Na ir prisiskaičiau aš čia visokiausių nuomonių..
QUOTE(agneklimjan @ 2005 03 09, 19:24)
Vel griztu prie sitos temos...
Mano atvejis: kalbejau apie vyresni vyra, kuris nenorejo man savo sh. gyvenimo primest.. Man kyla klausimas - kaip reaguot, jei vyras nuolat praso laiko, kad abu isitikintume jausmu tvirtumu, kad nesuklystumem, etc.? ir kiek laiko reikia, kad
vyras priprastu prie pasaipiu zvilgsniu, visuomenes, etc.?
Netikiu aš šitų santykių teigiama baigtim. Na kažkaip nesimato bendros ateities ir tiek. Ne todėl, kad metų skirtumas didelis - man atrodo, kad čia yra vyro bėgimas į krūmus.
Man taip pat patinka vyresni vyrai. Atvirkščiai, nei daugeliui čia pasisakiusių, aš nerandu bendros kalbos su bendraamžiais, man su jais neįdomu. Man jie atrodo kvailesni. Na, vyrai - vaikai. Būdama 18m. ieškojau vyro ne vyresnio 4-6m. Vėliau tas skirtumas didėjo. Šiandien man idealus variantas - skirtumas ne mažiau 15m.
Kažkas čia klausė, ar tokia pat nuomonė išliktų, jei toks vyras uždirbtų kokius 300-1000 Lt . Mano klausimas - ar žiūrėtumėt į tiek uždirbantį vyrą, jei jis būtų bent 3-5m. jaunesnis už jus? Aš - ne. Taigi, ne piniguose esmė. O kas liečia lovą...
Jeigu žmogus patinka, randi su juo daug bendro..? Juk turbūt čia nekalbama apie vyrus, kuriems jau 60 ir daugiau, tada tai aišku, daugumą tokio amžiaus vyrų tik paglostyti užtenka. O 40-50 vyrai, save prižiūrintys vyrai, patikėkit manim ir šioje srityje yra su patirtim, todėl kartais net geresni meilužiai nei bendraamžiai.
Va tokia yra mano nuomonė.