Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai/tamponai/higieniniai paketai

man kas dienai geriausi libresai, o "tomis dienomis" tai allways nepakeičiami. Nors vasara, kai labai karta, geriausia tamponai, ir maudytis gali ir nesunta niekas. Vat. wink.gif
Atsakyti
Hmm..Toks idiotiskas klausimas: o jums tie alwaysai netraska/neceza? Kazkaip traska jie man, tarsi su kokiu celofanu butu. Gal ne visi? ???
Atsakyti
jo moteros. kaip gera, kad man "pampersiuku" siuo metu nereik ir dar kuri laika nereiks...
galeciau apskritai visa laika nescia vaiksciot, kad tik be menesienu...
biggrin.gif
Atsakyti
Dazniausiai naudodavau Aldays kasdienai ir Bella tom dienom. Taciau po tokios jusu reklamos begu pabandymui pirktis Libress.  ;)
Atsakyti
Kazkas klause ar Allways neceza. Ceza ir dar kaip - braska kaip celofanas  ;D Todel kai naudodavau tom dienom paketus - tai tik libress.

O negi niekas ir jusu tamponu nenaudojat? Juk tai 100 kartu patogiau.
Atsakyti
Tom kurios begs pirkti Libresse - rekomenduoju ruzavam pokely, jie su sparneliais, vidutines talpos  ;D
Kazkas minejo Perfekta - tuos reikia pirkti zydram pokely, nes zaliam celofaniniai  ;).
Dar visai nieko Libresse pusiau-kasdieniniai. Jie geltonoj dezutej, atrodo kaip skirti kasdienai, bet didesni. Visai gerai paskutinem dienom...
Na va ir visa savo patirti perdaviau, naudokites...  :D
Atsakyti
Kai dar turejau ta malonuma kaip menesines naudodavau tik Ob tamponus, dabar isistaciau spirale ir gydytoja pasake kad tamponus nerekomenduojama naudot ne tik isidejus spirale, bet ir  neturint jos  :smile.gif Jei nebuciau paklausus naudociau tik OB.  Seniau  (pries tamponus) naudodavau Always, o kasdienius naudoju tik libress (ir didesnius, ir  stringus)
Atsakyti
QUOTE
Hmm..Toks idiotiskas klausimas: o jums tie alwaysai netraska/neceza? Kazkaip traska jie man, tarsi su kokiu celofanu butu. Gal ne visi? ???


Jo Ramsius ir man taip buvo  ;D ;D ;D.Is pradziu nesupratau is kur tas garsas? wink.gif wink.gif Bet jau tas celofanas tarp koju , tai labai jau feeeeee........
Atsakyti
Auges, o gydytoja nepaaiškino, kodėl tamponai blogai?

'tomis dienomis' aš naudoju o.b. , nakčiai - naktinius Always įklotus.

o kasdien nenaudoju nieko, nes bet koks pabandymas išprovokuodavo grybelį. visiškai pritariu Rasmos nuomonei dėl kasdieninių įklotų.
Atsakyti
Nezinau, man tie "celofaniniai" Alwaysai netraska ;D Gal as ko nesuprantu, bet lyg nieko negirdziu ??? :smile.gif Jie man patinka, kad labai tvarkingai prilimpa, nenuvaziuoja.
O.B. labai retai naudoju, nebent reikia kokias kelnes aptemptas uzsideti ar i miesta ilgesniam laikui iseiti, kad nereiktu tu pakeliu tampytis, tai tuos maziukus "sovinukus" isimetu i maza rankinuka wink.gif. nakciai niekada ju nenaudoju, o kam?
Siaip kiek girdejau, tai pagyvenusios moterys labiau vertina tuos storuosius paketus, gal del to, kad pripratusios prie tu sovietiniu "bulku" ??? Nes as nepamenu kada paskutini karta pirkau tuos storus.
Atsakyti
Pliepioji, as kiek supratau tai spirale turint, ta siuliuka kliudyt gali (jei ilgesnis paliktas) ir issiimant tampona galima spirale kliudyt, nors cia tik mano isvedziojimai, o gydytojos neklausiau nes ne tas galvoj buvo, o va eisiu  birzeli i eiline apziura tai ir issiklausinesiu viska doskonaliai
Atsakyti
Nda.... paskaičiau aš čia jūsų pasakojimus, kaip išsiverčiat tik su tamponu ar plonyčiais paketėliais ir vos neapsiverkiau sad.gif  :'(   Dani, drįstu paprieštarauti, dėl tų "bulkų" vartojimo, kad tai pripratimas nuo sovietinių laikų..... deja, jie daugiau sugeria, nei tie ploni popierėliai... Tik deja, man ir jų per mažai....  :(   Ar patikėsit, jei pasakysiu, kad pas mane raudonom dienom būna trys sluoksniai: super plius tampax, vatos sluoksnis kažkur delno dydžio ir tas storasis didysys Always... Ir visa tai man atlaiko ne daugiau trijų valandų....  Man tos dienos būna išbrauktos iš normalaus gyvenimo, nes nesitraukiu nuo tualeto ilgiau kaip valandai... sad.gif ir visa tai trunka 6-7 dienas....    daugeliui tai atrodo nesuprantama, bet aš taip vargstu jau daugybę metų.....
Atsakyti