Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresni vyrai

QUOTE(nemo @ 2005 02 20, 13:34)
O toks, kuris sako, kad nesugebės mylėti, tai ir nemyli, ir paprasčiausiai nemano, kad kada nors mylės būtent tą, kuriai taip sako.  Nereikia galvoti, kad vyrai (beje kaip ir moterys) tokie altrustai, kad geriau patys kentės, nei kitam sukels skausmą ("sugadins gyvenimą"). Žmogus iš prigimties egoistas, kuris siekia naudos ir malonumo sau.  Ir tam net nereikia jokių valios pastangų or smth.

Taip, siekia, bet jau po laiko unsure.gif , tiesiog vertina tada, kai as jau nebegaliu nieko pasiulyt.. siaip ar taip jau ketvirti metai eina. O tas "medziotasis" mylet galejo ir mokejo, ir mylejo, vis dar kazkas ir krebzda sirdelej, bet toks buvo jo pasirinkimas, klaidingas ar ne, gyvenimas parodys..
Atsakyti
QUOTE(nemo @ 2005 02 20, 10:18)
... Taigi, jei dukrytę ir tėvelį sieja labai artimi santykiai, vėliau tokiai mergaitei labai sudėtinga bendrauti su vyresniais ir apskritai vyrais, kadangi kiekviename partneryje neva ieškoma to tėvelio (vyro idealo), tačiau itymus gyvenimas su juo nėra įmanomas, kadangi pasąmonė kuria asociacijas ir artimesni santykiai nustumiami kaip kraujomaišos galimybė. Tai čia taip būna toms, kurios pasirenka partneri panašų į tėvą. O jei partneris priešingo tipo, tai gal tuomet viskas ok?  g.gif
Visų šitų dalykų mokslinio vertinimo kol kas, kaip supratau nėra (o gal ir būti negali?). Tačiau tikimybė, jog versijos pasitvirtins, yra didesniė nei atsitiktinė.  ax.gif

zinok ilgai galvojau kame cia reikalas po to kai mano sesuo susirado sau "vyra" ( dar kolkas nesusituoke) irgi tiek pat vyresni kiek ir mano vyras... net mamai mestelejau tokia minti, kad jeigu mano vyras 18 vyresnis, tai galvojau, kad gal as biski su nukrypimais ( lyriniais), bet jeigu ir mano sesuo tiek pat vyresni uz save susirado, tai jau ne mano ir sesers nukrypimai , o auklejimo pasekme....
zinok sita teorija man pasirode gana itikinama....
hm...
gaila, kad tos laidos nemaciau
gal bus kartojimas ?
Atsakyti
Laida "negali buti" transliuojama ir internetu, adresu www.tv.lt, tik as pasiziurejau, kad kol kas ten butent tos, apie kuria pasakojau, nera. Bet veliau tikiu, kad ides ir ja. Tai ir galesi pasiziureti. 4u.gif Tikrai verta demesio. Zymus psichoterapeutai Olegas Lapinas ir Navaitis konsultuoja. Beje, ten minima ir kazkokia neseniai isleista knyga "love at first sight", tik neisiminiau autores pavardes, siaip idomu ja butu paskaityti...
Dar viena gera knyga yra Navaicio "Lietuvos seima". Ten daugiau konstatuojamojo pobudzio literatura. Pateikti ivairus gyvenimu aprasymai, problemos, ir ju sprendimu budai. Pasidomek, turetu biblioteka tureti tokia. Knygyne jau ko gero nerasi, senokai ja pirkau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agneklimjan @ 2005 02 19, 23:33)
Ir dar del to pasakymo, kad vyresni zino merginu silpnas vietas ir tuo naudojasi.. Yra tiesos tame, bet nemanau, kad tai kazkas blogo, jei vyras moka suteikti ta, ko mergina tikisi. Taip pat yra ir kitas atvejis - kai kurie nors moka ir turi ka pasiulyti, bet nesinaudoja ir nesiryzta uzkibt ant kabliuko, kuri meto mergina. Pati, kad ir kaip gaila butu, kazkaip susidurdavau su "realistiskesniais" vyrais, kurie ne elgdavosi, kaip liepia sirdis (ar bent jau instinktas blush2.gif ), o, atseit, apmastydavo skirtingo amziaus poros problemas (teoriskas) ir nesiryzdavo eiti toliau...  sad.gif

