Man planuoja daryti miomos operacija. sake, kad dar galima palaukti 2-3 men, ir jei negeres, reikes skubiai pasalinti. ji 3,5 cm dydzio, bet kazkaip issireiske, kad ne ta paprastoji, o kazkokia kita, nes ju kiek supratau buna ivairiu. Skauda siaubingai, ir yra kitu nusiskundimu gal jau kam is Jusu buvo isoperuota ir ar turejot veliau kokiu nusiskundimu, o gal jos vel issauga, pvz kitoje vietoje? Ar daro narkoze, nes jos bijau, po paskutines vos "atpumpavo"
mano mama turejo labai didele mioma kaip 3 men. nestumas ja pasalino kartu su gimda ,nes kitaip bijojo kad neprisiveistu vel. na komplikaciju lyg ir nebuvo po to netgi palengvejo,nes buvo jau skausmas pilve pastovus slapimo nelaikymas nes mioma spausdavo pusle.na tikiuosi viskas bus gerai nepergyvenk
aciu labai Tau Lynkute. dziugu buvo girdeti, kad po to viskas buvo gerai. Laukiu ir kitu pasakojimu, nes girdejau, kad miomos linkusios ataugti ir nebutinai toje pacioje vietoje.
laba diena yra toks reikalas mana mamai mioma kaip jin sake gimdos auglys taigi as noreciau suzinoti ar tai yra labai pavojinga liga ar daug komplikaciju? prasau patarkit man i e-mail nes as tikrai del jos pergyvenu nes ja turiu vienintele (((((((( aciu jei padesit
Mano mamai taip pat buvo mioma prieš septynerius ar devynerius metus. Tuomet kai ją aptiko man buvo apie dvylika ar keturiolika nebepamenu, na žodžiu atlikus tyrimus mamai buvo pasakyta kad reikės operuotis, išoperavus tą miomą buvo atliekamai tyrimai ar ji piktybinė ar ne, pas mano mama buvo gerybinė. Bet po tos operacijos ji turi kas metus tikrintis sveikatą. Tarkim jei būtų išoperuota supiktyvėjusi mioma, būtų paskirtas gydymas. Tu labai nesijaudink nes tai ne tik nepadės tavo mamai o greičiau tik pakenks. Yra mokslininkų nustayta, kad teigiamos emocijos skatina gyjimą ir tikėjimą. STIPRYBĖS TAU
Mano mamai pries metus isoperavo mioma su visa gimda, taip patare, kad nebesikartotu jokios miomos ar augliai.Mama bijojo operuotis, ilgai delse, bet paskui prisiruose ir dabar yra visiskai sveika ir patenkinta. Cia gana daznas dalykas, nereikia to bijoti, tiesiog geriau greiciau issioperuoti, kad nesupiktybetu...
laba diena yra toks reikalas mana mamai mioma kaip jin sake gimdos auglys taigi as noreciau suzinoti ar tai yra labai pavojinga liga ar daug komplikaciju?
prasau patarkit man i e-mail nes as tikrai del jos pergyvenu nes ja turiu vienintele ((((((((
aciu jei padesit
Nusiramink, tai nera taip baisu kaip gali atrodyti. Miomos labai retai supiktybeja. Gydytojai reguliariai stebi ir jeigu yra butina tai operuoja. Siaip jau tai labai daug moteriu susiduria su sia problema.
Man mioma isoperavo pries 15 meru, tada man buvo 25 ir perspejo, kad gali pasalinti gimda nes mioma buvo litrinio stiklainio dydzio (taip sake operaves gydytojas), bet lamei ji buvo prisitvirtinusi tik viena koja ir nepiktybine, taigi po 1,5 metu as pastojau, is pirmo karto kaip tik nusprendziau, kad laikas Kol kas dar nieks neataugo, tfu, tfu tfu
Kas dėl miomos, turiu 1 dienos patirtį vieną dieną ją manyje aptiko, o kitą pašalino. Gan nemenką 6x5.7 cm. Buvo dar 4 mažytės. Šias operacijos metu pridegino. Tikiuosi, jog tuomi suvisam nudusino bjaurybes. Įtariau, kad kažką panašaus turiu, bet pas ginekologą bijojau eiti. Simptomas buvo vienintelis su mėnesinių ciklu susijęs, kartais atsirandantis nuolatinis noras šlapintis, o kai nueini į tualetą, gaunasi beveik zyrou (nulis). Sumečiau, kad kažkas prie šlapimpūslės glaustosi. Ar tik bus ne mioma?... Visgi pas ginekologą dar ilgai būčiau nėjusi, bet netikėtai dėl akmenų tulžiapūslėje patekau į ligoninę, kur beechoskopuojant tą mėsgalį ir aptiko. Po valandos ta proga buvau nuvesdinta pas ginekologę, kuri mane nudžiugino, pasakius, - Džiaukis, kad ji ne ant kiaušidės įsitaisė, o šitą, jei pasirodys, jog ji turi tik vieną koją, galima bus pašalinti tulžiapūslės operacijos metu. Irgi laparoskopiškai. Taip viskas ir gavosi. Ačiū Dievui ir gydytojams. Mano mamai mioma buvo įsitaisiusi ant kiaušidės. Nedicka (3 cm), bet sukeldavo gausų kraujavimą. Išoperavo prieš 30 metų. Kol kas viskas ok. 3 kartus beldžiu į stalą, nes jis medinis. Kiek besisklaidžiau po internetą, o apie miomų atsiradimo priežastį taip nieko verto ir neradau. Gal nuo to, gal nuo ano... Bet, kad taip tikrai, tai nieko jie nežino. O gaila.
nu nežinau kaip kitoms nėštumai su miomomis, bet ka tik vienas labai liūdnai pasibaigė , tad patarčiau jei turit jų tai geriau prieš nėštumą pašalinkit, kad nereikėtų paskui graužtis.