QUOTE(New Zajac @ 2007 09 10, 06:55)
tikrai zinok, kai moteris pasidaro niescia tai jai tokia liga kaip menesines
dinksta
man acibodo ruduo, noriu kad butu vasara, bet niekaip nesigauna, nors ir labai noriu
ir cia zinuciu neskaiciuoja

man acibodo ruduo, noriu kad butu vasara, bet niekaip nesigauna, nors ir labai noriu

ir cia zinuciu neskaiciuoja

Reikia suvokti, kad dienos, savaitės, mėnesių, ar metų laikotarpyje mes pereiname įvairiausių fazių bet, kažkuri ar kelios fazės gali būti dominuojančiomis. Palyginus su kitomis fazėmis jos pasireiškia pastoviai. Todėl labai svarbu žinoti kokia pas tave yra dominuojanti fazė ir ar neatiduodame jai pirmenybės, ar dėl jos pastovaus dominavimo nenukenčia kitos mūsų fazės.
Kas liečia nėštumą, tai jis irgi yra fazė. Ši fazė užsitęsia devynis mėnesius ir per tą laikotarpį moters organizme įvyksta didžiuliai pokyčiai. Pasibaigus nėštumui fazė vėl keičiasi. Nėštumas yra geras pavyzdys studijuojant mokslą apie žmogaus fazes. Nėštumo fazėje moters organizme vyksta akivaizdūs pokyčiai. Lygiai taip pat vyksta pokyčiai perėjus iš vienos savo fazės į kitą keičiasi emocijos, fiziologija, psichikos būklė, stimulai, įvykai ir situacijos, savijauta ir t.t.
Kiekvienas žmogus gimsta su tam tikrais įgimtais polinkiais(astrologija), bet gyvenimo eigoje mes keičiamės. Kas šeši metai keičiasi charakteris. Ir jeigu yra sakoma: kad aš pagal zodiako ženklą esu žuvis, tai gali būti ir ne tiesa. Metams bėgant, gimęs žuvies ženkle, gali tapti tipišku vandeniu, ar dar kažkuo.
Žmogaus būsenų(fazių) astrologija skiriasi nuo įprastos astrologijos. Zodiako ženklų pavadinimai palikti tik simboliškai, nes reikia kažkaip kiekvieną fazę įvardyti. Kadangi zodiako ženklus žino visi, tai kam išradinėti dviratį...Žmogaus fazių astrologija, tai kiekvieno iš mūsų nauja galimybė sąmoningai atnaujinti save ir savo gyvenimą, jį valdyti.
Ir nereikia žmogaus fazių astrologijos suprasti kaip tiesioginės galimybės pakeisti gamtoje metų laikus, tu gali keisti tik savo būseną... Tada net ir apsiniakęs, darganotas, lietingas oras, tavo nuotaikai neturės įtakos. Valdantis fazes, tampa autonomišku.
Nuo rimtų dalykų, vienas žingsnelis iki...