Įkraunama...
Įkraunama...

Ar keičiat suskelnes naktį?

Nekeičiu, nebent pakakoja naktį. Bet jau nuo 2 mėn taip nebebūna.
Atsakyti
dar is pradziu keisdavau gal iki 2-3men,dabar jau nebe,nes mazius nakti nevalgo ir miega iki ryto ax.gif
Atsakyti
iki 3men keisdavau sauskelnes ir nakti, o dabar jau nebekeiciu, nors ir valgo nakti, bet nesisioja blush2.gif
Atsakyti
nekeiciu nakti na nebent pakakoja bet jei vaikas miega visa nakti ir nepabunda tai ir nezadino vien pamperio pakeitimui
Atsakyti
iki 3 men keiciau nakti, o dabar jau ne, nes lelius miegodamas pavalgo, tai del pamperso nezadinu... blush2.gif nes kitaip issibudines paskui guguoja ir visiems miegot neleidzia biggrin.gif jei kakintu nakti, tai tikrai keisciau, o sisiuko nedaug pridaro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laimav @ 2008 02 22, 18:17)
nekeiciu nakti na nebent pakakoja bet jei vaikas miega visa nakti ir nepabunda tai ir nezadino vien pamperio pakeitimui

Ir as rolleyes.gif
Atsakyti
Na mums tai visaip buna smile.gif turi mazylis iproti sisioti nakti,kartais tiek privaro kad doh.gif tada keiciu,zinoma pabunda ir triuksmauja,atseit ko nieks su juo nebendrauja biggrin.gif
Atsakyti
nekeiciu sauskelniu nakti kazkur nuo 2 men. kai pradejo nebevalgyt naktimis smile.gif
Atsakyti
nuo pat gimimo mazyte naktimis nekakaodavo,todel ir nemaciau reikalo keisti naktimis sauskelnes. Tik gal kokia pora kartu yra pro krasta prasisiojusi,tai teko ne tik sauskelnes keisti tongue.gif
Atsakyti
aš naktį irgi nekeičiu. mažius naktį neprikakoja biggrin.gif o be to labai jautriai miega. tik paimi ant rankų ir iškart pabunda, o paskui jau neužmigdysi lengvai ...
Atsakyti
QUOTE(ravser @ 2008 02 26, 14:38)
aš naktį irgi nekeičiu. mažius naktį neprikakoja  biggrin.gif o be to labai jautriai miega. tik paimi ant rankų ir iškart pabunda, o paskui jau neužmigdysi lengvai ...

Aš irgi naktį nekeičiu pampersiuka,mano mažiukas nustojo kakoti nakti,o del pora lašeliu sisuko nereikia vaika žadinti.
Atsakyti
Mum būtina pasikeisti. O jei ne - iš ryto plaukte plaukiam blink.gif
Atsakyti