Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Švilpa @ 2007 09 11, 16:13)
Man po 4-to pasakė kad nebeverta.O vėliau ir internete radau,kad po 3 ciklų iš eilės  nesėkmingų IUI jau IFV tikslinga.(vaisingumo klinikos tinklapy)

nu bet ir tų kartų kokybė svarbi, kiek auga, kaip sprogsta, kiek pataikai, atrodo tiek visko, bet ir tai tik paviršutiniškai išeina kažką apčiuoti doh.gif
Švilpa, o tau būtinai pasiseks, aš kažkodėl tuo esu įsitikinusi...
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 09 11, 14:08)
o tai ką dirbi, jei ne paslaptis?  blush2.gif

dabar dirbu su gyd. dermatologu - slaugytoja, o pries tai dirbau vyr.slaugytoja, todel ir laiko buvo marios.... blush2.gif
kadangi neapsimokejo finansiskai - isejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 09 11, 16:15)
nu bet ir tų kartų kokybė svarbi, kiek auga, kaip sprogsta, kiek pataikai, atrodo tiek visko, bet ir tai tik paviršutiniškai išeina kažką apčiuoti  doh.gif
Švilpa, o tau būtinai pasiseks, aš kažkodėl tuo esu įsitikinusi...

Ačiū už tikėjimą.Man tai baisoka.Dabar renku visokeriopą info apie IVF.Radau dalykų,kurių lig šiol nežinojau blush2.gif Et,kaip bus,taip.Nesužinosiu,kol nepabandysiu lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 09 11, 16:22)
Ačiū už tikėjimą.Man tai baisoka.Dabar renku visokeriopą info apie IVF.Radau dalykų,kurių lig šiol nežinojau blush2.gif Et,kaip bus,taip.Nesužinosiu,kol nepabandysiu lotuliukas.gif

man tame reikale baisiausias hormonų farširavimas į save doh.gif bet gal aš ko ir daugiau nežinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 09 11, 15:12)
viskas sprendžiasi eigoje... šiuo periodu būni kaip po padidinamu stiklu, ne veltui reikia ir hcg daryt, nes jei kimba, bet vis tiek ateina mmm, vienoks sprendimas, o jei visai nekimba, tikriausiai kitoks turėtų būti...
manęs tai taip lengvai neatkalbėsi  biggrin.gif  mirksiukas.gif

ir neatkalbinesiu, tik laikysiu kumscius. ax.gif
Beje, kada varai?

QUOTE(Švilpa @ 2007 09 11, 15:22)

Bandysi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(zulika @ 2007 09 11, 15:24)
man tame reikale baisiausias hormonų farširavimas į save  doh.gif bet gal aš ko ir daugiau nežinau  blush2.gif

ir mane tai baigina, o iui ju nelabai daug? blush2.gif
Atsakyti
Priminkit prasau, kada galima pasidaryti HCG tyrima, kiek dienu turi praeiti po IUI ?
Vartojau ovitrele.
Si karta paklausysiu paneles Zulikos 4u.gif patarimo ir pasidarysiu.
Bus matyt, ar kimba ar visai ne.
Atsakyti
QUOTE(Drambliuk @ 2007 09 11, 16:27)
Papildyta:
ir mane tai baigina, o iui ju nelabai daug?  blush2.gif

Mažiau.Stipriai.
Zajoncku,o tau kelinta diena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Švilpa: 11 rugsėjo 2007 - 15:36
QUOTE(Zajončku @ 2007 09 11, 16:33)
Si karta paklausysiu paneles Zulikos  4u.gif  patarimo ir pasidarysiu.

blink.gif
po 10 duf tablečių tongue.gif
Atsakyti
Na man dar tik 4 diena po IUI bet as jau planuoju i prieki smile.gif
A ko Zulikyte tavo akutes tokios nustebe lotuliukas.gif
Atsimeni, as kazkada rasiau, kad niekada nesidarysiu testu, o lauksiu mmm, o tu parasei, kad butu geriau pasidaryti HCG arba testuka smile.gif

Po kokiu 10 duf. tableciu ?
Atsakyti
sveikos mergytes, laikau kumsciukus uz si cikla jau pasidariusias IUI...Zulika...o Tau dideles sekmes sivakar...jei TB teisus, tai 7 juk tavo skaicius 4u.gif beje, as irgi prijaucianti septynetui...
ryt MB pas gyd, poryt eisiu ziureti ar uzauginau ka nors naturaliam cikle. si cikla turbut nedarys dar IUI, tai registruojuos i jusu sarasiuka spaliui, dar del dienos patikslinsiu veliau 4u.gif
Atsakyti
o zinokit neseniai girdejau, kad kaikuriose salyse, zmones isviso..nesulaukia gandru puse metu ir pedina iskart IVF daryt..su IUI ar dar kokiais eksperimentais net nezhaidzia...bet aisku bepiga taip eit, kai apmoka valstybe 4u.gif cia as niek nenoriu pasakyt, prisijungiau prie pokalbio smile.gif

QUOTE(Švilpa @ 2007 09 11, 16:13)
Man po 4-to pasakė kad nebeverta.O vėliau ir internete radau,kad po 3 ciklų iš eilės  nesėkmingų IUI jau IFV tikslinga.(vaisingumo klinikos tinklapy)

Papildyta:
ginsiu savo chata biggrin.gif clostilbegitas - sintetinis hormonas, gonal, puregon - naturalus hormonai, sintetikos maziau vartojama per cikla - naturaliu daugiau zinoma gerokai. Bet kaip andrologas Sruogis sake...moteris puikiai sugeba atsistatyti, todel joms drasiai ir skiria tiek hormonu... su vyrais bijo taip rizikuoti smile.gif

QUOTE(zulika @ 2007 09 11, 16:24)
... hormonų farširavimas į save  doh.gif .....

Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 09 11, 16:12)
viskas sprendžiasi eigoje... šiuo periodu būni kaip po padidinamu stiklu, ne veltui reikia ir hcg daryt, nes jei kimba, bet vis tiek ateina mmm, vienoks sprendimas, o jei visai nekimba, tikriausiai kitoks turėtų būti...
manęs tai taip lengvai neatkalbėsi  biggrin.gif  mirksiukas.gif

o tai pasvarstykim, kokie variantai būtų jeigu kimba ir jeigu visai nea. antru atveju kaip suprantu tiktai IVF padėtų (ir tolimesni eksperimentai), o pirmu atveju ka? zulika, o tu buvai pagavusi nors kartelį ar ne?
Atsakyti