Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

Daiginam toliau bigsmile.gif

2-oji tema čia
Atsakyti
Kieno citrusiniai paaugę, dideliuose vazonuose auginat? g.gif šaknys netrumpos jų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2007 09 05, 07:54)
Kieno citrusiniai paaugę, dideliuose vazonuose auginat? g.gif šaknys netrumpos jų ax.gif

As savo 160 cm citrina pasodinusi i 43 cm skersmens ir 35 cm aukscio vazona. smile.gif
Atsakyti
katik suvalgiau visa indeli Rambutanu essen.gif . radau neisimta viena ju kaula g.gif . kazin ar kas isdygtu is to kaulo, jei jis nemazai laiko sirupe mirko g.gif g.gif g.gif . o gal pabandyt sodint? doh.gif
Atsakyti
user posted image
merginos pasakykit kas čia g.gif jau dėjau ir į kitą temą unsure.gif čia tikrai yra iš suvalgytų vaisių sėklos, mano močiutė pasodino ir dabar nebeatsimena koks tai vaisius buvo doh.gif gali būti kad čia iš granato, bet niekur nerandu kaip atrodo tas granato augalas doh.gif
Atsakyti
Čia tikrai ne granatai... schmoll.gif Aš auginu juos mirksiukas.gif

gal papajos??? g.gif

Va koks augaliukas papajos...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2007 09 06, 13:52)
Čia tikrai ne granatai...  schmoll.gif Aš auginu juos mirksiukas.gif

gal papajos??? g.gif

Va koks augaliukas papajos...

jooo bigsmile.gif panasus thumbup.gif tassssss thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

dabar reik ieškoti kaip atrodo jos didelės ir kokia priežiūra rolleyes.gif

o kaip atrodo granatas g.gif
Papildyta:
OHO kokia papaja būna blink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Serpentes: 06 rugsėjo 2007 - 13:55
Kai grįšiu namo, vakare-galėsiu nufotografuoti ir įdėti...šiaip vis neprisiruošiu įdėti nuotraukytes savo augaliukų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2007 09 06, 14:33)
Kai grįšiu namo, vakare-galėsiu nufotografuoti ir įdėti...šiaip vis neprisiruošiu įdėti nuotraukytes savo augaliukų doh.gif

lauksiu mirksiukas.gif labai noriu pažiūrėti granatą bigsmile.gif
Atsakyti
Dar mažučiai, gležnučiai jie pas mane...viename vazonėlyje auga...gal kokių 10 ax.gif Jei vilnietė esi, vieną kokį galiu padovanot..tiksliau, parduot už 3 centus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2007 09 06, 14:45)
Dar mažučiai, gležnučiai jie pas mane...viename vazonėlyje auga...gal kokių 10 ax.gif  Jei vilnietė esi, vieną kokį galiu padovanot..tiksliau, parduot už 3 centus  lotuliukas.gif

ačiū už gerus norus thumbup.gif
iki Vilniaus 200 km. aš ir galėčiau pasiūlyt papajos už 2 cnt bigsmile.gif bet va kad užkampį gyvenu doh.gif
Atsakyti
nu va noriu parodyt viska savo biggrin.gif cia yra datuliu saknys nors jo dar neišdygusios g.gif user posted image wa cia yra citrinos kazkurios saknis blink.gif user posted image cia yra mano grazuoliai 2 litchiai, trecias islindo ir miega, beje citros išdygo 7, user posted image cia yra papajai, kaip matot prasciau atrodo negu anksciau, puse lapai susiraukšlęje ir sudziuve, kitu lapai pabaltave, gaila ištikruju verysad.gif user posted image viskas kolkas smile.gif
Atsakyti