Dirbau svedijoje metus laiko, kelis metus man svedai laiskus siuntinejo kiek turiu pinigu mokesciams susigrazinti, pasirasinejau su svedu mokesciu inspekcija kelis kartus ir grazino beveik tukstanti litu , vis sis tas, geriau nei nieko

na o as ka galiu pasakyt apie mokeciu grazinima. pries tai pagalvokit ar apsimoka. jeigu susigrazinsit, bedos atveju gausit pagalba is musu varganos lietuveles, kuri realiai nelabai ir kuo gali padet. o jei nesusigrazinat, jus turit teise pvz nedarbo atveju grizti i ta sali ir pas juos kreiptis del pagalbos. jus juk mokejot pas jus mokescius, tai ir teises igijot. as asmeniskai pries susigrazinant pasidomeciau rimciau. kadangi neesu su tuo susidurusi asmeniskai, sakau tik tiek, kiek girdejau.
QUOTE(Hilde @ 2008 01 11, 14:43)
Jei ji dirbo šalyje, su kuria Lietuva yra sudariusi dvigubo apmokestinimo išvengimo sutarį, nereikės.
Bet bet kokiu atveju deklaruoti reikės, nes nuo šių metų užsienio bankai perduoda informacija Lietuvos VMI apie atidarytas sąskaitas užsienyje.
Aš jau deklaravau šiemet, nes gavau iš MI laišką su turiniu, jog tipo pamiršote apie savo sąskaitas esančias UK. Nors mano ir pėdos nuo 2003 metų nebebuvo toj šaly. Bet taip sakant, saskaita neuždaryta ir turėsiu deklaruot kiekvienais metais. Nors ir nulius
Bet bet kokiu atveju deklaruoti reikės, nes nuo šių metų užsienio bankai perduoda informacija Lietuvos VMI apie atidarytas sąskaitas užsienyje.
Aš jau deklaravau šiemet, nes gavau iš MI laišką su turiniu, jog tipo pamiršote apie savo sąskaitas esančias UK. Nors mano ir pėdos nuo 2003 metų nebebuvo toj šaly. Bet taip sakant, saskaita neuždaryta ir turėsiu deklaruot kiekvienais metais. Nors ir nulius

o jei turi saskaita ,joje kazkiek pinigeliu,bet ji jau anuliuota? kaip tada kazi ziures mokesciai?
Sveiki, gyvenu LT, noriu anglijoje nusipirkti kompiuteri. esu girdejusi, kad galiu susigrazinti PVM parsivezus kompiuteri is ten.
Ka ir kaip reiketu daryti? ar kas nors susidurete su panasia situacija?
P.S. ar nepasikabinsiu ant muito mokesciu paskui
kompas kainuoja musu pinigais apie 1500lt
Ka ir kaip reiketu daryti? ar kas nors susidurete su panasia situacija?
P.S. ar nepasikabinsiu ant muito mokesciu paskui

Laba diena,
Klausimas toks. Šiuo metu žmogus yra motinystės atostogose, iki jų pabaigos liko 2 mėn. Po mėn norėtų išvykti 1 mėn uždarbiauti legaliai į Norvegiją. Ką tokiu atveju reiktų daryti? Pranešti sodrai apie gautas pajamas ten atidirbus, o iš sodros už tą mėn gautas pajamas gražint valstybei?
Klausimas toks. Šiuo metu žmogus yra motinystės atostogose, iki jų pabaigos liko 2 mėn. Po mėn norėtų išvykti 1 mėn uždarbiauti legaliai į Norvegiją. Ką tokiu atveju reiktų daryti? Pranešti sodrai apie gautas pajamas ten atidirbus, o iš sodros už tą mėn gautas pajamas gražint valstybei?

QUOTE(tomuliukas @ 2012 03 13, 12:52)
Laba diena,

QUOTE(mama_x2 @ 2012 03 14, 00:13)

Ačiū už atsakymą, bet apie tai pranešti manau derėtų

sveiki, norėčiau pasiteirauti kokia patikima įmonė grąžina mokesčius iš Danijos