Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

QUOTE(migmig @ 2007 12 07, 11:49)
beje man figos sudygo labai greitai ir labai daug tongue.gif

Tada isduok paslapti kur jas pirkai, kaip sejai ir tt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migmig @ 2007 12 07, 11:49)
ne mano citrina net nezydejo, bet siaip ji dar nedidele net  ax.gif

beje man figos sudygo labai greitai ir labai daug tongue.gif

taip, taip pasidalink, patirtim, kaip daiginai g.gif g.gif

beje, gal kas nors medvilę auginate? gal irgi pasidalintumete patirtimi? mirksiukas.gif mirksiukas.gif

pas mane sudygo keli daigeliai ir jau koks menesis neleidzia jokiu lapeliu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitel: 07 gruodžio 2007 - 15:03
Sveikos,o ar kuri banė sodinti persimoną g.gif viename iš jų radau kaulą bigsmile.gif pirmą kartą.Jis toks kaip slyvos tai kaži ką su juo daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2007 12 08, 17:13)
Sveikos,o ar kuri banė sodinti persimoną g.gif viename iš jų radau kaulą bigsmile.gif pirmą kartą.Jis toks kaip slyvos tai kaži ką su juo daryt biggrin.gif

Pabandyk cia pasiskaitineti

http://www.rojaussod...topic.php?t=490 smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitel @ 2007 11 30, 19:47)
Norėjau paklaust, ar sudygo tavo figos g.gif
Jeidu sudygo, tai per kiek laiko?  rolleyes.gif  rolleyes.gif

nesudygo schmoll.gif unsure.gif ir dar katinas galiausiai išvertė doh.gif jau išmečiau viską smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif noreciau paklaust ax.gif ar gali is seklos isdyges apelsinas ar mandarinas vest vaisius? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2007 12 12, 23:38)
sveikutes 4u.gif  noreciau paklaust ax.gif  ar gali is seklos isdyges apelsinas ar mandarinas vest vaisius? rolleyes.gif

Kiek žnau, tai tikrai reikia skiepyti.
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2007 12 08, 18:13)

As irgi vakar radau seklyte perimone.
Matyt tokia vaisiu partija i LT uzveze biggrin.gif
Ikisau i zeme salia citrinukiu auganciu.
Gal kas auginate persimona? nezinau nei kaip daiginti, nei kaip auginti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2007 12 13, 15:37)
Kiek žnau, tai tikrai reikia skiepyti.

nelabai dar apie tai susigaudau.... blush2.gif bet is kur butu galima gaut ta skiepa? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2007 12 15, 18:31)
nelabai dar apie tai susigaudau....  blush2.gif  bet is kur butu galima gaut ta skiepa? 4u.gif

Vilniuje skiepina citrinas toks Aleksej (Mob.Tel. : +370 60549689), pasiskambink mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitel @ 2007 12 16, 12:12)
Vilniuje skiepina citrinas toks Aleksej (Mob.Tel. : +370 60549689), pasiskambink  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

dekoju... 4u.gif
Atsakyti
Kaip gyvuoja jūsų augalai? ax.gif Mano tai pusę išmirė unsure.gif Liko truputi kivių, citrunų nemažai, pasisėjau granatas, tai dvi liko, litčiai numirė, datulės dvi, ir avokadas.. prikisau mandarinų ir apelsinu, bet nesiruošia dygti.. g.gif
Atsakyti