gaila,mergytes del jusu nesekmiu labai..IUI skyrelio vasaros statistika pesimistiska
sveikutes
gaila,mergytes del jusu nesekmiu labai..IUI skyrelio vasaros statistika pesimistiska
Tikekimes rudeninis derlius bus gausesnis
kiekvienas nesekmingas ciklas norom nenorom varo depresniaka...labai sunku atsikratyt persekiojancios itampos. jei pradzioje kiekviena cikla vadovaudavausi devizu naujas ciklas - nauja viltis. Po keleriu metu devizas praranda prasme... Isivaizduoju, kokie jausmai uzvaldo po 7...14 metu laukimo...
Švilpa, sekmes Tau dideles su IVF, likimas pagaliau uz visus vargus atlygins
mergaitės
nepasiduokit. žinau, kaip tai sunku. pačiai vieną dieną būna depresija juodžiausia, kitą - lengviau ir t.t. siaubingai lėtai dienos slenka, atrodo visa amžinybė jau praėjo. kad nors kažką darytume ta linkme
bet.. atsipalaiduoti be šansų. apie antrą ciklo pusę, tai patyliu.... vistiek nepastosiu tada, tai kam iš viso
tada tuo metu
nu nusikalbėjau šį kartą juodai...
QUOTE(vilmunce @ 2007 09 09, 22:36)
mergaitės
nepasiduokit. žinau, kaip tai sunku. pačiai vieną dieną būna depresija juodžiausia, kitą - lengviau ir t.t. siaubingai lėtai dienos slenka, atrodo visa amžinybė jau praėjo. kad nors kažką darytume ta linkme
bet.. atsipalaiduoti be šansų. apie antrą ciklo pusę, tai patyliu.... vistiek nepastosiu tada, tai kam iš viso
tada tuo metu
Nieko tu nenusikalbejai
Blinz
Labas rytas merginos
Saltoka is ryto, brrr...
Visoms aciukas uz palinkejimus
Kaip ir pirmaji karta po IUI taip ir dabar jauciuosi labai rami, tarsi nieko neivyko, visiskas ramiakas
Saltoka is ryto, brrr...
Visoms aciukas uz palinkejimus
Kaip ir pirmaji karta po IUI taip ir dabar jauciuosi labai rami, tarsi nieko neivyko, visiskas ramiakas
Paziurejus i IUI statistika tai rezultatai nedziuginantys
Kame reikalas, kuo toliau tuo maziau pavyksta
Kame reikalas, kuo toliau tuo maziau pavyksta
sveikos
mano data 9 11
Švilpa, tai gal nedaryt tau išleistuvių
bet aš tai džiaugiuosi, kad nebereiks tau čia taikyt ir nepataikyt
Blndz kaip nuotaikos, pirma diena pati sunkiausia, o tu pas gyd buvai pažiūrėt kaip ten baigėsi su tavo folikulais
Visoms auginančioms
mano data 9 11
Švilpa, tai gal nedaryt tau išleistuvių
Blndz kaip nuotaikos, pirma diena pati sunkiausia, o tu pas gyd buvai pažiūrėt kaip ten baigėsi su tavo folikulais
Visoms auginančioms
Labas rytas. Taip...sąrašo viršuje- aš. Su tokiais vyro grikiukais daug vilčių nepuoselėju, bet gal... Savijauta kaip prieš mmm, tik plius dar krūtnės spenelius kaip su adatom karts nuo karto pabado, nu bet gal čia duphastonas iš manęs tyčiojasi...O šiaip viskas ok, nuotaika-gera, žodžiu, laukiu penktadienio-darysiu HCG.
P.S. aišku liūdna dėl BLNDZ, ale dar per anksti "sudėt ginklus"...
P.S. aišku liūdna dėl BLNDZ, ale dar per anksti "sudėt ginklus"...
QUOTE(zulika @ 2007 09 10, 08:55)
sveikos
mano data 9 11
mano data 9 11
Sekmes
Primink, kelinta tau IUI, itraukciau i saraseli, jei nori
QUOTE(Relaks @ 2007 09 10, 09:16)
nu ką čia ir bepridursi, 6iui