Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresni vyrai

QUOTE(nemo @ 2005 02 27, 21:49)
Tu, artev, kaip visada stebini savo minties gilumu  smile.gif

Tai kad greiciau tu stebini. Turiu omeny si paskutini tavo posta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artev @ 2005 02 28, 01:10)
Tai kad greiciau tu stebini. Turiu omeny si paskutini tavo posta. smile.gif

gal baigiam tokias tuscias diskusijas, a? smile.gif
Atsakyti
Vel griztu prie sitos temos...
Mano atvejis: kalbejau apie vyresni vyra, kuris nenorejo man savo sh. gyvenimo primest.. Man kyla klausimas - kaip reaguot, jei vyras nuolat praso laiko, kad abu isitikintume jausmu tvirtumu, kad nesuklystumem, etc.? ir kiek laiko reikia, kad vyras priprastu prie pasaipiu zvilgsniu, visuomenes, etc.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneklimjan: 09 kovo 2005 - 18:23
agneklimjan i tavo posta neatsakysiu, nes neturiu patirties su laaabai vyresniais.Mano draugas 11m. uz mane vyresnis,zilstelejes ir intelektualus, kas mane "vezha": ne tik puikus pasnekovas, ne tik puikiai supranta moters psichologa, bet tuo paciu ir labai playfull. Man paciai 34m.
Nemo, nustebau perskaicius tavo issakyta minti 8-ame ar kelintame psl.,kad neisivaizduoji,kad tokiu moteru yra,kurios tuokiasi del pinigu. Taigi,pilna JAV, Olandija, Vokietija, Prancuzija ir Didz. Britanija ir dar bet kuri salis, kur yra nutekejusiu lietuvaiciu uz gerokai save vyresniu: gimdo jiems vaikucius, yra paklusnios ir nuolankios. Vienoms gal ir nelabai priimtina tokia situacija teoriskai, bet praktiskai gyvena seimynini gyvenima, nes jauciasi finansiskai saugios. Pragmatiskesnem ir ne tokiom jautriom sielom, tas tekejimas uz "turtingo" (salyginis dalykas) yra visiskai OK ir suprantama, nes i tai ziurima pragmatiskai: santuoka yra mainai
(tai net ir bet kokios religijos dvasiskiu luomo atstovai patvirtins, kad tai yra moraliskai priimtina, pateisinama): jauna mergina ismaino savo jaunyste, grazu veideli (jei toki turi), na o pagyvenes vyras uz tai jai suteikia finansini sauguma ( nediskutuojama siuo atveju apie moters finansine (ne-)priklausomybe.
Taigi, uzsienis pilnas tokiu merginu,kurios tuokesi ir tebesvajoa susituokti,kad ir su pagyvenusiu,bet turtingu.O jau kaip jos jauciasi, cia asmeniskas ju reikalas. Atroo, kad bent jau JAV i tokias santuokas kreivai neziurima ir nekritikuojama.
Atsakyti
Nemo, nustebau perskaicius tavo issakyta minti 8-ame ar kelintame psl.,kad neisivaizduoji,kad tokiu moteru yra,kurios tuokiasi del pinigu

lyg ir ne visai taip rašiau. Jei atidžiai skaitei, turėjai pastebėti, jog kalbu ne apie tai, jog tokių moterų nėra, o apie tai, kad nesuprantu tokių, kaip tu įvardinai "mainų". Šiaip abejoju, ar normaliam žmogui tai yra priimtina. Kiekvienas nori būti mylimas ir trokšta mylėti. Kaip turi jaustis vyras, žinodamas, jog moteris šalia jo tik dėl to, kad jo kišenės šiandien pilnos? O moteris? O vaikai? Kokie tai manai? Kokie tai santykiai? Man nesuprantama, Paaiškinkite, prašau, kas čia normalaus.

Apie Lietuvos merginas Vokietioje čia kita tema... Manau suprantate apie ką aš. Tos, kurios išvažiuoja ištekėti už turtingo pagyvenusio vyruko...

