Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdų ir rankų niežulys

QUOTE(Simiva @ 2007 09 06, 11:12)
Man irgi rankas labai niezti, tik nezinau ar cia del  nestuke.gif , greiciausiai kokia alergija, nes tokios puslytes po delnu oda matosi, kurias niezti  g.gif  verysad.gif

man tai ant pirštų galiukų tokios pūslytės. iš pradžių duria taip lyg būčiau kaktusą paglosčius, o paskui po kokios dienos jau toj vietoj pūslytės pasidaro ir labai niežti doh.gif ypač naktį... o paskuio lupasi ir tarsi "keičiu odą". nuėjau pas odos gydytyoją, tai sakė, kad tai yra odos išsausėjimas, įtakotas nėštumo. liepė tokiu kremuku "Cutibaza" teptis rankas. te[uosi antra diena... žiūrėsim kas bus rolleyes.gif

o pėdas irgi paniežti irgi būtent vakarais doh.gif atrodo į ledus galėtum įkišti ir laikyti, kad neniežtėtų ir nekaistų doh.gif

kraujas nieko apie kepenis blogo nesako... ryt dar eisiu tyrimų pasiimti, tfu tfu tfu, tikiuosi viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
Man visai nedaug nieztejo kuna, bet del visa ko pasakiau daktarei. Ji ta pacia diena nusiunte patikrinti kraujyje esanciu kepenu fermentu kieki. Kita diena atejau, maniau, kad turbut bus viskas gerai, bet dar ta pati vakara isikuriau ligonineje. Dabar jau mane paleido, bet truputi niezti iki siol. Sake, kad jei nepageres, reiks vel tirtis, o tada daktarai spres, ar negimdyti anksciau laiko, nes vaikeliui labai kenkia. Kepenys nesusitvarko su tulzimi, si patenka i krauja - mama gali ir pakenteti, nes po gimdymo viskas praeina, o vaikeliui sie toksinai gali buti net mirtini. Todel nelaukite ne dienos tos, kurioms niezti, ypac delnus ir ******, ypac naktimis.
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2007 09 10, 19:44)
man tai ant pirštų galiukų tokios pūslytės. iš pradžių duria taip lyg būčiau kaktusą paglosčius, o paskui po kokios dienos jau toj vietoj pūslytės pasidaro ir labai niežti doh.gif  ypač naktį... o paskuio lupasi ir tarsi "keičiu odą". nuėjau pas odos gydytyoją, tai sakė, kad tai yra odos išsausėjimas, įtakotas nėštumo. liepė tokiu kremuku "Cutibaza" teptis rankas. te[uosi antra diena... žiūrėsim kas bus rolleyes.gif

o pėdas irgi paniežti irgi būtent vakarais doh.gif  atrodo į ledus galėtum įkišti ir laikyti, kad neniežtėtų ir nekaistų doh.gif

kraujas nieko apie kepenis blogo nesako... ryt dar eisiu tyrimų pasiimti, tfu tfu tfu, tikiuosi viskas bus gerai ax.gif

