Įkraunama...
Įkraunama...

Ar keičiat suskelnes naktį?

na mes sauskelnes keisdavom naktį iki 2 mėn. nes ir neišmiegodavo visos namkties, pavalgydavo ir prikraudavo lotuliukas.gif Bet vėliau išmiegodavo visą naktį ir pampersą keisdavau tik ryte jau atsikėlus iki šiol taip darom.
Atsakyti
is pradziu keisdavau, bet paskui pastebejau, kad tik vaika isblaskau, tai nuo kokiu 1,5 - 2 men nebekeiciu blush2.gif ... ismiega visa nakti ramiai, o ryte 2 val. priiminejam oro vonias 4u.gif
Atsakyti
As tai irgi nekeiciu, is pradziu keisdavau o dabar jau ne smile.gif Bet ryte tai kilograminis buna doh.gif
Atsakyti
Aš vieną kartą tik buvau sugalvojus naktį pakeisti pampersą, tai man išsibudino taip kad tris valandas reikėjo su ja žaisti, tada taip ant savęs pykau, kad prilindau prie to vaiko. Nuo tada kad ir kas būtu nekeičiu schmoll.gif
Atsakyti
SVEIKOS 4u.gif Jau pora savaičių kai nekeičiu naktį pampersų gan gerai išmiega visą nktį thumbup.gif mergaitė išmiega ir aš jos visai neblaškau.
Atsakyti
QUOTE(melija 5 @ 2007 03 05, 12:01)
Kuomet prabusdavo nakty ir valgydavo, visada pakeisdavau, nebuvo sunku  smile.gif . Maloniau mažylei buvo užmigti  biggrin.gif . O dabar ji naktimis nevalgo ir išmiega visą naktį,  tai aš jos ir nekeliu  biggrin.gif , o prabudus ryte pakeičiu  bigsmile.gif

Mes taip pat thumbup.gif
Atsakyti
Mes taip pat nakti nesikeiciam pampersiuku, na nebent kokia beda atsitinka blush2.gif
Atsakyti
Tai as tada nesuprantu, negi mano vienos vaikas toksai myzniukas g.gif keiciu pampersa 2 kartus per nakti ir jis buna pilnas pilnas sysiu:oh o be to mano vaikas ir pats nemiega su tokiu pilnu pamperiu, o blaskytis pradeda smile.gif Aisku pakeisti yra nelengva, jis labai raitosi kaip gyvaciukas, bet neissibudina, o po to pasuku ant soniuko ir laimingas sausutis toliau miega biggrin.gif Tiesa, valgo viena, nu kartais du kart per nakti ax.gif
Atsakyti
Nakti sauskelnes keisdavau iki 4 menesiu, o dabar nebekeiciu. Nes isblaskau dukryte ir ji jau visai miegot nenori, o zaisti smile.gif aisku, ryte buna labai pilnas
Atsakyti
Aš tai nekeičiu bet labai dažnai prisidaro per daug ir šonelis sušlampa tai ir tenka pakeisti o tada tai tikrai išsibudina doh.gif
Atsakyti
Iki kokių 3 mėn tai keisdavau, nes prikraudavo kakulio kiekvieno maitinimo metu o paskui kažkaip savaime tie tualeto reikaliukai susitvarkė smile.gif .
Atsakyti
man maziukas kuo daugiau valgo, tuo daugiau sisioja- atlaisvina vieta biggrin.gif kadangi nuo 9- 10wal miega iki 3am, o paskui keliasi apie 8am nematau dideles tragedijos jo nepakeisti. na karteli taaaip gerai miegojo- 1pm atsikele, buvo tikrai per daug, bet uzpakaliukas visada super, nei sunta nei raudonuoja, o jis niurzga visa diena jei kas gerai issimiegoti neleidzia. tuo labiau, kad maniskis paskui per visa diena visai nemiega, jo naktini miegeli turim gerbti. manau ir sauskelnes dabar ne kaip pries 12metu, jos kvepuoja ir pan, juk seniau buvo kaip parduotuviniai maiseliai (pavirsius), viduj viskas sukrisdavo i viena vieta. nekankinkime saves ir mazyliu- jei nebutina- tegul....
Atsakyti