na mes sauskelnes keisdavom naktį iki 2 mėn. nes ir neišmiegodavo visos namkties, pavalgydavo ir prikraudavo
Bet vėliau išmiegodavo visą naktį ir pampersą keisdavau tik ryte jau atsikėlus iki šiol taip darom.
is pradziu keisdavau, bet paskui pastebejau, kad tik vaika isblaskau, tai nuo kokiu 1,5 - 2 men nebekeiciu
... ismiega visa nakti ramiai, o ryte 2 val. priiminejam oro vonias
As tai irgi nekeiciu, is pradziu keisdavau o dabar jau ne
Bet ryte tai kilograminis buna
Aš vieną kartą tik buvau sugalvojus naktį pakeisti pampersą, tai man išsibudino taip kad tris valandas reikėjo su ja žaisti, tada taip ant savęs pykau, kad prilindau prie to vaiko. Nuo tada kad ir kas būtu nekeičiu
SVEIKOS
Jau pora savaičių kai nekeičiu naktį pampersų gan gerai išmiega visą nktį
mergaitė išmiega ir aš jos visai neblaškau.
QUOTE(melija 5 @ 2007 03 05, 12:01)
Kuomet prabusdavo nakty ir valgydavo, visada pakeisdavau, nebuvo sunku
. Maloniau mažylei buvo užmigti
. O dabar ji naktimis nevalgo ir išmiega visą naktį, tai aš jos ir nekeliu
, o prabudus ryte pakeičiu 
Mes taip pat
Mes taip pat nakti nesikeiciam pampersiuku, na nebent kokia beda atsitinka
Tai as tada nesuprantu, negi mano vienos vaikas toksai myzniukas
keiciu pampersa 2 kartus per nakti ir jis buna pilnas pilnas sysiu:oh o be to mano vaikas ir pats nemiega su tokiu pilnu pamperiu, o blaskytis pradeda
Aisku pakeisti yra nelengva, jis labai raitosi kaip gyvaciukas, bet neissibudina, o po to pasuku ant soniuko ir laimingas sausutis toliau miega
Tiesa, valgo viena, nu kartais du kart per nakti
Aš tai nekeičiu bet labai dažnai prisidaro per daug ir šonelis sušlampa tai ir tenka pakeisti o tada tai tikrai išsibudina
Iki kokių 3 mėn tai keisdavau, nes prikraudavo kakulio kiekvieno maitinimo metu o paskui kažkaip savaime tie tualeto reikaliukai susitvarkė
.
man maziukas kuo daugiau valgo, tuo daugiau sisioja- atlaisvina vieta
kadangi nuo 9- 10wal miega iki 3am, o paskui keliasi apie 8am nematau dideles tragedijos jo nepakeisti. na karteli taaaip gerai miegojo- 1pm atsikele, buvo tikrai per daug, bet uzpakaliukas visada super, nei sunta nei raudonuoja, o jis niurzga visa diena jei kas gerai issimiegoti neleidzia. tuo labiau, kad maniskis paskui per visa diena visai nemiega, jo naktini miegeli turim gerbti. manau ir sauskelnes dabar ne kaip pries 12metu, jos kvepuoja ir pan, juk seniau buvo kaip parduotuviniai maiseliai (pavirsius), viduj viskas sukrisdavo i viena vieta. nekankinkime saves ir mazyliu- jei nebutina- tegul....