Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo želė

turiu TBS spanguoliu duso zele, bet kvapas nusibodo, tai pilu i vonia daugiau biggrin.gif kad putu daug butu..
arba isvis vietoj duso zele naudoju muila kavos kvapo wub.gif
Atsakyti
O kur rasti kavos kvapo muilo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2008 01 22, 03:20)
O kur rasti kavos kvapo muilo?  g.gif

as buvau pirkus Sarmoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2007 12 27, 23:13)
TBS braškių wub.gif

wub.gif visa serija naudoju brakiu kvapo...Komplimentu kiek sulaukiau bigsmile.gif Kad ir su kvepalais jie susimaiso,toooki aromata skleidzia wub.gif Tai nepaprastas braskiu kvapas thumbup.gif
Atsakyti
o as naudoju Oriflame duso zele is Body and mind serijos, su kedro ir pelargoniju extraktais (cedrawood and geranium) niu super ta zele, toks subtilus kvapas biggrin.gif kai nusipirkau tai visa diena rankoj nesiojaus ir uostinejau vis biggrin.gif yra ir putos tokios pat smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeahva: 26 sausio 2008 - 13:37
QUOTE(Triufelita @ 2007 09 05, 09:51)
Nivea Happy Time nepamenu su kuo (tokią jau turėjau, labai patinka).

Man šita-pati pačiausia, jau kvapas wub.gif wub.gif apelsinų žiedai, bambuko pienas.
Tikrai labai atgaivina, kvepia, kol kas-nekeisčiau.
Atsakyti
Šiuo metu naudoju iš AVON SENSES devine time skonio... Labai ramina tongue.gif
Atsakyti
o man geriausia palmolive duso zele ax.gif
Atsakyti
man dabar geriausios dove su vertingaisiais aliejais ir palmolive thermal spa wub.gif
Atsakyti
Man tai irgi nievea happy time, su persikais ar tai abrikosais.ir kvepia, ir švelni.
Atsakyti
Aš naudoju Durance serijos dušo želė, jų būna Skonis ir kvapas parduotuvėse, reikia labai nedaug, o kvapas thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,
o as naudoju oriflame duso zele su sveitmedzio ir makadamijos riesutu kvapu... Labai skaniai kvepia... smile.gif
Atsakyti