Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

sveikutes
gaila,mergytes del jusu nesekmiu labai..IUI skyrelio vasaros statistika pesimistiska schmoll.gif Tikekimes rudeninis derlius bus gausesnis doh.gif kiekvienas nesekmingas ciklas norom nenorom varo depresniaka...labai sunku atsikratyt persekiojancios itampos. jei pradzioje kiekviena cikla vadovaudavausi devizu naujas ciklas - nauja viltis. Po keleriu metu devizas praranda prasme... Isivaizduoju, kokie jausmai uzvaldo po 7...14 metu laukimo...
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif
Tuščia čia savaitgalį,relaksuojat :mirksiukas :mirksiukas mirksiukas.gif
Zajončku,sėkmės.Kad tau tos dvi savaitės greit greit prabėgtų.
Blndz,bjaurios dienos schmoll.gif Atostogos gerai ax.gif
Pachira,nepamiršk patręšt ir palaistyt lotuliukas.gif
O aš niekur iš čia neisiu be išleistuvių lotuliukas.gif
Atsakyti
Švilpa, sekmes Tau dideles su IVF, likimas pagaliau uz visus vargus atlygins wub.gif
Atsakyti
mergaitės 4u.gif nepasiduokit. žinau, kaip tai sunku. pačiai vieną dieną būna depresija juodžiausia, kitą - lengviau ir t.t. siaubingai lėtai dienos slenka, atrodo visa amžinybė jau praėjo. kad nors kažką darytume ta linkme 2.gif bet.. atsipalaiduoti be šansų. apie antrą ciklo pusę, tai patyliu.... vistiek nepastosiu tada, tai kam iš viso smileysex.gif tada tuo metu blush2.gif
nu nusikalbėjau šį kartą juodai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 09 09, 22:36)
mergaitės  4u.gif nepasiduokit. žinau, kaip tai sunku. pačiai vieną dieną būna depresija juodžiausia, kitą -  lengviau ir t.t. siaubingai lėtai dienos slenka, atrodo visa amžinybė jau praėjo. kad nors kažką darytume ta linkme 2.gif bet.. atsipalaiduoti be šansų. apie antrą ciklo pusę, tai patyliu.... vistiek nepastosiu tada, tai kam iš viso  smileysex.gif tada tuo metu  blush2.gif
nu nusikalbėjau šį kartą juodai...  doh.gif

Nieko tu nenusikalbejai smile.gif As si cikla net susimasciau, kad jau smileysex.gif nebetoks kaip seniau, kad vis pagalvoju nesamoningai, kuria cia diena geriau smileysex.gif Jau matot, net ir laika ne menesiais, o ciklais skaiciuoju doh.gif

Blinz verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relaks: 10 rugsėjo 2007 - 06:50
Labas rytas mergaites 4u.gif
Na ka, savaite pradesime su naujom viltim ir svajonem, kurios kazkada issipildys 4u.gif Vis vien mes nugalesime biggrin.gif

Kas naujesnio musu skyrelyje? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos 4u.gif

Saltoka is ryto, brrr...

Visoms aciukas uz palinkejimus 4u.gif
Kaip ir pirmaji karta po IUI taip ir dabar jauciuosi labai rami, tarsi nieko neivyko, visiskas ramiakas rolleyes.gif
Atsakyti
Paziurejus i IUI statistika tai rezultatai nedziuginantys g.gif
Kame reikalas, kuo toliau tuo maziau pavyksta verysad.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

mano data 9 11 biggrin.gif

Švilpa, tai gal nedaryt tau išleistuvių bigsmile.gif bet aš tai džiaugiuosi, kad nebereiks tau čia taikyt ir nepataikyt doh.gif

Blndz kaip nuotaikos, pirma diena pati sunkiausia, o tu pas gyd buvai pažiūrėt kaip ten baigėsi su tavo folikulais g.gif

Visoms auginančioms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. Taip...sąrašo viršuje- aš. Su tokiais vyro grikiukais daug vilčių nepuoselėju, bet gal... Savijauta kaip prieš mmm, tik plius dar krūtnės spenelius kaip su adatom karts nuo karto pabado, nu bet gal čia duphastonas iš manęs tyčiojasi...O šiaip viskas ok, nuotaika-gera, žodžiu, laukiu penktadienio-darysiu HCG.
P.S. aišku liūdna dėl BLNDZ, ale dar per anksti "sudėt ginklus"...
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 09 10, 08:55)
sveikos 4u.gif

mano data 9 11 biggrin.gif

Sekmes 4u.gif
Primink, kelinta tau IUI, itraukciau i saraseli, jei nori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 09 10, 09:16)
Sekmes 4u.gif
Primink, kelinta tau IUI, itraukciau i saraseli, jei nori ax.gif

nu ką čia ir bepridursi, 6iui cool.gif
Atsakyti