Buvau pas daktara, kraujo tyrimai geri. sake, kad buna taip nesciosioms. o man dabar taip kaip ir Fixai, oda pedu ir ranku issausejo ir pradejo luptis. tikriausiai del to ir niezejo.nors ir dabar vakarais prasedziu gera pusvalandi besikasydama tai ******, tai delnus. schmoll.gif tiuiosi praeis, ka pagimdysiu, jau nedaug beliko, pakentesiu blush2.gif
Atsakyti
sveikos nestukes...vakar man patvirtino nestuma bigsmile.gif bigsmile.gif mums 4sav ir 6d...siandiena blush2.gif bet vat ziuriu kad man ziauriai niezti ta vietele..na tiesiog nerealiai.... doh.gif gine sake dabar pas ja apsilankyt po menesiuko...vakar net nesodino ant kedes,nes eho dare sako uzteks.. smile.gif o vat siandiena va kaip..paimsim tepineli po menesio..ka daryti??nejau eiti pas ja vel..kvailai jausiuos taip lysdama i akis verysad.gif gal kuriai nestukei buvo taip...man net lyt.lupa patinusi viena.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstiena @ 2007 10 16, 20:32)
sveikos nestukes...vakar man patvirtino nestuma bigsmile.gif  bigsmile.gif mums 4sav ir 6d...siandiena  blush2.gif bet vat ziuriu kad man ziauriai niezti ta vietele..na tiesiog nerealiai.... doh.gif gine sake dabar pas ja apsilankyt po menesiuko...vakar net nesodino ant kedes,nes eho dare sako uzteks.. smile.gif o vat siandiena va kaip..paimsim tepineli po menesio..ka daryti??nejau eiti pas ja vel..kvailai jausiuos taip lysdama i akis verysad.gif gal kuriai nestukei buvo taip...man net lyt.lupa patinusi viena.. verysad.gif

Nejuokauk ir lek pas gydytoja, kas cia gali buti per nepatogumai pries gydytoja, tai jos darbas ir jau ji turejo pacia pirma diena paimti tepineli, juk tai gali buti pienlige, ar kas nors panasaus, patariu nerizikuoti nestumu... JUk manau jis tau svabesnis uz bet ka....
Sekmes!
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Koks cia lindimas i akis? Tu esi nescia ir tau blogai, o gydytoja tam ir yra, kad padetu tau. Taigi nelaukdama dumk pas savo ginekologe ir destyk problema. Tegul kuo greiciau ima tepineli ir daro tyrimus. Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
Tikrai nelauk ir skubek pas savo ginekologa. Tikriausiai bus pienlige. Kuo greiciau israsys vaistuku,tuo greiciau issigydysi. Taip maziau pakenkdama vaisiui. Nejuokauk su savo sveikata. Nepamirsk,kad dabar esi atskinga uz dar viena gyvybe! 4u.gif
Atsakyti
Aš ir pritariu visoms, kad turi kuo greičiau pasirodyti gydytojai
Atsakyti
QUOTE(Blakstiena @ 2007 10 16, 20:32)
sveikos nestukes...vakar man patvirtino nestuma bigsmile.gif  bigsmile.gif mums 4sav ir 6d...siandiena  blush2.gif bet vat ziuriu kad man ziauriai niezti ta vietele..na tiesiog nerealiai.... doh.gif gine sake dabar pas ja apsilankyt po menesiuko...vakar net nesodino ant kedes,nes eho dare sako uzteks.. smile.gif o vat siandiena va kaip..paimsim tepineli po menesio..ka daryti??nejau eiti pas ja vel..kvailai jausiuos taip lysdama i akis verysad.gif gal kuriai nestukei buvo taip...man net lyt.lupa patinusi viena.. verysad.gif

na tai kaip sekasi? kaip sveikata? ar buvai pas gydytoja? blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As ta pacia problema dabar turiu doh.gif , bet nesenai buvau pas daktara tada viskas buvo gerai,laukiu kito menesio tada nueisiu paims tepineli,siaip man dar ne karto neeme tepinelio nors 20savaite jau, o niezti gal nuo kasdieniu paketu kokia alergija, nes man anksciau taip buvo, plius mylintis diskomforta jauciu nes labai degina blush2.gif
Atsakyti
mano mamai buvo persileidimas nuo 2 apžiūrų,nenorėkit lipti ant tos kėdės iki 3 mėn...
Atsakyti
man irgi pradejo nuo 30 sav.siaubingai niezteti rankas ir ******! rankos atrodo biski patinusios blink.gif o nakti galiu isprotet nes pradeda dar stipriau niezteti. mums dar negreit pas gine, bet cia paskaiciau ir pergyvenu kad cia tikrai rimta..
Atsakyti