Neįsižeisk, agneklimjan, bet man jau tos vyro kalbos apie norėjimą įsitikinti santykių tvirtumu... doh.gif Ar nemanai, kad jam tiesiog užteko tų laikinų santykių, kuriuos jūs (kaip supratau) turėjote?
Atsakyti
QUOTE(nemo @ 2005 03 11, 19:00)
Neįsižeisk, agneklimjan, bet man jau tos vyro kalbos apie norėjimą įsitikinti santykių tvirtumu...  doh.gif  Ar nemanai, kad jam tiesiog užteko tų laikinų santykių, kuriuos jūs (kaip supratau) turėjote?

Neisizeidziau 4u.gif , man irgi kvaila. Galvoju, nenori, nemyli, tai taip ir sakyk, o ne sh. malk. Bet reikalas tas, kad musu keliai vis susiduria, kazkas kirbina, stumia i kruva, bet vis prasilenkiam - visgi dabar vaikai, antros puses. Gal is tikruju laiko reikia... Nors prisipazinsiu, kad pasakiau, jog is mano puses dureles praviros ir viskas gali labai greit issisprest, jei jis panoretu. Na, nenoriu forume labai atviraut unsure.gif Tiesiog gyvenam, nesiryztam, o kas bus veliau, su tuo ir taikysimes. Geriau gyvent siandien ir perdaug netiket. unsure.gif
Atsakyti
Na ir prisiskaičiau aš čia visokiausių nuomonių..

QUOTE(agneklimjan @ 2005 03 09, 19:24)
Vel griztu prie sitos temos...
Mano atvejis: kalbejau apie vyresni vyra, kuris nenorejo man savo sh. gyvenimo primest.. Man kyla klausimas - kaip reaguot, jei vyras nuolat praso laiko, kad abu isitikintume jausmu tvirtumu, kad nesuklystumem, etc.? ir kiek laiko reikia, kad vyras priprastu prie pasaipiu zvilgsniu, visuomenes, etc.?

Netikiu aš šitų santykių teigiama baigtim. Na kažkaip nesimato bendros ateities ir tiek. Ne todėl, kad metų skirtumas didelis - man atrodo, kad čia yra vyro bėgimas į krūmus.
Man taip pat patinka vyresni vyrai. Atvirkščiai, nei daugeliui čia pasisakiusių, aš nerandu bendros kalbos su bendraamžiais, man su jais neįdomu. Man jie atrodo kvailesni. Na, vyrai - vaikai. Būdama 18m. ieškojau vyro ne vyresnio 4-6m. Vėliau tas skirtumas didėjo. Šiandien man idealus variantas - skirtumas ne mažiau 15m.
Kažkas čia klausė, ar tokia pat nuomonė išliktų, jei toks vyras uždirbtų kokius 300-1000 Lt . Mano klausimas - ar žiūrėtumėt į tiek uždirbantį vyrą, jei jis būtų bent 3-5m. jaunesnis už jus? Aš - ne. Taigi, ne piniguose esmė. O kas liečia lovą...
Jeigu žmogus patinka, randi su juo daug bendro..? Juk turbūt čia nekalbama apie vyrus, kuriems jau 60 ir daugiau, tada tai aišku, daugumą tokio amžiaus vyrų tik paglostyti užtenka. O 40-50 vyrai, save prižiūrintys vyrai, patikėkit manim ir šioje srityje yra su patirtim, todėl kartais net geresni meilužiai nei bendraamžiai.
Va tokia yra mano nuomonė.
Atsakyti
Mano vyras uz mane vyresnis 9 metais. Visi pries tai buve draugai, taip pat pirmasis vyras buvo vyresni. Nu nepatikdavo man su bendraamziais tongue.gif .
Mano vyras kazkada sake "kazkas su tavim ne taip - nei vieno bendraamzio berno neturejus?!". Bet man gerai tongue.gif
O su tuo laukimu kol apsispres - tai paprastai tai buna patorgaus "gumos tempimas". Nenoriu daug cia savo nuomones reikste, nes kai situacija ne iki galo zinai - tai gali nusisnekti g.gif
Atsakyti
QUOTE(agneklimjan @ 2005 02 18, 18:58)
Kitas, kuris man labai brangus (vyresnis 19metu), paprastas zurnalistas, masinos neturejo ir neturi, butas po skyrybu liko zmonai, jis nuomoja mini butuka, sunus gyvena tai pas ji, tai pas motina, tuo laiku daug gere.

