Sveikutės, aš auginu citrusinius... Prisisodinau poskiepiukų, labai norėčiau juos paskiepyti... Gal kas mokat??? (Skiepų aš turiu:))
Rašau jau berods trečią kartą: Vilniuj citrusus skiepija Aleksej Roščin n. 270 83 45, d. 239 28 29.

QUOTE(ifigenija @ 2007 09 07, 13:21)
Rašau jau berods trečią kartą: Vilniuj citrusus skiepija Aleksej Roščin n. 270 83 45, d. 239 28 29. 

Labai ačiū !!!!

Šiaip augaliukus gali ir pati paskiepyti, nieko ten sudėtingo nėra
mačiau internete nuotraukytes kaip tai daryti

gali duoti interneti ta puslapy?

Parodysiu ir as savo kiviuka. Jis kazkur 4-5 menesiuku 

Cia is kito kampo manatrodo geriau matosi grozis

O toks buvo pries 3 menesius

Cia is kito kampo manatrodo geriau matosi grozis

O toks buvo pries 3 menesius

[quote=jovka,2007 09 10, 10:34]
Parodysiu ir as savo kiviuka. ..
Labai dekoratus
Esu mačius didžiulį kivi (daugiau nei metro aukščio ir tiek pat pločio) Soltroj -- augintas šiltnamyje. Begalo gražu.
Parodysiu ir as savo kiviuka. ..
Labai dekoratus

Esu mačius didžiulį kivi (daugiau nei metro aukščio ir tiek pat pločio) Soltroj -- augintas šiltnamyje. Begalo gražu.
As auginu manadina. Dar tik kokie 8-9 lapukai. Sakykit man, o kam cia reikia skiepyt??? Uztat avokadas lapuotis per visa langa!
Uz menesio leksiu i Ispanija ir zadu parsivezti nauju seklikiu, vat! Kai buvom Thailande bananuose radom nago dydzio seklu, pradejau daignt dar viesbutyje, bet kambarines vis ismesdavo!
Uz menesio leksiu i Ispanija ir zadu parsivezti nauju seklikiu, vat! Kai buvom Thailande bananuose radom nago dydzio seklu, pradejau daignt dar viesbutyje, bet kambarines vis ismesdavo!
QUOTE(dlambliukas @ 2007 09 07, 18:58)
Šiaip augaliukus gali ir pati paskiepyti, nieko ten sudėtingo nėra
mačiau internete nuotraukytes kaip tai daryti 

Aš bandžiau, bet sudėtinga pasirodė įpljauti žievę ir ją atlupti, kad įterpti skiepą, tad iš 5 citrusinių prigijo tik vienas... Nenoriu daugiau nervintis...

Jovka, labai gražus kiwi, ir greit auga žiūriu
dažnai laistai?
aš pavasarį vėl bandysiu su kiviais

QUOTE(Siracusa @ 2007 09 10, 22:40)
Jovka, labai gražus kiwi, ir greit auga žiūriu
dažnai laistai?

O man tai kažkaip atrodo, kad labai lėtai auga. Iš vis vieną dieną galvojau, kad jis visai nepaaugęs, bet kai radau kompe seną nuotrauką supratau, kad didesnis dabar jau

Laistau dabar tai jau rečiau, kažkur 3k per 2 savaites, bet vasarą, tai vienu metu net kas antą dieną. Šiaip tai stengiuos, kad pas jį visad žemė būtų šlapia. (Kažkur skaičiau, kad jis mėgstantis drėgmę)
Gal galite pasakyti, kodėl mano citrusinis kas keli metai žiemą numeta lapus. Pavasary jie vel atauga.O kaip ir kuo jį skiepyti?