Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Lobis @ 2007 09 11, 11:11)
Labai pailsejau per kelione - įspudžiu begalė daug. Net pamiršau kad turiu rupesčiu, kad esu nevaisinga. Bet dabar grižau ir vėl pradėsiu dėti pastangas kad bučiau mama 4u.gif

nu aš irgi taip jaučiausi mirksiukas.gif svarbiausia, akd pastangos ir norų būtų dėl 2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 09 11, 10:13)
nu aš irgi taip jaučiausi  mirksiukas.gif svarbiausia, akd pastangos ir norų būtų dėl 2.gif  4u.gif

As tai jauciuosi visiskai ismusta is veziu, net nezinau ka jauciu ir galvoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Drambliuk @ 2007 09 11, 11:17)
As tai jauciuosi visiskai ismusta is veziu, net nezinau ka jauciu ir galvoju  unsure.gif

kol nebus 2.gif tol vieną dieną vienaip jausiesi, kitą kitaip. sunku suprasti save, bent jau man tai žiauriai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 09 11, 11:21)
kol nebus 2.gif tol vieną dieną vienaip jausiesi, kitą kitaip. sunku suprasti save, bent jau man tai žiauriai  doh.gif

As paskutiniu metu tai kiekviena diena pagalvoju apie nora nestuke.gif ir visas bedas. Toks gyvenimas, kaip sakant, niekur nuo to nepabegsim smile.gif
Savaitgali sedejom su MB ir uzvedziau as kalba apie musu vaisingumo reikaliukus, leliukus, galimus laparaskopijos rezultatus ir pan. Tai jis kazkiek net nustebo, kad as taip viska sureiksminu, ir paklause, ar man nepatiktu gyvenimas tik dviese, jei nepavyktu nestuke.gif jis tame bedos nemato g.gif
Ir dar vakar pirma karta sulaukiau tokio tiesaus klausimo, ar neplanuojam leliuko g.gif Paklausimas buvo nuosirdus, tai as net susimeciau, ka sakyti, tai pamykiau visaip: gal, gal truputi veliau, po moklslu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 09 11, 11:53)
Ir dar vakar pirma karta sulaukiau tokio tiesaus klausimo, ar neplanuojam leliuko g.gif  Paklausimas buvo nuosirdus, tai as net susimeciau, ka sakyti, tai pamykiau visaip: gal, gal truputi veliau, po moklslu ir pan.

maniškis tai be 2.gif nesusitaikytų. labiau sureikšmina negu aš, aš dar stengiuosi neparodyti.
savaitgalį mb prie mamos leptelėjo, kad šiais metais jis man daro staigmeną vestuvių metų proga, o kitais metais aš jam turėsiu padaryti... kai tik nuotaikoj buvau, tai ir leptelėjau kad "padarysiu aš tau kitiems metams tooookią staigmeną , kad niekur nereiks važiuot iš namų" lotuliukas.gif tai uošvienė kad apsidžiaugė garsiai bigsmile.gif "valio" , bus 2.gif

blush2.gif doh.gif doh.gif kad tik neapsipazorinčiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmunce: 11 rugsėjo 2007 - 11:14
QUOTE(Drambliuk @ 2007 09 11, 11:17)
As tai jauciuosi visiskai ismusta is veziu, net nezinau ka jauciu ir galvoju  unsure.gif

QUOTE(vilmunce @ 2007 09 11, 11:21)
kol nebus 2.gif tol vieną dieną vienaip jausiesi, kitą kitaip. sunku suprasti save, bent jau man tai žiauriai  doh.gif

Oi merginos,galvojau čia aš viena tokia sutrikus doh.gif taip ir jaučiuosi-vieną dieną depresucha,kitą lyg ir gerai viskas.O čia bendramoteriška pasirodo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 09 11, 12:50)
Oi merginos,galvojau čia aš viena tokia sutrikus doh.gif taip ir jaučiuosi-vieną dieną depresucha,kitą lyg ir gerai viskas.O čia bendramoteriška pasirodo. wub.gif

normali prieš nestuke.gif būsena lotuliukas.gif
Atsakyti

as cia toki klausimeli neitema, o kaip del vyro pries IUI ? gal kuri laika reik negert ( ta prasme ne alaus prie kases ), gal nerukyt ( aisku sunkai tai isivaizduoju ), gal kuri laika reiktu neit i pirti, na ta prasme 3 -4 dienas ? ar tai neturi itakos ? ir dar o kaip del santykiu ? kiek dienu reiktu susilaikyt, o gal nereikia, kad nebut pasenus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tik_Tiek @ 2007 09 11, 13:09)
as cia toki klausimeli neitema, o kaip del vyro pries IUI ? gal kuri laika reik negert ( ta prasme ne alaus prie kases ), gal nerukyt ( aisku sunkai tai isivaizduoju ), gal kuri laika reiktu neit i pirti, na ta prasme 3 -4 dienas ? ar tai neturi itakos ? ir dar o kaip del santykiu ? kiek dienu reiktu susilaikyt, o gal nereikia, kad nebut pasenus smile.gif

prieš IUI turėtų pats gydytojas pasakyti viską. pagal vyro rezultatus puikiai matys ką gali daryt ir ko nederėtų.
aišku mažint cigarečių skaičių, jei įmanoma visai nerūkyti, nevartoti alkoholio, nesimaudyti karštoj vonioj, tik po dušu ir t.t. susilaikyt bent jau man reikėjo 3 dienas maždaug blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 09 11, 14:15)
prieš IUI turėtų pats gydytojas pasakyti viską. pagal vyro rezultatus puikiai matys ką gali daryt ir ko nederėtų.
aišku mažint cigarečių skaičių, jei įmanoma visai nerūkyti, nevartoti alkoholio, nesimaudyti karštoj vonioj, tik po dušu ir t.t. susilaikyt bent jau man reikėjo 3 dienas maždaug  blush2.gif

tai, kad kai paziurejo rezultatus, tai sake, kad erzilas su tokia sperma, tai kazkaip nieko ir nesake kas link vyro
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 09 11, 13:15)
aišku mažint cigarečių skaičių, jei įmanoma visai nerūkyti, nevartoti alkoholio, nesimaudyti karštoj vonioj, tik po dušu ir t.t. susilaikyt bent jau man reikėjo 3 dienas maždaug  blush2.gif

MB liepe lyg 4-5 dienas nuo visu tu isvardintu dalyku susilaikyti, nes pas ji prastoki rezultatai. Bet aisku nevisai jis manes klause schmoll.gif ir alaus kazkiek buvo ir ruke kaip rukes. Bet rezultatai nebuvo del to pablogeje lyginant su pries tai darytais tyrimais.
Atsakyti
sveikutes, jau apleidau jus blush2.gif pakeiciau darba, tai siek tiek maziau laiko turiu nete sedeti... doh.gif
Atsakyti