Mano mylimas zmogus irgi labai gere ir buvo ant skyrybu slenkscio. Bet tai nesutrukde ji beprotiskai isimylet unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Na ką, man irgi patinka vyresni vyrai. Su bendraamžiais smagu kartu pasiduoti, ,,patūsavoti", bet su jais bendrą kalbą rasti, bent jau man, yra gana sunku. Man bendraamžiai, kaip ir daug kas čia paminėjo, yra kvailoki, pilnai dar nesubrndę. Galbūt dėl šios priežasties akys labiau krypsta į vyresnius...

Kad ir dabar buvo toks nutikimas - kartu su tėvais atostogavau keletą dienų prie jūros. Ten taip pat buvo gana nemažai tėvų draugų. Na ir ką - viena įsižiūrėjau. Man patiko su juo būti, kalbėtis. Patiko jausti jo žvilgsnį ir norą prieiti, galbūt apkabinti, bet nieko jis negalėjo padaryti, kadangi tėvai buvo šalia,o juk keistai atrodytų jei 20+ vyresnis vyras jų dukrą ,,kabintų".
Taigi gavos kaip gavos. Pasibaigė atostogos prie jūros, baigėsi ir simpatijos. Bet atsirado kitos... Vėl tėvų draugas... Iš tiesų net nebežinau ką daryti. Žinoma, man meilė yra svarbiau už kitų nuomones ir panašiai, bet kartais kai pagalvoji kokia butų draugių reakcija jei atsivesčiau 20+ ,,berną"... Juk mes visada seilę varvindavom į bendraamžius ar keleriais metais vyresnius, svajodavom apie juos, o dabar jei imčiau ir pasakyčiau kad man patinka vyresni, tikriausiai išvadintų idiote.Tai ir nebežinau ką daryti - ar nusispjaut į kitų nuomones, ar jų kažkiek paisyti?...
Atsakyti
QUOTE(amelle @ 2008 06 24, 19:08)
Žinoma, man meilė yra svarbiau už kitų nuomones ir panašiai, bet kartais kai pagalvoji kokia butų draugių reakcija jei atsivesčiau 20+ ,,berną"... Juk mes visada seilę varvindavom į bendraamžius ar keleriais metais vyresnius, svajodavom apie juos, o dabar jei imčiau ir pasakyčiau kad man patinka vyresni, tikriausiai išvadintų idiote.Tai ir nebežinau ką daryti - ar nusispjaut į kitų nuomones, ar jų kažkiek paisyti?...

aš ištekėjusi už 26metais vyresnio. aišku, tėvai vos į kelnes nepridėjo, kai pasakiau. o kai pristačiau, tai labai normaliai priėmė ir bendravo. tiesą sakant, tėvai geriau priėmė negu sesuo. nors jos vyras, vos pora metų vyresnis, man irgi nelabai simpatiškas.

o dėl kitų nuomonės galiu pasakyti taip -- jeigu jausmai ir noras būti kartu yra tikri, tada aplinkiniai negąsdina. o va jei svarbiau kad kas nors kaip nors nepavadintų -- tai gal visgi ne tavo žmogus.
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 06 24, 23:44)
aš ištekėjusi už 26metais vyresnio. aišku, tėvai vos į kelnes nepridėjo, kai pasakiau. o kai pristačiau, tai labai normaliai priėmė ir bendravo. tiesą sakant, tėvai geriau priėmė negu sesuo. nors jos vyras, vos pora metų vyresnis, man irgi nelabai simpatiškas.

Ir kaip tau sekasi gyventi su 26 metais vyresniu vyru?Kokie didžiausi ,,sunkumai"?
Atsakyti