Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Laukiu @ 2007 09 10, 19:41)

Vilmunce, as taip pat ryte atsikeliau ir galvoju, nu nieko sau...jau si karta tai tikrai uznestesiu...kiek gi galima...tai va 5 mano laimingas skaicius, ir apie jokias kitokias galimybes, net galvot nenoriu... blush2.gif  blush2.gif (bet kokia geda jeigu netycia nepasisektu doh.gif )

nu jo, mano tai laimingas skaičius 9 arba 13 lotuliukas.gif doh.gif bet tikiuosi, kad 3 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 09 10, 20:57)
nu jo, mano tai laimingas skaičius 9 arba 13  lotuliukas.gif  doh.gif bet tikiuosi, kad 3  wub.gif

na manau, kas si karta taip ir busiu nusiteikusi, nezinau kaip bus po IUI...bet dabar tai jau ryzto pasisekimui tai dafiga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kad tik prisikalbeciau ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 10 rugsėjo 2007 - 19:12
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 10, 20:09)
na manau, kas si karta taip ir busiu nusiteikusi, nezinau kaip bus po IUI...bet dabar tai jau ryzto pasisekimui tai dafiga lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kad tik prisikalbeciau ax.gif  ax.gif

nu aš tau prikalbėsiu nestuke.gif
mb kašę žiūri, esu priversta ir aš ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 09 10, 21:16)
nu aš tau prikalbėsiu  nestuke.gif
mb kašę žiūri, esu priversta ir aš  ax.gif

Mb taip pat, tik manes nevercia, as cia skaitineju...tik girdziu kas vyksta...labiau jau man rupes namu seimininkes 4u.gif per ta kasi ir taip vienos serijos nerode schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 10 rugsėjo 2007 - 19:19
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 10, 20:18)
Mb taip pat tik manes nevercia, as cia skaitineju...tik girdziu kas vyksta...labiau jau man rupes namu seimininkes 4u.gif per ta kasi ir taip vienos serijos nerode schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

ir aš tik klausausi, ale vis atsisuku, kai kas nors gero įvyksta biggrin.gif
o šeimininkės tai gerai ax.gif

kažin ar už tokią idėją manęs niekas šitam skyrelyj nenužudytų mastau.gif gal neblogai būtų pasidaryt mūsų albumą, vis įdomiau žinot su kokiais žmonėm bendrauji rolleyes.gif tik nenužudykit wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 09 10, 21:22)
ir aš tik klausausi, ale vis atsisuku, kai kas nors gero įvyksta  biggrin.gif
o šeimininkės tai gerai  ax.gif

kažin ar už tokią idėją manęs niekas šitam skyrelyj nenužudytų  mastau.gif gal neblogai būtų pasidaryt mūsų albumą, vis įdomiau žinot su kokiais žmonėm bendrauji  rolleyes.gif  tik nenužudykit wacko.gif

aisku, kad galim...alia reikia koki slapta, kad ne visi matytu tik musu skyrelis...alia, kad as nemoku blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 10, 20:26)
aisku, kad galim...alia reikia koki slapta, kad ne visi matytu tik musu skyrelis...alia, kad as nemoku blush2.gif  blush2.gif

na aš galiu pabandyt fotki.com sukurt ax.gif slaptą topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 09 10, 21:28)
na aš galiu pabandyt fotki.com sukurt  ax.gif slaptą  topsecret.gif

aha sukurk...mes vilnietes, tai matemes...alia ir Jus norisi pamatyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 10, 20:32)
aha sukurk...mes vilnietes, tai matemes...alia ir Jus norisi pamatyt 4u.gif

jau sukūriau. siūskit man po nuotraukėlę į vilmunce@yahoo.de

kuri atsiūs, mainais gaus į až prisijungimo duomenis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 09 10, 21:38)
jau sukūriau. siūskit man po nuotraukėlę į vilmunce@yahoo.de

kuri atsiūs, mainais gaus į až prisijungimo duomenis  ax.gif

jau issiunciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 10, 20:43)
jau issiunciau smile.gif

super nuotrauka thumbup.gif parašiau į až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 09 10, 21:51)
super nuotrauka  thumbup.gif parašiau į až  4u.gif

jau prisijungiau...jau kokia atsipalaidavus pievoj ech kaip gerai mirksiukas.gif malonu pasimatyt 4u.gif

o kitos mergytes turbut i Toni Parkeri ziuri...neblogas vyriokas neblogas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 10 rugsėjo 2007 - 20:06