Įkraunama...
Įkraunama...

Mokesčių susigrąžinimas/sumokėjimas

Dirbau svedijoje metus laiko, kelis metus man svedai laiskus siuntinejo kiek turiu pinigu mokesciams susigrazinti, pasirasinejau su svedu mokesciu inspekcija kelis kartus ir grazino beveik tukstanti litu , vis sis tas, geriau nei nieko thumbup.gif
Atsakyti
na o as ka galiu pasakyt apie mokeciu grazinima. pries tai pagalvokit ar apsimoka. jeigu susigrazinsit, bedos atveju gausit pagalba is musu varganos lietuveles, kuri realiai nelabai ir kuo gali padet. o jei nesusigrazinat, jus turit teise pvz nedarbo atveju grizti i ta sali ir pas juos kreiptis del pagalbos. jus juk mokejot pas jus mokescius, tai ir teises igijot. as asmeniskai pries susigrazinant pasidomeciau rimciau. kadangi neesu su tuo susidurusi asmeniskai, sakau tik tiek, kiek girdejau.
Atsakyti
Labas Angelaite, gal galetum placiau papasakot apie visu mokesciu grazinima isvykstant is UK, nesneku apie permoketus mokescius, daug kas sako kad tai neimanoma, ti is taves isgirdau kad yra keliai tai padaryti. aciu
Atsakyti
Labas smile.gif

Gal kas galetu atsakyti uz ka Lietuvoje grazinami mokesciai?
Zinau tik kad uz mokslus... sad.gif
Labai aciu smile.gif !
Atsakyti
Lietuvoj dar grąžina už draudimo įmokas, būsto paskolos palūkanas, VMI pklausk, tikrai atsakys. O kas gali man padėti: vyras dirba Norvegijoj, ten susigrąžins mokesčius. Ar gali jis susigrąžinti už būsto paskolos palūkanas, jei būstas Lietuvoj? Labai ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hilde @ 2008 01 11, 14:43)
Jei ji dirbo šalyje, su kuria Lietuva yra sudariusi dvigubo apmokestinimo išvengimo sutarį, nereikės.
Bet bet kokiu atveju deklaruoti reikės, nes nuo šių metų užsienio bankai perduoda informacija Lietuvos VMI apie atidarytas sąskaitas užsienyje.
Aš jau deklaravau šiemet, nes gavau iš MI laišką su turiniu, jog tipo pamiršote apie savo sąskaitas esančias UK. Nors mano ir pėdos nuo 2003 metų nebebuvo toj šaly. Bet taip sakant, saskaita neuždaryta ir turėsiu deklaruot kiekvienais metais. Nors ir nulius dry.gif

o jei turi saskaita ,joje kazkiek pinigeliu,bet ji jau anuliuota? kaip tada kazi ziures mokesciai?
Atsakyti
Sveiki, gyvenu LT, noriu anglijoje nusipirkti kompiuteri. esu girdejusi, kad galiu susigrazinti PVM parsivezus kompiuteri is ten.

Ka ir kaip reiketu daryti? ar kas nors susidurete su panasia situacija?

P.S. ar nepasikabinsiu ant muito mokesciu paskui smile.gif kompas kainuoja musu pinigais apie 1500lt
Atsakyti
Laba diena,
Klausimas toks. Šiuo metu žmogus yra motinystės atostogose, iki jų pabaigos liko 2 mėn. Po mėn norėtų išvykti 1 mėn uždarbiauti legaliai į Norvegiją. Ką tokiu atveju reiktų daryti? Pranešti sodrai apie gautas pajamas ten atidirbus, o iš sodros už tą mėn gautas pajamas gražint valstybei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tomuliukas @ 2012 03 13, 12:52)
Laba diena,
Klausimas toks. Šiuo metu žmogus yra motinystės atostogose, iki jų pabaigos liko 2 mėn. Po mėn norėtų išvykti 1 mėn uždarbiauti legaliai į Norvegiją. Ką tokiu atveju reiktų daryti? Pranešti sodrai apie gautas pajamas ten atidirbus, o iš sodros už tą mėn gautas pajamas gražint valstybei? 4u.gif

4u.gif aš sodroj domėjaus dėl darbo užsieny vaiko auginimo atostogų metu, tai sakė, kad jie netikrina ir nėr bendros duombazės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2012 03 14, 00:13)
4u.gif aš sodroj domėjaus dėl darbo užsieny vaiko auginimo atostogų metu, tai sakė, kad jie netikrina ir nėr bendros duombazės  ax.gif

Ačiū už atsakymą, bet apie tai pranešti manau derėtų 4u.gif
Atsakyti
sveiki, norėčiau pasiteirauti kokia patikima įmonė grąžina mokesčius iš Danijos g.gif
Atsakyti
Sveikos. Dirbom uzsieni 3men. dabar norim deklaruot mokescius. Nunesem pas vertejus popierius kad isverstu. Nuejus i VMI galesim deklaruot juos ar ne? Ko dar reikia? Skubiai reikia atsakymu. unsure.gif
Papildyta:
up unsure.gif
Atsakyti