Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiškas dangtis ant tualeto

QUOTE(Bitute @ 2008 08 20, 18:13)
ir aš šiuo metu ieškau tokio pasilypėjimo vaikui.Babycenter parduotuvėje radau,bet pasirodė kiek brangokas -apie 70Lt

as jau radau,pirkau irgi Babycenter parduotuveje,ten yra ir brangiu ,ir pigesniu (as mokejau 37 lt.),vakar ten buvau,tai dar ju ten yra nemazai,visokiu spalvu.tik beda tame,kad jis vistiek atsistojes ant sio laiptelio nelabai pasiekia tualeto,reikia dar paciai padeti jam uzlipti,truksta ugio dar,bet ateiciai bus gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jeteiko @ 2008 08 20, 20:49)
as jau radau,pirkau irgi Babycenter parduotuveje,ten yra ir brangiu ,ir pigesniu (as mokejau 37 lt.),vakar ten buvau,tai dar ju ten yra nemazai,visokiu spalvu.tik beda tame,kad jis vistiek atsistojes ant sio laiptelio nelabai pasiekia tualeto,reikia dar paciai padeti jam uzlipti,truksta ugio dar,bet ateiciai bus gerai bigsmile.gif

Matyt žioploka buvau ir tą vieną brangų temačiau.reiks vėl kurią dieną apsilankyti ir įsigyti.Ačiū 4u.gif
Atsakyti
mačiau "vaikų mieste", vilniuje, šiaurės miestelyje
Atsakyti
laiptelį pirkau senukuose, mokejau gal apie 20lt. tikrai tvirtas, neslidinėja. o WC dangčių tai yra vaikų prekių parduotuvėse. Aš pirkau vaikų mieste.
Atsakyti
Reiks i senukus nuvaziuoti,kazkaip as ten to pasilipejimo nemaciau g.gif
Atsakyti
Jyske yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2007 11 22, 16:38)
Tai kad tie vaikiški klozetai pirkti prieš n metų  doh.gif Todėl ir sunku rasti ir pritaikyt tinkamus dangčius g.gif
Vat, jei kuri nors mama pasiteirautų savo darže iš kur jie gavo dangčių vaikų klozetams, tai būtų jėga  biggrin.gif Labai mums pagelbėtų..  ax.gif O gal ir ne tik mums vieniems  rolleyes.gif ...

Mūsų daržely ta pati problema - vaikiški klozetai be dangčių, šalti. Gal kas kur užmatėt, kur tokių mažiukų yra pirkti, pritaikytų MAŽIEMS klozetams?
Atsakyti
Maxsima parduotuveje, akropolyje tikrai yra.
Pas mus du tuoletai, tai ir dangciai du ax.gif
Geras daiktas, kol kas naudojam ir dziaugiames
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2008 09 25, 10:57)
Maxsima parduotuveje, akropolyje tikrai yra.
Pas mus du tuoletai, tai ir dangciai du  ax.gif
Geras daiktas, kol kas naudojam ir dziaugiames

Jūs čia apie kokius dangčius: vaikiškus su mažesnė anga normaliems klozetams ar dangčius VAIKIŠKIEMS klozetams?
Atsakyti
QUOTE(Bitute @ 2008 08 20, 18:13)
ir aš šiuo metu ieškau tokio pasilypėjimo vaikui.Babycenter parduotuvėje radau,bet pasirodė kiek brangokas -apie 70Lt

o aš savo vaikinukui nupirkau tokį
user posted image
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir mokėjau tik 25lt.
Atsakyti
QUOTE(N@fania @ 2008 10 02, 13:49)
o aš savo vaikinukui nupirkau tokį
user posted image
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ir mokėjau tik 25lt.

o kur tokį pirkai?
Atsakyti
bent jau Kaune Megos Senukuose laipteliu nera.. gal kur kas nors Kaune uzmatet? radau UK- su siuntimu kainuotu apie 35 lt..

http://cgi.ebay.co.u...id=p3286.c0.m14

Atsakyti