QUOTE(maza saulyte @ 2009 05 26, 00:25)
isleido mane, nes palyginus gerai jauciausi..operavausi Medicinos diagnostikos centre pas Alisauska. pirma diena buvau be plionkes-miegojau visa laika.vakare tik siek tiek sugebejau pabendrauti, o kita diena vakare iseme kateteri ir pradejo judinti, nes reikia judeti..tai su dveiju seseliu pagalba sugebejau atsistoti-skausmelis-OHOHO..trecia diena atsikeldavau tik wc, temperaturos nebebuvo, siule mazyte..isleido namo guleti ir reabilituotis..
judeti reikia, nes svarbu kad kraujas cirkuliuoti, tik baisiausia, kad jegu nera tam
tai judejimas ir buna iki WC, ant sonu pasivartymas, arbatos pasidarymas..sedeti tik trumpai galiu..realiai sake,kad po triju savaiciu jau galima grizti i sedima darba, nes sedeti jau sugebesi ilgiau..
isluksteno viena didele ir kelias mazas, kuriu nesimate..gydytojas kaip tik specializuojasi moteru "probelmu" srityje, tai nuramino..pora menesiu ir galima vaikus gaminti-sake tik senais laikais nerekomenduodavo greit, bet kaip tik reikia greitai nes randas jaunas, elastingas-kaip tik geriau
kadangi gydytojas didelis autoritetas sioje srityje, tai belieka tiketi 
judeti reikia, nes svarbu kad kraujas cirkuliuoti, tik baisiausia, kad jegu nera tam

isluksteno viena didele ir kelias mazas, kuriu nesimate..gydytojas kaip tik specializuojasi moteru "probelmu" srityje, tai nuramino..pora menesiu ir galima vaikus gaminti-sake tik senais laikais nerekomenduodavo greit, bet kaip tik reikia greitai nes randas jaunas, elastingas-kaip tik geriau

tai man ta pati sake

gimdyti sake be problemu po 7 menesiu, nors man kol kas negresia... geriau naujausius KT tris menesiu tiesa po operacijos, kad kiausidziu veikla stabilizuotusi, dabar jau negeriu...