Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo želė

Šiuo metu naudoju Dove agurkinę dušo želę thumbup.gif , labai tiršta, gerai putoja, o jau kvapas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Iwostin dušo želė ;]] Labai kvapas patinka,toks lengvas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turkcena: 05 vasario 2008 - 16:54
O man patinka Victoria's Secret PURE SEDUCTION kvapo (paskutinis buteliukas desneje). Toks gaivus, vasariskas kvapas. Isbandziau, patiko visa serija siu kuno priemoniu nusipirkau. clap.gif
user posted image
Atsakyti
Šiuo metu dievinu šveičiamąjį braškinį wub.gif wub.gif dušo gelį iš TBS .Labai labai fainas ,tik gaila ,kad su grūdeliais [kasdien nesiprausi juo ] ,naudoju tik kartą į savaitę ,tik pažastis dažniau su tom braškytėm pašveičiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 06 vasario 2008 - 11:21
Droge per akcija nupirkau papigiai Isana kokosine duske, patinka wub.gif

siaip nematau didelio skirtumo tarp brangios ar pigios duso zeles rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2008 02 05, 16:15)
Šiuo metu naudoju Dove agurkinę dušo želę  thumbup.gif , labai tiršta, gerai putoja, o jau kvapas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

sugundei wub.gif eisiu ieskoti bigsmile.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju Tesori d'orente duso zele su lotoso geliu ir acacios pieno kvapu thumbup.gif labai ilgai islieka kvapas
Atsakyti
siuo metu naudoju Weleda duso krema su saltalankiais thumbup.gif labai patinka
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2008 02 05, 15:15)
Šiuo metu naudoju Dove agurkinę dušo želę  thumbup.gif , labai tiršta, gerai putoja, o jau kvapas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Isvis nera lygiu kiek bandau,Dove duso zeles pacios geriausios mano odai,nesausina,gausiai putoja thumbup.gif
Atsakyti
man patinka D&G duso zele thumbup.gif tik ne raudona schmoll.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju Avon senses kazkoki vasariska kvapa, TBS brazilisku riesutu ir loccitane vynuogiu prausimosi alieju, visos duskes patinka wub.gif , tik avon kita karta imciau juros kvapo, dar noretusi isbandyti margaritos saltalankiu duske ax.gif
Atsakyti
jau turbut 4metai is eiles perku tik palmolive duso zeles,isbandziau beveik visas ir visos mano odytei patiko paskutini naudoju su migdolu pienu jautriai odai super rolleyes.gif bet jau noriu keisti kitas bandyt tai pradesiu nivea is pradziu turbut pirksiu su kasmyru wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mari21: 12 kovo 2008 - 23:50