Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiškas dangtis ant tualeto

Mes pirkom Vilniuj, Vaiku mieste.
Atsakyti
Vaikisku kedeciu pasilipimui maciau Babycentre: po 35lt, ir po 70lt ir Kotrynoj po 70lt. Sitos brangesnes BabyBjorn- tai neslystanciu tokiu guminiu pavirsiumi ir ant kojyciu guminiai krasteliai- taigi irgi neslysta thumbup.gif Mes tokia isigijom- ir man tinka, kai prireikia pasilypeti thumbup.gif
Atsakyti
Dangtis ant tualeto SUPER ! Ypac, kai keliaujam - sveciuose nepatogu ant tualeto sedeti 2.5 m vaikiukui ir laikytis uz mamos/tetes peciu wink.gif puodukas - per didelis nesulys. Dangtis - super (pasikartosiiu), net atitaikiau maisiuka, kuri pats Mazius ir nesa smile.gif
Pirkau Vaiku mieste, Vln, Kaina nuo 20 Lt
Atsakyti
tikrai jų yra pirkti visose vakams skirtose parduotuvėse ir ne tik,net mačiau prekybos centruose,ūkiškų prekių parduotuvėse dar mačiau parduotuvėj tindi rindi http://parduotuve.ti...products_id=203 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MilSuk @ 2008 11 15, 23:54)
Dangtis ant tualeto SUPER !  Ypac, kai keliaujam - sveciuose

blink.gif kažkaip niekad nebuvau apie tai pagalvojus. Reiks prisimint, kai daaugsim iki tokio amžiaus, kai į svečius be pamperio thumbup.gif
Bet va mūsų dangtis gal kažkoks mažokas, kartą prie mano akių mažius su visu dangčiu įgriuvo į tualetą.. laimei spėjau pagauti.. taip kad atreipiu dėmesį, kad nevisi ale standartiniai dangčiai būna nono.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 11 19, 17:43)
blink.gif kažkaip niekad nebuvau apie tai pagalvojus. Reiks prisimint, kai daaugsim iki tokio amžiaus, kai į svečius be pamperio thumbup.gif
Bet va mūsų dangtis gal kažkoks mažokas, kartą prie mano akių mažius su visu dangčiu įgriuvo į tualetą.. laimei spėjau pagauti.. taip kad atreipiu dėmesį, kad nevisi ale standartiniai dangčiai būna nono.gif

Mes dabar kaip tik mokomes jau nebedaryti i pampersus, bet kadangi manoji labai neigiamai reaguoja i puoduka, tai nusprendziau pabandyti dangti ant klozeto.Ir pavyko thumbup.gif dabar daro tiesiai i klozeta (aisku prilaikau as ja) thumbup.gif
O dangti pirkom Akrpolio Maximoj (klp), toks grazus man jis pasirode su mikimauzais, tai ir paemiau, ir dziaugiuos kad prigijo jis pas mus....o puodukas, tai ne pro kur verysad.gif
Atsakyti
Vaikisku dangciu klozetui galima rasti internetineje parduotuveje www.babymarket.lt Imetu is karto nuoroda smile.gif
http://www.babymarke...dukai/,offset.0

Juokingiausia kaip mano sunenas triju metuku ateina pas kokius svecius... uzsimano vaikiukas i tualeta, tai pats pasiima dangti klozeto (nes tevai ji veziojasi visur i svecius) ir tvarkingai eina vienas i tualeta lotuliukas.gif tiek juoko buna visiems, bet va, reiskias vaikui labai patogu su klozeto dangciu thumbup.gif
Atsakyti
karoliniskiu Maximoje maciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(N@fania @ 2008 10 02, 11:49)
o aš savo vaikinukui nupirkau tokį
user posted image
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ir mokėjau tik 25lt.

Tikrai atrodo super. Aš Vaikų parodoje mačiau tokį panašų įtaisą. Tai jį galima nužeminti ir padaryti paprastu puoduku, arba paaukštinti, išimti patį puodelį ir naudoti tiesiai ant klozeto kaip dangtį su laiptukais. Parodoje kainavo virš 100 Lt. Klausiau, kur šiaip prekiauja, tai sakė, kad Antakalnio Nuke. O kur Tu pirkai? Naujas tiek kainavo?
Atsakyti
Vaiku mieste maciau,visokiausiu,bet negalejau issirinkti doh.gif nuo 9lt.iki 50lt.
Atsakyti
QUOTE(*Orchidėja* @ 2007 09 01, 11:42)
na negi niekas nenaudoja vaikams skirtu dangciu ant tualeto? blink.gif

Naudojam naudojam. mirksiukas.gif Mes pirkome paprastą iš maximos, bet kol kas vaikas tik pabando uzsiropsti ten ir pasedet.Mieliau renkasi puodą.Dar per mažas tualetui jaučiasi. smile.gif
Atsakyti
Sveikute, kaune maciau megos senukuose smile.gif 4u.gif ten tikrai yra thumbup.gif
Atsakyti