicitas uzsiraites, tai dirgina pusle, kita boba- tipo kazkokia didziule cista ertmej, nuvede pas ginekologus(nors pries savaite mano ginekologas ziurejo, sako viskas idealu), tie akis ispute ziopsojo, nieko nera, sako pas tave idealu. Tada padare magnetini rezonanca- vienas gydytojas atejo, sako viskas gerai, gali varyt namo, kitas atejo, sako radom miomos uzuomazgu, bet cia nieko tokio. Nu nieko sau galvoju, ieko tokio!!!!! Pasiemiau isvadas, o ten kad prirasyta!!! Ir desines kiausides cistos ir miomos uzuomazgos, dieve! Dar mano gydytoja isvaziavus i uzsieni, tai laukiu ir galvoju, o gal cia tik taip sau prirase nesamoniu, kad ta echoskopuotoja pateisint, nes einant pas ja prigyre, kad geriausia Kaune, nors man taip neatrode, tik maivosi studentu prisivedus! Tai dabar pikta ant viso pasaulio verysad.gif
Atsakyti

Man diagnuozavo MIOMA. kadangi maitinu ir gydytis nera kaip, ginekologė pasiūlė pavartoti BASICA šeimos produktus. Tai specifinio šarminančio poveikio mineralinių medžiagų ir mikroelementųorganinių junginių derinis, rūgščių poveikiui neutralizuoti.

Yra įvairių formų - tabletės, granulės, milteliai, arbata. Viskas nepigu..

noriu paklausti - gal kas vartojo, kokias formas ir koks buvo poveikis?
Atsakyti
QUOTE(Jo-ma-Jo @ 2005 02 28, 17:42)
O cia dar jus nustebinot pasake, kad operuoja tik kai daugiau nenori vaiku blink.gif  blink.gif Negi jau as negalesiu daugiau to dziaugsmo apturet? Bet juk gydytoja nebutu taip neatsakingai pasielgus, ji man tik po operacijos pasake, kad rado ir pasalino ta mioma. g.gif  g.gif

Man gydytoja siulo pamastyti ar noresim su vyru dar vaiku, nes reikia mioma operuoti bijau.gif Noretusi dar trecio vaiko, bet neiskarto taip apsispresti mastau.gif
Atsakyti