Sveikos, tik dabar užmečiau akį ir pamačiau, kad liko neaiškių detalių mano istorijoje. Taigi mioma buvo didelė - 14 cm, operavo su minimaliu horizontaliu pjūviu, jis pačioje pilvo apačioje, jau beveik neįžiūrimas, dar planuoju patepti Contratubex. Man 42, negimdžiusi ir neplanuoju

Taip, kartais miomos atauga (apie 15-20 proc. atvejų), bet juk nebūtinai, o ir tiek auginti nebūtina, tada ir operacija daug paprastesne. Mano atveju tai buvo blogai dar ir dėl to, kad esu sportuojanti, tai pilvo presas tiesiog neleido man ją užčiuopti, o kaip miomą "prižiūrejo" kiti, jau pasakojau...
Tiesa, dar nepaminėjau, kad miomos padėtis buvo itin nepalanki -

nevidonė įsikūrė tiesiai ant kažkokios svarbios kraujagyslės, esančios gimdos audinyje, o augo kažkaip aplink šlapimtakį. Taigi įsivaizduokit, kokio sudėtingumo operacija buvo atlikta, ir tie mano prieš tai sudėlioti ditrambai doc. Ališausko adresu tiesiog yra nykiai miniatiūriniai, atsižvelgiant į faktines aplinkybes.
Tiesa, gal kokias žoles reikėtų panaudoti, gal galit ir man ką patarti? Būčiau dėkinga. Ir dar dėl pirties nežinau, palatoj viena kolegė pasakojo, kad labai skatina miomų augimą karštis, o taip mėgstu pirtelę, negi turėčiau atsisakyti?
Jaukaus vakaro visoms