Įkraunama...
Įkraunama...

Mano namo foto

QUOTE(deimi @ 2012 01 21, 19:23)
O pazistamas namukas lotuliukas.gif Beveik kasdien ji matau biggrin.gif Mazas tas pasaulis doh.gif

dek ir savaji, gal irgi matytas smile.gif tai kaip suprantu- kaimynai!
Atsakyti
na musu turetu buti toks smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vertigo @ 2012 01 27, 00:49)

patiko, tik išvis būtų tobula jeigu ant garažo stogo būtų terasa aptverta ir be abejo išėjimas į ją wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2012 01 27, 15:33)
patiko, tik išvis būtų tobula jeigu ant garažo stogo būtų terasa aptverta ir be abejo išėjimas į ją wub.gif

Visi draugai, gyvenantys nuosavuose namuose bus bande itikinti, kad netgi balkonas nereikalingas, papildomos islaidos, o naudos nulis. Bet mes ji darome daugiau del isorinio fasado vaizdo. Taciau terasa, turint dideli kiema, is tiesu matyt nereikalingas antrame aukste, nebent irgi del isorinio vaizdo
Atsakyti
QUOTE(vertigo @ 2012 01 27, 15:53)
Visi draugai, gyvenantys nuosavuose namuose bus bande itikinti, kad netgi balkonas nereikalingas, papildomos islaidos, o naudos nulis. Bet mes ji darome daugiau del isorinio fasado vaizdo. Taciau terasa, turint dideli kiema, is tiesu matyt nereikalingas antrame aukste, nebent irgi del isorinio vaizdo

O man tai patiktų, jei antrą aukštą pasuktų 90 o kampu, tada visas antras aukštas prailginus uždengtų ir garažą.
Atsakyti
QUOTE(vertigo @ 2012 01 26, 22:49)

user posted image

Jeigu nepaslaptis kokią sąmatą planuojat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomara @ 2012 01 27, 16:10)
O man tai patiktų, jei antrą aukštą pasuktų 90 o kampu, tada visas antras aukštas prailginus uždengtų ir garažą.

Ne visada taip paprasta, kaip atrodo smile.gif jei antra auksta didinti per visa pirma, labai plotas dideja, kurio mums nereikia. Ir taip turim 260, ty daugiau negu planavom. Sudetinga labai suderinti vidini isplanavima ir grazu isorini vaizda.
Papildyta:
QUOTE(Viliusu @ 2012 01 28, 13:42)
Jeigu nepaslaptis kokią sąmatą planuojat?  blush2.gif

Planuojam iki 600 tukst, bandysim tilpt i maziau, jei pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GitaZ @ 2008 08 07, 21:58)
O musu turetu buti toks pagal projekta:

user posted image
user posted image
user posted image

SUPER namukas!!!!! wub.gif

vat kazkas panasaus i mano svajoniu nama!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(varniukas @ 2012 01 31, 15:59)
SUPER namukas!!!!!  wub.gif

vat kazkas panasaus i mano svajoniu nama!!!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif

grazus namukas, taciau labai isbrangs statybos. Mes ir is pradziu apie toki svajojom , bet perkalbejo ax.gif
Papildyta:
Mes tai rinkomes is paprastesnio varianto. Musu turetu but stai toks, siuo metu tik pastatytas ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurguzet @ 2012 01 31, 20:09)
Mes tai rinkomes is paprastesnio varianto. Musu turetu but stai toks, siuo metu tik pastatytas  ax.gif

user posted image
user posted image

thumbup.gif
man patinka smile.gif
kur tamsi spalva, tai bus klinkeris?

gal galite parodytoi is sono? (nes kiek suprantu cia priekine ir uzpakaline puses?)
Atsakyti
kol kas ir as negaliu pasigirti savo namo nuotraukomis, nes kol kas jis randasi tik popieriuje, bet ka turiu ta skubu parodyti biggrin.gif
http://raituzonamas....-projektas.html
Atsakyti
QUOTE(varniukas @ 2012 01 31, 22:42)
thumbup.gif
man patinka smile.gif
kur tamsi spalva, tai bus klinkeris?

gal galite parodytoi is sono? (nes kiek suprantu cia priekine ir uzpakaline puses?)

user posted image

Taip kur tamsi spalva klinkeris smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Raituzas @ 2012 01 31, 23:22)
kol kas ir as negaliu pasigirti savo namo nuotraukomis, nes kol kas jis randasi tik popieriuje, bet ka turiu ta skubu parodyti  biggrin.gif
http://raituzonamas....-projektas.html

Fainas namukas...ir puslapiukas thumbup.gif gal pavyks dar ka naujo apstudijuoti
Atsakyti