Įkraunama...
Įkraunama...

TVM

QUOTE(mikrada @ 2008 03 30, 16:49)
O jie to paties kazi reikalauja? ar kazko kasnauskiene nori daugiau?
Siaip girdejau, kad ji rimta, kieta boba...Sunkoka manau man su ja bus g.gif
Na jei niekas daugiau neatsilieps i si prasyma - tai  g.gif tuomet pasinaudosiu tavo pasiulymu...Jamsiu Eidukeviciaus konspektus ok? rolleyes.gif
Aciusss labai smile.gif

Ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikrada @ 2008 03 30, 16:49)
Siaip girdejau, kad ji rimta, kieta boba...Sunkoka manau man su ja bus g.gif
Na jei niekas daugiau neatsilieps i si prasyma - tai  g.gif tuomet pasinaudosiu tavo pasiulymu...Jamsiu Eidukeviciaus konspektus ok? rolleyes.gif
Aciusss labai smile.gif

Nieko baisaus ta Kasnauskiene mirksiukas.gif atrodo griezta, bet per testa galima buvo nusirashyt biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Laba dieniuke!!! Prasau gal kas raset darba SPRENDIMU PRIEMIMAS TARPTAUTINEJE FIRMOJE .. ar bent kazka apie sprendimu priemima ?
Labai buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
labukas, planuoju TVM islyginamasias puses metu vakarines studijas atlaikyti showoff.gif . Gal pasidalintumete patirtimi kaip visas tas reikalas vyksta: atsiskaitymai, paskaitos ir t.t. Aciu
Atsakyti
Mergaites sveikutes! Turiu nekuklu klausima, gal kas turit makroekonomikos uzdaviniu su sprendimais.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif Laaaaaaaaabai reikia ax.gif SOS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozurele @ 2008 05 13, 14:29)
labukas, planuoju TVM islyginamasias puses metu vakarines studijas atlaikyti showoff.gif . Gal pasidalintumete patirtimi kaip visas tas reikalas vyksta: atsiskaitymai, paskaitos ir t.t. Aciu

negaliu pasakyti tikrai, tik vakarines pas juos yra popietines lotuliukas.gif , nuo 16 20 ir daznai lankomumas beveik privalomas pas daugely destytoju....
Atsakyti
Sveikos,as jau ruosiuosi magistrini gintis ax.gif o bijau kaip wacko.gif wacko.gif wacko.gif viesojo kalbejimo stoka ir dar....Dikciaus sarkazmas mane zlugdo...
Kolege pries metus 10 min pazoro apturejo,tai ji net nenori prisiminti gynimo doh.gif
tiesiog tyciojosi...nieko gero negaleciau apie Dikciu pasakyti...mazu maziausiai - paranojikas...vat Urbonaviciu - gerbiu! Taktiskas,mandagus...tiesiog geras zmogus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2008 03 28, 12:38)
ten priima turinčius pinigų susimokėt lotuliukas.gif

Kvepalai, aš baigiau pirmus savo mokslus VPU užsienio kalbų fakultete ir patikėk, dėstytojai ten tikrai geri, aišku ne be išimčių, kaip ir visur. O dėl TVM: tą, kas man buvo įdomu ir naudinga, aš pasiėmiau, bet to per 2,5 metų buvo tikrai santykinai mažai. Dėl dėstytojų: pasidžiaukim, kad po mūsų kurso išėjo pvz. toks Gylys, nes paskaitos tikrai buvo tragedija, mes net rašėm prašymą jį keist, kurio nepriėmė, maždaug, patys su dėstytoju mėginkit tartis. Va tau ir noras gaut kuo daugiau žinių už mokamus pinigus. Ir dar n pavyzdžių, kaip paskaitose pilstoma iš tuščio į kiaurą, kad tik užimt laiką ir užpildyt kokiais nors įrašais diplomo priedą.

sveikutes, baigiau ir bakalaura ir penktus tuoj metus baigsiu pirma kursa magistranturos tvm. Tikrai nesigailiu kad baigiau bakalaura ir toliau studijuoju. Gavau tikrai labai daug ziniu ir mokslo kokybe priklauso manau ne tik nuo destytoju bet nuo pacties studento, ar nori mokytis igyti ziniu. 4u.gif Yra ir geru ir prastesniu destytoju, bet dauguma ju yra patys geriausi. O jei nepatinka kuris destytojas, tai studentu teise rinktis, surinke daugumos parasu destytojas pakeiciamas. Paskaitose tikrai nera pilstoma is tuscio i kiaura, jei atejes zmogus suvokia ko atejo, studijuoti o ne "bimbineti" tai kitaip ir vertins paskaitas g.gif . Ir nestudijuociau jokiam kitam vpu ar vgtu ar mru, nes kiek turiu pazystamu kurie ten studijuoja ir ju girdedama ivairias nuomones, tikrai nesigailiu kad studijuoju butent cia vu tvm..cia aisku joms to nesakau bet mintyse dziagiiuosi blush2.gif tai va.. tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes,
vakar laikem baigiamaji egzamina blink.gif
Beliko tik diploma pasiimti...
Atsiminimai apie TVM bus tik patys geriausi, ne taip kaip apie baigta kolegija... ar viena kursa matematikos... doh.gif
Beje del destytoju,
nusprendem i isleistuves kviestis kelis destytojus, tai reikejo pasirinkti 4, o man taipp sunku buvo isrinkti...manau, tai daug pasako...
Nors buvo pas mus situacija, kad viena destytoja buvo doh.gif , pati nesupranta, mums desto, o dar grasina... zodziu surinkom parasiukus ir apsiramino...
svarbu patiems studentams nelaukti kol kas nors pasikeis, o atktyviai studentauti ir uz mokamus pinigus (nemazus), reikalauti kokybes( bet tai nereiskia, kad galima reikalauti, kad leistu nusirasyti ar praleistu ir nemokancius nieko...)
tai tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2008 06 06, 13:51)
Sveikutes,
vakar laikem baigiamaji egzamina blink.gif
Beliko tik diploma pasiimti...

Aga, Dikcius vakar minejo, kad vyko egzaminas ir.. Pagavo ne viena nusirasinejanti doh.gif Tai kas dabar bus? Kitais metais laikys? cool.gif Ot, prisidirbo..

Beje, ir musu grupe ne karta rinko parasiukus pries destytojus.. O renka tada, kai buna ypac daug neislaikiusiu, kas reiskia ir labai nepatenkintu.. Zinant, jog dauguma nusirasineja, tai ka as zinau g.gif Geriau destytojai pasistatytu tokius veikejus pries save ir galetu pasireiksti atsakinedami zodziu g.gif
Atsakyti