Taip, agneklimjan, jei vyras moka suteikti ta, ko mergina tikisi, tai nieko blogo, o kai vyrai zino merginu silpnasias vietas ir tuo naudojasi, tai nieko gero. smile.gif
Atsakyti
Ir vienu, ir kitu atveju, darydamas daykus, kurie moteriai patinka, vyras pelno jos demesi ar palankuma. Ir tik MOTERIS nusprendzia, kaip jai verta (o gal neverta) elgtis toliau. Juk nekalbame apie prievarta, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(nemo @ 2005 02 21, 23:44)
Ir vienu, ir kitu atveju, darydamas daykus, kurie moteriai patinka, vyras pelno jos demesi ar palankuma.  Ir tik MOTERIS nusprendzia, kaip jai verta (o gal neverta) elgtis toliau. Juk nekalbame apie prievarta, ar ne?

Nu ne, ne apie prievarta. As kalbu apie "makaronu kabinima". smile.gif Tiesiog naivi jaunyste pries brandzia patirti - nelygios svorio kategorijos.
Atsakyti
QUOTE(artev @ 2005 02 22, 01:30)
Nu ne, ne apie prievarta. As kalbu apie "makaronu kabinima". smile.gif  Tiesiog naivi jaunyste pries brandzia patirti - nelygios svorio kategorijos.

Taip jau yra, artev, nieko cia nepadarysi mirksiukas.gif Niekas juk ismintingas negimsta, ar ne? O visokie bjaurus diedai tik ir ziuri kaip mus apmauti dar nekaltoje naivioje jaunysteje biggrin.gif
Atsakyti
Beje, www.tv.lt jau atsirado laida "negal buti" apie kuria pasakojau, rekomenduoju pasiziureti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nemo @ 2005 02 21, 23:44)
Ir vienu, ir kitu atveju, darydamas daykus, kurie moteriai patinka, vyras pelno jos demesi ar palankuma.  Ir tik MOTERIS nusprendzia, kaip jai verta (o gal neverta) elgtis toliau. Juk nekalbame apie prievarta, ar ne?

Butent, pritariu. Abipuse nauda tongue.gif . Juolab, kad vyresnio vyro nereikia mokyt ir dresiruot, kaip elgtis su moterim, tikrai, kad patirtis daro savo. Ir nereikia suverst visko "naivuoles" pasinaudojimui. Nei super naivuoles esam, nei i makaronininkus ziurim (taip vadinami tie, kurie tikrai "arabus pucia", o jei planuojama seima, vaikai, etc., nematau, kur cia kvepia apmovimu unsure.gif ).
Atsakyti
Ai, tiesa, del apmovimo - mano mama vis sakydavo, kad issirinkdavau baisius "senius", kurie net jai per prasti biggrin.gif , o jiems is manes reikia geru genu savo vaikams (kadangi nebuvo kazkokie turtingi dedules, tai nors toki tvirta argumenta sugalvojo biggrin.gif ) . Taigi, atseit, prigimdysiu geru vaiku, o tada mane isspirs be ju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nemo @ 2005 02 22, 09:42)
Taip jau yra, artev, nieko cia nepadarysi  mirksiukas.gif  Niekas juk ismintingas negimsta, ar ne?  O visokie bjaurus diedai tik ir ziuri kaip mus apmauti dar nekaltoje naivioje jaunysteje  biggrin.gif

Butent kad bjaurus seni perdylos!
megalol.gif megalol.gif megalol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artev: 27 vasario 2005 - 21:04
Tu, artev, kaip visada stebini savo minties gilumu smile.gif
Atsakyti