tesiam.
Sveikutes,
renax, auuuu-laukiam ziniu
renax, auuuu-laukiam ziniu
Menesiukas dar gi nepraejo, gripas siaucia gal ir bijosi naujo virusiuko . Gal planuojam kovo pirmam savaitgaliui ?
ok, planuojam pirmam kovo savaitgaliui :)aciu
Nu galu gale Ash irgi planuosiu
Jau suruoshiau maishiuka ir dar vitaminu paimsiu. Ir norejau paklausti ar kokia oganizuota pagalba yra ar ne? ta prasme kiekviena tikriauiai kazka nesh, bet juk surinkus pinigus ir urmu nusipirkus jug pigiau galima gauti Uz ta pacia suma daugiau nupirktumem vitaminu ir t.t. Gal kur kokia tema yra, kur tai aptariama, bet neradau dar
Jau suruoshiau maishiuka ir dar vitaminu paimsiu. Ir norejau paklausti ar kokia oganizuota pagalba yra ar ne? ta prasme kiekviena tikriauiai kazka nesh, bet juk surinkus pinigus ir urmu nusipirkus jug pigiau galima gauti Uz ta pacia suma daugiau nupirktumem vitaminu ir t.t. Gal kur kokia tema yra, kur tai aptariama, bet neradau dar
jei susiorganizuosiu sveikatos pazymejima per ta laika ,jungiuos ir as ,tik kad labai nera kada ten stovet eilej prie gydytojos duru ir pestis su tom babulkom kuriai dabar eile ,stengsiuos
Aš pažymą turiu, paišlaidausiu, kai jau žinosim kada einam.j
Jei po pietų pirmą kovo šeštadienį eitume, tai prašom mane įtraukti į sąrašą Šeštadienio rytą ar sekmadienį negalėsiu
Jei po pietų pirmą kovo šeštadienį eitume, tai prašom mane įtraukti į sąrašą Šeštadienio rytą ar sekmadienį negalėsiu
Ash shiandien neeinu, nas nepavyko pazymos suorganizuoti Buvau uzrashyta penktadieniui, maniau jokiu problemu nebus, bet ... Dar darau tyrimus
QUOTE(Čėska @ 2005 02 26, 10:46)
Ash shiandien neeinu, nas nepavyko pazymos suorganizuoti Buvau uzrashyta penktadieniui, maniau jokiu problemu nebus, bet ... Dar darau tyrimus
Ceska, tai juk siandien niekas ir neina, pirmaji kovo savaitgali
QUOTE(SuperBaba @ 2005 02 26, 11:03)
Gauciau pazyma , buciu shian nuejusi