QUOTE(nemo @ 2005 02 20, 10:18)
... Taigi, jei dukrytę ir tėvelį sieja labai artimi santykiai, vėliau tokiai mergaitei labai sudėtinga bendrauti su vyresniais ir apskritai vyrais, kadangi kiekviename partneryje neva ieškoma to tėvelio (vyro idealo), tačiau itymus gyvenimas su juo nėra įmanomas, kadangi pasąmonė kuria asociacijas ir artimesni santykiai nustumiami kaip kraujomaišos galimybė. Tai čia taip būna toms, kurios pasirenka partneri panašų į tėvą. O jei partneris priešingo tipo, tai gal tuomet viskas ok?
Visų šitų dalykų mokslinio vertinimo kol kas, kaip supratau nėra (o gal ir būti negali?). Tačiau tikimybė, jog versijos pasitvirtins, yra didesniė nei atsitiktinė.
zinok ilgai galvojau kame cia reikalas po to kai mano sesuo susirado sau "vyra" ( dar kolkas nesusituoke) irgi tiek pat vyresni kiek ir mano vyras... net mamai mestelejau tokia minti, kad jeigu mano vyras 18 vyresnis, tai galvojau, kad gal as biski su nukrypimais ( lyriniais), bet jeigu ir mano sesuo tiek pat vyresni uz save susirado, tai jau ne mano ir sesers nukrypimai , o auklejimo pasekme....
zinok sita teorija man pasirode gana itikinama....
hm...
gaila, kad tos laidos nemaciau
gal bus kartojimas ?