Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

QUOTE(JuzTea @ 2007 09 08, 12:44)
gali duoti interneti ta puslapy? bigsmile.gif

aš rojaus sode skaičiau apie skiepyjimą. ten yra kažkiek parašyta
Atsakyti
Jovka, didelis jau pas Tave palyginus tikrai mirksiukas.gif
apskritai man kiwi lapeliai lyg į avietės panašūs g.gif kažkokio panašumo turi ax.gif
o kad drėgmę mėgsta, tai tiesa, pas mane nuo perdžiūvimo ir pasimirojo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2007 09 12, 12:03)
Jovka, didelis jau pas Tave palyginus tikrai  mirksiukas.gif
apskritai man kiwi lapeliai lyg į avietės panašūs g.gif kažkokio panašumo turi ax.gif
o kad drėgmę mėgsta, tai tiesa, pas mane nuo perdžiūvimo ir pasimirojo blush2.gif

Bet dabar jau žinosi kaip augint. Aš pavasarį irgi antrą bandysiu užsiveist smile.gif Kad porelė būtų.
O dėl dydžio, tai nežinau gal ir didelis g.gif O gal jie labai greitai auga... g.gif
Atsakyti
mano papajai numiro... sad.gif avokadas skyla, datuliu saknys labai didelės, 13 citrinu blink.gif 8 kiviai ir tie patys 3 litchiai bigsmile.gif nu vienu zodziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2007 09 12, 14:43)
mano papajai numiro... sad.gif avokadas skyla, datuliu saknys labai didelės, 13 citrinu blink.gif 8 kiviai ir tie patys 3 litchiai bigsmile.gif  nu vienu zodziu biggrin.gif

visus ir pasiliksi?
pvz 13 citrinu? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siracusa: 14 rugsėjo 2007 - 07:24
user posted imageO čia mano bambuko "lapeliai"
Atsakyti
Bambukas irgi iš suvalgytos sėklos? hihihi.gif
Atsakyti
Iš puokštės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2007 09 14, 08:34)
Iš puokštės  blush2.gif

aa, tada užsiskaito bigsmile.gif
Atsakyti
Šis tai tikrai iš prieš kokius 5 metus suvalgyto vaisiaus sėklos ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2007 09 14, 09:11)
Šis tai tikrai iš prieš kokius 5 metus suvalgyto vaisiaus sėklos  ax.gif user posted image

grožis koks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2007 09 12, 15:43)
mano papajai numiro... sad.gif avokadas skyla, datuliu saknys labai didelės, 13 citrinu blink.gif 8 kiviai ir tie patys 3 litchiai bigsmile.gif  nu vienu zodziu biggrin.gif

O kiviai kokio amžiaus? Gal turi foto?

QUOTE(jusda @ 2007 09 14, 10:11)
Šis tai tikrai iš prieš kokius 5 metus suvalgyto vaisiaus sėklos  ax.gif user posted image

Labai gražu. wub.gif O gal žinai pavadinimą tokio grožio?
Atsakyti